E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκαια: «Δεν μας ενημέρωσε το σχολείο για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας» ‑ Τι καταγγέλλει η μητέρα

Η 10χρονη που δέχθηκε ξυλοδαρμό στο προαύλιο Δημοτικού της Νίκαιας, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο

Δημοσίευση 11/10/2024 | 08:38

Νίκαια: «Δεν μας ενημέρωσε το σχολείο για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας» ‑ Τι καταγγέλλει η μητέρα

«Δε μας ενημέρωσαν ποτέ για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας και όταν το συζητήσαμε, η δασκάλα την έβγαλε τρελή», είπε χαρακτηριστικά και με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 10χρονης μαθήτρια που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από τα χτυπήματα από τους συμμαθητές της.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε χθες στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο προαύλιο του σχολείου, όταν τέσσερις μαθητές της Πέμπτης Δημοτικού ηλικίας 10 ετών επιτέθηκαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι μια συνομήλικη συμμαθήτρια τους.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της 10χρονης που βρίσκεται «σε κατάσταση σοκ και αυτή τη στιγμή δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο» στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη της πλησίασε μια συμμαθήτρια της και την ρώτησε για ποιό λόγο την αποκαλούν «ψώνιο».

«Το κορίτσι φώναξε 3 ακόμη αγόρια και άρχισαν να την χτυπούν και την περικύκλωναν άλλα παιδιά για να μην φαίνεται το παιδί μου», είπε και εξήγησε πως ενώ κάλεσαν τη δάσκαλα δεν ήρθε ποτέ και κανένας δεν έκανε τίποτα.

«Το παιδί μου είχε πάθει σοκ, είχε πέσει κάτω και το σχολείο δεν μας ενημέρωσε για τους ξυλοδαρμούς της κορης μας. Όταν μίλησα με τη δασκάλα, εκείνη την έβγαλε τρελή», είπε ενώ τόνισε πως αυτή τη στιγμή η 10χρονη δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολέιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Αγκυρα αντιδρά στην αναστολή λειτουργίας 11 σχολείων στη Θράκη και επαναφέρει τους ισχυρισμούς περί «τουρκικής μειονότητας»

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Για καταπιεστικές αποφάσεις και πρακτικές που συνιστούν παραβίαση των διατάξεων της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Καταγγελίες για πλαστό έρανο για την επιστροφή των σορών στη Μολδαβία, αύριο θα επιχειρήσουν οι γιατροί να ξυπνήσουν την 7χρονη

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η θεία που θα αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού - Η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του παιδιού σκοτώθηκαν όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στη Χαλκιδική

Μουντιάλ 2026: Πόσα εκατομμύρια θα εισπράξει η ομάδα που θα σηκώσει την κούπα

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η FIFA διαθέτει φέτος τεράστια ποσά για τους νικητές - ο πρωταθλητής κόσμου θα φύγει με 37,1 εκατ. ευρώ, ενώ και ο φιναλίστ εξασφαλίζει κέρδος ρεκόρ.

Μελόνι για τον κοσμηματοπώλη‑δολοφόνο: «Ποιος μπορεί να κρίνει τον φόβο του ανθρώπου;»

Κόσμος 19.07.2026
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης να κινήσει τη διαδικασία απονομής χάριτος στον Μάριο Ροτζιέρο, που καταδικάστηκε τελεσίδικα σε 14 χρόνια και 9 μήνες για τη δολοφονία δύο ληστών.

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην κορυφή: Πρώτος τίτλος μετά από 17 μήνες στο Γκστάαντ

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Κολινιόν με 2-1 σετ στον τελικό του ATP 250 στην Ελβετία και κατέκτησε τον 13ο τίτλο της καριέρας του.

Σοκαριστικό βίντεο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με ανακοπή - ένας διασώστης τραυματίστηκε με κατάγματα στον θώρακα, ο ασθενής κατέληξε και τα αίτια ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Σελίνια της Σαλαμίνας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Οκτώ αεροσκάφη και ελικόπτερο επιχειρούν από αέρος

Ο Μέσι «μίλησε» πριν τον τελικό του Μουντιάλ ‑ το μήνυμα που συγκλόνισε εκατομμύρια

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής ανάρτησε συγκινητικό μήνυμα λίγες ώρες πριν τον τελικό με την Ισπανία, εστιάζοντας στη διαδρομή της ομάδας και όχι στο τρόπαιο.

Ινδία: Πώς σχεδίασε η σύζυγος τον «τέλειο» θάνατο του άνδρα της με δηλητηριώδες φίδι

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η 32χρονη Νταμίνι, μαζί με τον εραστή της και δύο γητευτές φιδιών, φέρεται να νάρκωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια άφησε κράιτ να τον δαγκώσει ώστε ο θάνατος να μοιάζει με ατύχημα.

Τελικός Μουντιάλ 2026: Efood και Wolt σταματούν τις παραδόσεις – Από τι ώρα και γιατί

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Οι διανομείς των δύο μεγάλων πλατφορμών κηρύσσουν στάση εργασίας από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 20χρονου συναδέλφου τους.

ΟΠΕΚΕΠΕ – Μητσοτάκης: Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στοχοποιήθηκαν και διασύρθηκαν χωρίς να έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον εβδομαδιαίο απολογισμό του έθεσε στο επίκεντρο παρεμβάσεις σε υποδομές, υγεία, ασφάλιση και οικονομία

Η μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση της Ρωσίας από την αρχή του πολέμου: Πάνω από 40 πύραυλοι και 120 drones κατά της Ουκρανίας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Σφοδρό σφυροκόπημα με στόχο κυρίως την ουκρανική πρωτεύουσα, τουλάχιστον ένας νεκρός και 16 τραυματίες - Το Κίεβο ζητά «συντριπτική πίεση» στη Μόσχα