E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Λιάγκας για Μπάλντοκ: Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία

«Παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου και ζητώ συγγνώμη»

Δημοσίευση 11/10/2024 | 12:30

Γιώργος Λιάγκας για Μπάλντοκ: Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία

O Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε σήμερα, 11 Οκτωβρίου, για το ρεπορτάζ που έκανε μέσα από τον αέρα της εκπομπής του «Το Πρωινό» για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και παραδέχτηκε ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος που, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δεν χωρά καμία δικαιολογία. Ο Γιώργος Λιάγκας ανέλαβε όλη την ευθύνη και τόνισε ότι κανείς δεν φταίει από τη συντακτική ομάδα του παρά μόνο εκείνος. «Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ και γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω οποιαδήποτε δικαιολογημένη αντίδραση θυμού να περιοριστεί σε εμένα, και να αφήσετε έξω το περιβάλλον μου και τους συνεργάτες μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ήταν μια απόλυτα λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση. Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε κάποια στοιχεία για το πώς είναι το διαμέρισμα και αν είναι ακριβά τα ενοίκια στην περιοχή. Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, σκεφτόμουν ότι όταν πριν 2-3 εβδομάδες είχε καεί το σπίτι μου, και είπα ότι δεν είναι δυνατόν ένα δράμα για κάποιον να γίνεται lifestyle ρεπορτάζ. Έπεσα σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα, διότι εδώ δεν μιλάμε για ένα σπίτι που κάηκε και αποκαθίσταται, αλλά για μια ανθρώπινη ζωή που έφυγε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Ήταν λάθος μεγάλο, λυπάμαι πάρα πολύ και είμαι συντετριμμένος που, χωρίς να το θέλουμε, αμαυρώσαμε μια μέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου. Ζητώ συγγνώμη».

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, οι αντιδράσεις γύρω από το εν λόγω ρεπορτάζ ήταν πολλές με την ΕΣΗΕΑ να συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη για να τεθεί το θέμα διαγραφής του Γιώργου Λιάγκα από την Ένωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ροσαλία αποκάλυψε πως κάνει αποχή από το σeξ

Tabloid 12.11.2025
Η ίδια αποκάλυψε ότι τον τελευταίο μήνα δεν είναι ενεργή στο ερωτικό κομμάτι

Βασιλική Μιλλούση: Πέταξαν πέτρες στο σπίτι της

Social 12.11.2025
«Αν τα παιδιά μου ήταν εδώ και έπαιζαν στον κήπο;»

Στα βήματα της Μπιάνκα Σενσόρι η αδελφή της ‑ Δείτε το βίντεο της 21χρονης Αντζελίνα στο Instagram

Tabloid 12.11.2025
Πόζαρε με ένα αρκούντως αποκαλυπτικό φόρεμα που έκρυβε τα επίμαχα σημεία με δαντελένιες λεπτομέρειες

Τάμτα: Η φωτογραφία που τη δείχνει έφηβη με το μωρό της ‑ Έγινε μαμά στα 14 της χρόνια

Tabloid 12.11.2025
Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια έγινε μαμά σε ηλικία 14 ετών και ουσιαστικά μεγάλωσε μαζί με την κόρη της

Κατέρρευσε στη σκηνή η Hyuna – Πανικός στο κοινό! Η εξαντλητική δίαιτα που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Tabloid 12.11.2025
Η K-pop σταρ που λύγισε από την πίεση των προτύπων – η αλήθεια πίσω από τη λιποθυμία στη σκηνή

«Στο Παρά Πέντε»: Backstage πλάνα από τα γυρίσματα του επετειακού επεισοδίου

TV Buzz Χτες
Οι πέντε ήρωες της σειράς ξανασμίγουν έπειτα από 20 χρόνια

Ηράκλειο: Ψαροντουφεκάς εντόπισε ανθρώπινο άγαλμα στον βυθό

Social Χτες
Η απρόσμενη αυτή «συνάντηση» σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Χερσονήσου - Δείτε το βίντεο

Ελένη Φιλίνη: «Δέχθηκα παρενόχληση από δύο σκηνοθέτες και έναν ηθοποιό που δεν είναι στη ζωή»

TV Buzz Χτες
«Με ενοχλούσε που με έλεγαν όμορφη και μου έδιναν μόνο τέτοιους ρόλους»