E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το σπίτι των ονείρων της παραλίγο να την σκοτώσει: Γυναίκα στις ΗΠΑ εξηγεί τον εφιάλτη που πέρασε

Γυναίκα στις ΗΠΑ έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στο σπίτι των ονείρων της που παραλίγο να σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/10/2024 | 13:05

Το σπίτι των ονείρων της παραλίγο να την σκοτώσει: Γυναίκα στις ΗΠΑ εξηγεί τον εφιάλτη που πέρασε

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ, έζησε το απόλυτο δράμα στο σπίτι των ονείρων της το οποίο μόλις είχε αγοράσει, και προσπαθεί να εξηγήσει το τι συνέβη στους followers της, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η εν λόγω influencer, η οποία είχε γνωστοποιήσει την νέα της αγορά στους χιλιάδες fans της στo tiktok, δημοσίευσε ένα νέο ποστ στο οποίο ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και εξηγούσε το δράμα που ζούσε στο σπίτι των ονείρων της.

Όπως εξηγεί η ίδια όλες οι οικονομίες αλλά και οι θυσίες που έκανε μιας ζωής, αποσκοπούσαν στο να αγοράσει το αγαπημένο της σπίτι, το οποίο το είχε βάλει στόχο από πολύ μικρή και ήταν ένα όνειρο το οποίο ήθελε να πραγματοποιηθεί. «Έχω δηλητηριαστεί από το ίδιο μου το σπίτι και εγώ και η οικογένειά μου».

Το σπίτι που αγόρασε προ ολίγο καιρό, είναι «βυθισμένο» στην μούχλα εξηγεί. «Το σπίτι μου έχει μούχλα», είπε. «Είμαι άρρωστη, έχω κολλήσει σε αυτό το σπίτι. Έχω σχεδόν 9% επιτόκιο υποθήκης και 3.000 δολάρια από την υποθήκη μου πηγαίνουν σε τόκους κάθε μήνα. Ξέχασαν να βάλουν το περιτύλιγμα υδρατμών και το περιτύλιγμα φράγματος. Το κλιματιστικό μου εγκαταστάθηκε λάθος - είναι μια υπερμεγέθης μονάδα με εκτεθειμένες τρύπες παντού. Όλο το σπίτι μου χτίστηκε με μουχλιασμένη ξυλεία» ανέφερε.

Η influencer, αλλά και η οικογένειά της, έχουν αφόρητο βήχα αναφέρει, και δεν μπορεί να κάνει το οτιδήποτε.

Σύμφωνα με την Cleveland Clinic, τα συνήθη συμπτώματα της μούχλας περιλαμβάνουν «φτέρνισμα, βήχα, συμφόρηση και ερεθισμό των ματιών». Ενώ λέγεται ότι «σπάνια προκαλεί σοβαρές ασθένειες ή θάνατο», ωστόσο μπορεί να επιδεινώσει ορισμένες αναπνευστικές παθήσεις όπως το άσθμα.

Η Necole προειδοποίησε τους οπαδούς της να μην βιαστούν να αγοράσουν ένα ακίνητο και δήλωσε ότι οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να παρακολουθούν τη διαδικασία των νέων κατασκευών τους για να αποφύγουν προβλήματα.

Έκλεισε το βίντεο δηλώνοντας ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά, και αν οι ισχυρισμοί της είναι πιστευτοί, ίσως και να κερδίσει.

@brittney_necole This has become my nightmare #blackmold #moldtoxicity #newbuild #newbuildhomes #newbuildnightmare #moldpoisoning #fyp #sick #newhome #helpme #gonewrong #builders #badquality ♬ original sound - Brittney Necole
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στα Πατήσια: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο σύζυγός της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή

«Εμφύλιος» και άγριο ξύλο μεταξύ Αργεντίνων οπαδών στην Ατλάντα πριν από τον ημιτελικό με την Αγγλία

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Μέλη αντίπαλων ultras από τις ομάδες της Αργεντινής Σαν Λορέντζο και Ουρακάν συγκρούστηκαν στους δρόμους της Ατλάντα το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ρωσία: Σε κατάσταση συναγερμού οι πυρηνικές δυνάμεις του ναυτικού ‑ Παίρνουν θέση στους ωκεανούς

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Νικολάι Πατρούσεφ, ανακοίνωσε από τη Μόσχα στις 15 Ιουλίου 2026 ότι ο στρατηγικός πυρηνικός στόλος της χώρας βρίσκεται σε απόλυτο συναγερμό επιχειρώντας στους παγκόσμιους ωκεανούς

Κρητικό χωριό καταργεί το αλκοόλ στα γλέντια για να σταματήσει τα τροχαία

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Πολιτιστικός Σύλλογος στο Ρέθυμνο καταργεί πλήρως το αλκοόλ στις εκδηλώσεις-πανηγύρια του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη.

Μητσοτάκης από την Εύβοια: Εκλογές την άνοιξη 2027 ‑ Σας θέλω ετοιμοπόλεμους, στις επάλξεις

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Στο τέλος της τετραετίας θα παραδώσουμε το καλύτερο εθνικό σύστημα υγείας

Νεκρό ζευγάρι στον Πειραιά: «Χρειάζονται μόλις 5 λεπτά για να φτάσουμε σε υπνηλία και θάνατο από αέρια αυτοκινήτου σε κλειστό χώρο»

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλάει για τον θάνατο των δύο νέων από αναθυμιάσεις

Μάρω Κοντού: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού της Finos Film

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Μάρω Κοντού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.