E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννης Αϊβάζης: Συνεχίζει να μπερδεύει τα πράγματα – Η πιθανότητα συνεργασίας με την Μαρία Κορινθίου και σε εκπομπή – «Θα μπορούσα…»

Τι απάντησε για την συνεργασία με την πρώην σύζυγο του

Δημοσίευση 14/10/2024 | 09:19

Γιάννης Αϊβάζης: Συνεχίζει να μπερδεύει τα πράγματα – Η πιθανότητα συνεργασίας με την Μαρία Κορινθίου και σε εκπομπή – «Θα μπορούσα…»

Ο Γιάννης Αϊβάζης, σήμερα, 14/10, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” του ALPHA και αναφερθηκε στην πιθανότητα συνεργασίας με την πρώην σύζυγο του, Μαρία Κορινθίου. Οι δυο τους συνεργάζονται ήδη στο θέατρο από τον Σεπτέμβρη, ωστόσο, έχουν ακουστεί πολλές φήμες γύρω από την συνεργασία τους αυτή τη περίοδο.

Υπενθυμίζουμε, είναι ένα από τα ζευγάρια που η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν “βόμβα” φέτος το καλοκαίρι, καθώς το ζευγάρι δεν είχε δείξει μέχρι στιγμής ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στην σχέση του. Μετά από κοινή πορεία γάμου τα τελευταία 17 χρόνια και την γέννηση της κορούλας τους, αποφάσισε να πάρει ξεχωριστούς δρόμους.

Η ηθοποιός, στις 11 Αυγούστου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου επιβεβαίωσε τις φήμες περί χωρισμού (δείτε εδώ την ανάρτηση). Οι δυο τους πέρασαν τους καλοκαιρινούς μήνες ξεχωριστά. Ωστόσο, το διάσημο ζευγάρι προσπαθεί μετά την επισημοποίηση του χωρισμού τους να κρατήσει χαμηλούς τόνους, χωρίς να αναφέρονται για το θέμα στα ΜΜΕ.

Ο Γιάννης Αϊβάζης συνεχίζει την συνεργασία του με την Μαρία Κορινθίου
Οι δυο τους, με αφορμή την θεατρική παράσταση που συνεργάζονται από τον Σεπτέμβριο, έχουν κατηγορηθεί ότι ο χωρισμός τους αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο, αποτελεί τρόπο διαφήμισης. Η αλήθεια είναι πως σε αρκετές περιπτώσεις, οι προσωπικές σχέσεις των επωνύμων έχουν χρησιμοποιηθεί για λόγους δημοσιότητας. Έτσι, η ιδέα ότι ο χωρισμός ενός διάσημου ζευγαριού μπορεί να λειτουργήσει ως διαφημιστικό τέχνασμα δεν είναι πρωτόγνωρη.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, με αφορμή, τα μηνύματα και τα σχόλια που έλαβε το πρώην ζευγάρι μετά την ανακοίνωση για την θεατρική παράσταση, η Μαρία Κορινθίου βγήκε με ανάρτησή της στα social media και έξαλλη διέψευσε κατηγορηματικά πως πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό “κόλπο” (δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασε).

Ο Γιάννης Αϊβάζης λοιπόν, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι αυτή τη στιγμή θα συνεργαζόταν με την πρώην σύζυγο του, παρά τα όσα λέγονται, και σε τηλεοπτική εκπομπή. Έτσι, όταν ερωτήθηκε για αυτή τη συνεργασία, απάντησε: «Θα μπορούσα να κάνω μια εκπομπή με την Μαρία. Να ασχολείται όμως περισσότερο με τα κοινωνικά και του θεάτρου μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε με ποιους σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελε να κάνει σeξ

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η 56χρονη εξέφρασε την αγάπη της για την ταινία «True Romance», σημειώνοντας ότι είχε γοητευτεί από όλο το καστ των ηθοποιών

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για την απώλεια του πατέρα του: Ένιωσα την ανάγκη να πω μέσα από τα social media ποιος ήταν

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Ο ηθοποιός εξήγησε για ποιον λόγο θέλησε να μοιραστεί τη δυσάρεστη είδηση με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Μπένσον Μπουν τραγούδησε και χόρεψε με δαντελένιο φόρεμα: «Είσαι καλά;», του έγραψαν

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Ο τραγουδιστής έκανε μία χιουμοριστική αναπαράσταση του βίντεο γνωστής TikToker

Natalie Imbruglia: Έγινε μητέρα μόνη της μέσω δωρεάς σπέρματος – Η εξομολόγηση για τη δύσκολη διαδρομή

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει την πιο δύσκολη πλευρά της εξωσωματικής

Της έλεγαν να μην κρατήσει το μωρό – Χρόνια μετά, ο γιος της έγινε από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον πλανήτη

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η συναρπαστική ιστορία της μητέρας του Τζάστιν Μπίμπερ: μια γυναίκα που αντιμετώπισε κακοποίηση, κατάθλιψη και φτώχεια πριν δει το παιδί της να κατακτά τον πλανήτη.

Ήταν ο απόλυτος καρδιοκατακτητής ‑ Τι έκανε μετά το Saved By the Bell o Mark‑Paul Gosselaar

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Ήταν ερωτευμένες μαζί του όλες οι έφηβες

Ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο μέσα στο αεροπλάνο – Οι αεροσυνοδοί το αποφεύγουν!

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Τι πρέπει να προσέχει κάθε ταξιδιώτης, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της πτήσης

Τζένιφερ Λόπεζ: Με ποιους σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελε να κάνει σεξ

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη μίλησε με ενθουσιασμό για την ταινία «True Romance», παραδεχόμενη ότι γοητεύτηκε από ολόκληρο το καστ

Η αναφορά σχολιάστριας των Νικς στην Τέιλορ Σουίφτ στο γήπεδο: Δεν είσαι φίλαθλος της ομάδας, φύγε από εδώ

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσία της τραγουδίστριας στον τέταρτο τελικό του NBA στο Madison Square Garden προκάλεσε συζητήσεις

Η Τούνη απαντά στο σχόλιο «αυτά τα μαγιό δεν είναι για μαμάδες»: Εάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου

E-Daily 3.Left Χτες
Η influencer πόζαρε με μαύρο μπικίνι στη Νάξο και ξεκαθάρισε πως η μητρότητα δεν περιορίζει τις επιλογές μιας γυναίκας

Ιωάννα Τούνη για τα «ακατάλληλα για μαμάδες» μαγιό: «Αν δεν σ` αρέσει το θέαμα, πρόβλημά σου!»

E-Daily 3.Left Χτες
Είμαι σχεδόν 33 χρονών, έχω ένα μωρό και φυσικά και θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω όμορφα, σχολίασε η influencer