E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά ξανά για τον Γιώργο Λιάγκα ‑ «Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της»

Δείτε το μήνυμά της στο Ιnstagram για τον τρόπο που χειρίστηκε ο παρουσιαστής το ρεπορτάζ για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Δημοσίευση 11/10/2024 | 10:05

Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά ξανά για τον Γιώργο Λιάγκα ‑ «Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της»

Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν για το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν η Ιωάννα Τούνη. Ανάμεσα στην Instagrammer και τον παρουσιαστή έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα μια κόντρα, με αφορμή τον τρόπο που σχολίασε στην εκπομπή το βίντεο της Τούνη σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο.

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τούνη σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το ρεπορτάζ του «Πρωινού» για το σπίτι, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την εκπομπή, ενώ πάνω σε αυτό τόνισε πως δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν τέτοιες λεπτομέρειες, εφόσον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

«Το θέμα που προβάλλεται στη συγκεκριμένη εκπομπή ΔΕΝ αφορά μεσιτικό γραφείο, αλλά τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου. Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της», έγραψε.

Δείτε το story

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε αναλυτική αναφορά για τη βίλα όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πόσα τετραγωνικά είναι, το κόστος του ενοικίου, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, τι λουλούδια έχει ο κήπος, πόσα μπάνια κι αν διαθέτει... κουφώματα αλουμινίου.

Δείτε το βίντεο

Κατακραυγή στα social media για τον Γιώργο Λιάγκα - Έκανε ρεπορτάζ για το ακίνητο του Μπάλντοκ

Στο X (πρώην Twitter) και στο Facebook, οι αντιδράσεις για την προβολή του συγκεκριμένου θέματος είναι έντονες. Οι περισσότεροι εκφράζουν την αγανάκτησή τους, θεωρώντας ότι είναι προσβλητικό και απάνθρωπο να επικεντρώνεται η δημοσιογραφική προσοχή σε δευτερεύοντα ζητήματα, όπως το μέγεθος του σπιτιού του θανόντος, αντί να αποδοθεί ο πρέπων σεβασμός στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Μετά τις αντιδράσεις, ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ANT1, σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε ότι οι λεπτομερείς αναλύσεις για το σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή ήταν αχρείαστες, αναγνώρισε το λάθος του κι ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, δηλώνοντας ότι κατανοεί τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε: «Μπροστά στον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν στο σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left Χτες
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι

Μαρία Καρυστιανού: «Η κόρη μου θα συμφωνούσε στην απόφαση μου να κάνω κόμμα»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρυστιανού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! και τον Νίκο Συρίγο.

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Παντρεύτηκαν δυο ημέρες πριν τη βάφτιση της κόρης τους υπό άκρα μυστικότητα

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα υπέροχο πάρτι διοργάνωσαν χθες Σάββατο 30 Μαΐου η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας για να γιορτάσουν την βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους αλλά και… τον γάμο τους!

Αμαλία Κωστοπούλου και Τζέικ Μέντγουελ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσσηνία παρουσία 350 καλεσμένων