E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόλαφος η Νόνη Δούνια για τον εμμονικό της θαυμαστή: «Δεν ξέρεις που αρχίζει και τελειώνει η ασθένεια του»

«Είχε βάλει εικόνες σαν να έχουμε σχέση»

Δημοσίευση 12/10/2024 | 18:59

Κόλαφος η Νόνη Δούνια για τον εμμονικό της θαυμαστή: «Δεν ξέρεις που αρχίζει και τελειώνει η ασθένεια του»

Με αφορμή την απόφαση του Γιάννη Πλούταρχου να κινηθεί νομικά εναντίον εμμονικής του θαυμάστριας, η Νόνη Δούνια θέλησε να μοιραστεί την δική της ιστορία με θαυμαστή στον αέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA.

Μάλιστα, το γοητευτικό μοντέλο και πρώην βουλευτής εστίασε στον φόβο που αισθάνθηκε κυρίως για τα ανήλικα, τότε, παιδιά της.

Ειδικότερα, η Νόνη Δούνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρεις πότε και που αρχίζει η τρέλα και τελειώνει κάποιου που έχει τέτοιες συμπεριφορές. Έχω κάνει και γω αγωγή και μήνυση σε αντίστοιχη περίπτωση, η οποία έχει πάρει δυο αναβολές και συνεχίζει πηγαίνοντας στην επόμενη δικάσιμο. Συνήθως οι stalkers αρχίζουν κάπως ήρεμα, μπορεί να ξεκινήσουν με ένα μήνυμα θαυμασμού και εμείς μπορεί να απαντήσουμε «ευχαριστώ πολύ» σε αυτό το μήνυμα θαυμασμού. Συνήθως όμως, όταν βλέπουν ότι δεν εξελίσσονται έτσι όπως θέλουν τα πράγματα, ενώ εκείνοι το βιώνουν τελείως διαφορετικά γιατί νιώθουν ότι έχουν κάποια σχέση μαζί σου, αρχίζουν τα υβριστικά μηνύματα και διάφορα».

«Στη δική μου περίπτωση έχει πάει στο σπίτι της μητέρας μου και έχει μιλήσει με τη μητέρα μου, έχει πάει να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να μπει στο αυτοκίνητο μου, έχει πάρει ποσταρίσματα που έχω κάνει εγώ με το τότε ανήλικο παιδί μου και τα έχει βάλει στον δικό του λογαριασμό δίπλα στον εαυτό του σαν να είναι μια δική του οικογένεια. Σαν να έχουμε μια σχέση, σαν να είναι ο μπαμπάς ή να νιώθει ότι είναι ο σύντροφος μου και ότι έχουμε μια σχέση παραπάνω».

«Πράγματα τα οποία δεν ξέρεις πότε θα είναι επικίνδυνα. Γι’ αυτό καλό είναι, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, να πηγαίνουμε να το καταγγείλουμε. Πραγματικά δεν ξέρεις σε έναν τέτοιο άνθρωπο που αρχίζει και τελειώνει η ασθένεια του, γιατί ασθένεια είναι» συμπλήρωσε, επίσης, η Νόνη Δούνια στην τηλεοπτική παρέα του Κώστα Τσουρού το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA. «Δεν ξέρεις η τρέλα του άλλου που αρχίζει και που τελειώνει, οπότε πιο πολύ με ένοιαζε και φοβόμουν για τα παιδιά μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποθεωτικά σχόλια για την εμφάνιση του Ακύλα στον Α` Ημιτελικό σε Ελλάδα και εξωτερικό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Δείτε μερικά από τα σχόλια που πλημμύρισαν το διαδίκτυο

Eurovision 2026: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση του Ισραήλ στον Α΄ Ημιτελικό υπό αποδοκιμασίες

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Εν μέσω έντονων πολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, ο εκπρόσωπος του Ισραήλ ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από το κοινό

Eurovision 2026: Η Ελλάδα υποχωρεί στα στοιχήματα μετά την εμφάνιση του Akylas στον πρώτο ημιτελικό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Έντονες μεταβολές στις αποδόσεις των στοιχηματικών γραφείων για τη Eurovision 2026

Eurovision 2026: Ο Ακύλας πέρασε… με την πρώτη στον Μεγάλο Τελικό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Ο Ακύλας με το «Ferto» εξασφάλισε την πρόκριση της Ελλάδας στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαΐου.

Η Lucille Ball έκανε την τηλεόραση να πει για πρώτη φορά τη λέξη που όλοι φοβόντουσαν

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Όταν η πρώτη τηλεοπτική εγκυμοσύνη θεωρήθηκε «σκάνδαλο» στην Αμερική του ’50

Eurovision 2026 – Α΄ Ημιτελικός: Η Φινλανδία εντυπωσίασε με φωτιές και σπασμένη χορδή βιολιού – Το μεγάλο φαβορί έδωσε το παρών

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η Linda Lampenius και ο Pete Parkkonen ανέβηκαν στη σκηνή του Wiener Stadthalle και κέρδισαν τις εντυπώσεις με μια ερμηνεία που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά

Eurovision 2026: Ο Akylas μεταμορφώνει το My Number One και «ανατρέπει» την Eurovision – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το Ferto προκαλεί σεισμό στα στοιχήματα με μια εντυπωσιακή εμφάνιση που αφήνει άναυδη την Ευρώπη

Τρελά ερωτευμένος ο Μελ Γκίμπσον: Τα δημόσια φιλιά με την ηθοποιό από την Ιταλία, ποια είναι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 70χρονος ηθοποιός, ο οποίος χώρισε από τη σύντροφό του Ρόζαλιντ Ρος πριν από πέντε μήνες, έδειχνε ξεκάθαρα γοητευμένος από τη 44χρονη Ιταλίδα

Νίκος Ευαγγελάτος: Γιατί αποχωρεί εκτάκτως από το Live News;

E-Daily 3.Left Χτες
Η δήλωση για την οικογενειακή υποχρέωση

Φώναξαν «ψωνάρα» την Ιωάννα Τούνη στη μέση του δρόμου: Το περιστατικό με τον γιο της

E-Daily 3.Left Χτες
Αγνωστη πήγε να χαϊδέψει το παιδί της influencer στο πρόσωπο ενώ δεν ήθελε και όταν εκείνη πήγε να της εξηγήσει, η γυναίκα αντέδρασε