E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά ξανά για τον Γιώργο Λιάγκα ‑ «Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της»

Δείτε το μήνυμά της στο Ιnstagram για τον τρόπο που χειρίστηκε ο παρουσιαστής το ρεπορτάζ για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Δημοσίευση 11/10/2024 | 10:05

Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά ξανά για τον Γιώργο Λιάγκα ‑ «Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της»

Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν για το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν η Ιωάννα Τούνη. Ανάμεσα στην Instagrammer και τον παρουσιαστή έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα μια κόντρα, με αφορμή τον τρόπο που σχολίασε στην εκπομπή το βίντεο της Τούνη σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο.

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τούνη σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το ρεπορτάζ του «Πρωινού» για το σπίτι, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την εκπομπή, ενώ πάνω σε αυτό τόνισε πως δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν τέτοιες λεπτομέρειες, εφόσον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

«Το θέμα που προβάλλεται στη συγκεκριμένη εκπομπή ΔΕΝ αφορά μεσιτικό γραφείο, αλλά τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου. Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της», έγραψε.

Δείτε το story

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε αναλυτική αναφορά για τη βίλα όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πόσα τετραγωνικά είναι, το κόστος του ενοικίου, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, τι λουλούδια έχει ο κήπος, πόσα μπάνια κι αν διαθέτει... κουφώματα αλουμινίου.

Δείτε το βίντεο

Κατακραυγή στα social media για τον Γιώργο Λιάγκα - Έκανε ρεπορτάζ για το ακίνητο του Μπάλντοκ

Στο X (πρώην Twitter) και στο Facebook, οι αντιδράσεις για την προβολή του συγκεκριμένου θέματος είναι έντονες. Οι περισσότεροι εκφράζουν την αγανάκτησή τους, θεωρώντας ότι είναι προσβλητικό και απάνθρωπο να επικεντρώνεται η δημοσιογραφική προσοχή σε δευτερεύοντα ζητήματα, όπως το μέγεθος του σπιτιού του θανόντος, αντί να αποδοθεί ο πρέπων σεβασμός στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Μετά τις αντιδράσεις, ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ANT1, σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε ότι οι λεπτομερείς αναλύσεις για το σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή ήταν αχρείαστες, αναγνώρισε το λάθος του κι ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, δηλώνοντας ότι κατανοεί τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε: «Μπροστά στον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν στο σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφησε το Χόλιγουντ στην κορυφή της καριέρας του για έναν λόγο που συγκίνησε τον κόσμο

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Ο αγαπημένος σταρ της κωμωδίας εξαφανίστηκε για σχεδόν 25 χρόνια και η απόφασή του έγινε σύμβολο ζωής

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της θεατρικής του διαδρομής – «Θέλω να βρω τον εαυτό μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Λάκη Λαζόπουλο υποδέχτηκε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτά;», το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου

Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ο παθιασμένος πρώτος χορός του γάμου και η τούμπα στον αέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου σε μία παραμυθένια τελετή στη Λεμεσό της Κύπρου

Ιουλία Καλλιμάνη: Αφιέρωσε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τραγούδι του και αυτή ήταν η αντίδρασή του!

E-Daily 3.Left Χτες
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Πρωτομαγιάς, με την καλλιτέχνιδα να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την παρουσία του

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid Χτες
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!