E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νάνα Μούσχουρη: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωση της ότι αποσύρεται από τη μουσική – «Δεν είμαι άρρωστη, έχω ακόμη όνειρα»

Η Νάνα Μούσχουρη σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε στην Καθημερινή της Κυριακής και τον Νίκο Αλιάγα

Δημοσίευση 13/10/2024 | 13:36

Νάνα Μούσχουρη: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωση της ότι αποσύρεται από τη μουσική – «Δεν είμαι άρρωστη, έχω ακόμη όνειρα»

Η κορυφαία και παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια ανοίγει την καρδιά της με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 της χρόνων και ξεκαθαρίζει για την πρόσφατη δήλωσή της που έκανε τον γύρο των media, σύμφωνα με την οποία αποσύρεται από τη μουσική.

«Δεν είπα ότι θέλω να σταματήσω. Ξέρεις πολύ καλά ότι δε μιλάω συχνά σε συνεντεύξεις και, δυστυχώς, σήμερα πουλάνε περισσότερο οι τίτλοι παρά το περιεχόμενο. Αυτό που θέλω να διευκρινίσω είναι πως είναι λογικό στην ηλικία μου να μην προγραμματίζω περιοδείες όπως παλιά και πως, καλώς ή κακώς, ο καλλιτέχνης είναι και αυτός άνθρωπος με τις όποιες δοκιμασίες καλείτε να αντιμετωπίσει την πορεία του χρόνου», επισημαίνει η Νάνα Μούσχουρη.

«Δεν είμαι άρρωστη κι ευχαριστώ τον Θεό που με έφερε σε αυτή την ηλικία. Το να θέλεις να δώσεις στον κόσμο τον καλύτερο εαυτό σου δε σημαίνει ότι παραιτείσαι. Και ότι μιλάω ρεαλιστικά δεν αναιρεί το όνειρο. Και έχω ακόμα όνειρα. Εάν κάποτε θα έδινα μία τελευταία συναυλία, θα ήθελα να γίνει στην Ελλάδα, στη χώρα μου, στον τόπο απ’ όπου ξεκίνησαν όλα για μένα», εξομολογείται χαρακτηριστικά.

Έχεις συμφιλιωθεί με τον χρόνο;

«Μέχρι τώρα δεν τον σκεφτόμουν ποτέ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι πλησιάζω σε ένα σημείο που κάποια μέρα θα «φύγω». Αλλά σκέφτομαι και τι καλό θα αφήσω, καταλαβαίνεις. Θέλω να λένε ότι τραγουδούσε πολύ καλά και ήταν ένα καλό κορίτσι. Τίποτε άλλο», απαντά η Νάνα Μούσχουρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Will Smith: Μουσικός τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση – Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Tabloid 02.01.2026
O δικηγόρος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες

«Έχει αδικηθεί στην καριέρα του»: Η Καίτη Γαρμπή μιλά για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid 02.01.2026
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξηγεί γιατί η δισκογραφική κατεύθυνση εμπόδισε το κοινό να γνωρίσει τον πραγματικό Διονύση Σχοινά!

Εριέττα Κούρκουλου: «Όλοι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

Tabloid 02.01.2026
Η συγκινητική ανάρτηση για οικογένεια, αποδοχή και αγάπη!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

TV Buzz 02.01.2026
«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

«Αστραψε και βρόντηξε» η Μελάνια σε μοντέλα ‑ υποψήφιες «νύφες» που φωτογράφιζαν κρυφά τον γιο της Μπάρον

Tabloid 02.01.2026
Οι προειδοποιήσεις της μαμάς Μελάνια στα δύο νεαρά μοντέλα που «έβαλαν στο μάτι» τον μοναχογιό της

Από πρώην ζευγάρι… σε σωτήρες ο ένας της καριέρας του άλλου – Κανείς δεν το περίμενε

Celebrity Stories 02.01.2026
Μια σχέση που τελείωσε, αλλά άνοιξε δρόμους στο Hollywood

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Tabloid 02.01.2026
Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Celebrity Stories Χτες
Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους