E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γερμανού: «Καλά του έκαναν και τον ξέσκισαν τον Λιάγκα αλλά ήταν κι άλλοι»

«Θα την κάνουμε την πατάτα μας κάποια στιγμή, να προσέχουμε τι λέμε και να λέμε και μια συγνώμη»

Δημοσίευση 12/10/2024 | 18:19

Γερμανού: «Καλά του έκαναν και τον ξέσκισαν τον Λιάγκα αλλά ήταν κι άλλοι»

Ένα σύντομο αλλά ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο προς τον Γιώργο Λιάγκα έκανε η Ναταλία Γερμανού μέσα από το «Καλύτερα δε Γίνεται». Η παρουσιάστρια του Alpha, στο πλαίσιο των αντιδράσεων που προκάλεσε το ρεπορτάζ του συναδέλφου της στον ΑΝΤ1 για το πολυτελές σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ, επισήμανε πως υπήρξαν κι άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα που έκαναν το ίδιο, όμως τα «πυρά» έπληξαν μόνο τον Γιώργο Λιάγκα.

«Συμφωνώ ότι όλα τα πράγματα δεν είναι είδηση και πως μεγάλο ρόλο παίζει το πώς προσεγγίζεις ένα θέμα. Από την άλλη, βέβαια, θα μας πουν εμάς κάποιοι άλλοι ότι μιλάμε εκ του ασφαλούς, διότι είμαστε εκπομπή Σαββαοτοκύριακου και έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε ποια θέματα θα παίξουμε και ποια όχι», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Ελπίζω να είναι τα «κανάλια» που δεν μένουν ασυγκίνητα απέναντι στα λάθη και ότι το «κανάλι». Ξέρετε τι αισθάνομαι; Ότι δεν μιλάμε για τον ελέφαντα μέσα στο δωμάτιο», συνέχισε η παρουσιάστρια στην τοποθέτησή της.

«Είχαμε αποφασίσει, επειδή αυτή είναι η τακτική και η διάθεσή μας ως εκπομπή, ότι δε μας αρέσει να επιτιθέμεθα σε συναδέλφους, να τους κανιβαλίζουμε ή να τους ασκούμε κριτική. Αυτή είναι η δική μας στάση. Αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και τον ξέσκισαν και καλά του έκαναν, αν θέλετε, δεν θα πω εγώ καθόλου όχι», επισήμανε η Ναταλία Γερμανού.

«Δεν το έκανε όμως μόνο εκείνος, ρε φίλε! Είναι κι άλλο κανάλι που πρέπει να σηκώσει την κίτρινη κάρτα. Να μην τη σηκώσει μόνο ο ΑΝΤ1 την κίτρινη κάρτα του. Όλα και όλοι κρίνονται. Σήμερα είναι αυτό, αύριο θα είναι κάτι άλλο. Δεν ήταν μόνο ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν κι άλλοι που τα έκαναν αλλά όλα τα βρισίδια και τα μπινελίκια έπεσαν σε εκείνον και την εκπομπή του.

Κάνουμε ζωντανή τηλεόραση. Θα την κάνουμε την πατάτα μας κάποια στιγμή, να προσέχουμε τι λέμε και να λέμε και μια συγνώμη, όταν την κάνουμε την πατάτα», καταλήγει η Ναταλία Γερμανού για τον σάλο των ημερών.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Τσαλίκης για Πέτρο Λαγούτη: «Κάτι του φάνταζε περίεργο τότε αλλά τώρα κάτι τον ιντρίγκαρε στο Big Brother»

Celebrity Stories 01.05.2025
""""""""""""""""Έτσι όπως είχα συζητήσει τότε αρχικά και όπως το είχα στο μυαλό μου, θα έκανα το Big Brother"""""""""""""""" δηλώνει ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω δει στον υπέρηχο πώς μοιάζει ο γιος μου και…»

Celebrity Stories 01.05.2025
«Ανυπομονώ να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου»

Ιωάννα Τούνη: «Δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ διατροφή! Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου…» – Η αποκάλυψη του Δημητρακόπουλου

Celebrity Stories 01.05.2025
Οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό και τα στοιχεία για τη δίκη του revenge porn

Αριελ Κωνσταντινίδη: “Λύγισε” ο Πουλόπουλος με την αποκάλυψή της – «Ήταν αγνοούμενος για 3 μέρες! Κράτησε 9 μήνες το κώμα»

Celebrity Stories 01.05.2025
Η τραγική ιστορία του πρώην συντρόφου της, η εγκυμοσύνη, η αποβολή, η σχέση με τον πατέρα των διδύμων και η αναφορά στο όνομα της κόρης της