E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Τα μάτια και οι φλέβες του είχαν πεταχτεί έξω – Ήταν σαν ζώο»: Θύμα του Diddy μιλάει για τα «Freak Offs»

Ένα από τα φερόμενα θύματα του ράπερ έδωσε λεπτομέρειες για το τι συνέβαινε στο σπίτι του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/10/2024 | 19:13

«Τα μάτια και οι φλέβες του είχαν πεταχτεί έξω – Ήταν σαν ζώο»: Θύμα του Diddy μιλάει για τα «Freak Offs»

Ένα από τα θύματα του Diddy περιγράφει τι συνέβαινε στα διαβόητα πάρτι του ράπερ που έχουν συγκλονίσει τον πλανήτη. Όπως λέει, ο ράπερ έκανε διαρκώς ναρκωτικά από μια «τσάντα φαρμάκων», όπως ονομαζόταν και είχε μια ζωώδη συμπεριφορά.

Ο Diddy κρατείται στο Metropolitan Detention Centre στο Μπρούκλιν έχοντας δηλώσει αθώος στις 17 Σεπτεμβρίου στις ομοσπονδιακές κατηγορίες ότι χρησιμοποίησε τη «δύναμη και το κύρος» του για να παρασύρει γυναίκες σε σεξουαλικές πράξεις με άνδρες σεξεργάτες σε διάφορα ιδιωτικά events, τα γνωστά και ως «Freak Offs».

Ο ράπερ έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, την ώρα που εκατοντάδες θύματα καταθέτουν μηνύσεις εναντίον του, με την κατηγορία των σεξουαλικών επιθέσεων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα από τα φερόμενα ως θύματα του Diddy αναφέρει ότι ο ράπερ είχε δίπλα του μια «τσάντα φαρμάκων» κατά τη διάρκεια των πάρτι που διοργάνωνε.

«Υπήρξε μια φορά που βγήκε από το δωμάτιο του και σοκαρίστηκα γιατί έμοιαζε με ζώο. Δεν έμοιαζει να καταλαβαίνει τι γίνεται. Οι φλέβες του πετάγονταν και το σώμα του είχε συρρικνωθεί με τρόπο που ήταν τρομακτικό. Είχα τρομάξει» συγκλονίζει το θύμα, που δεν κατονομάζεται.

Όπως λέει, η συναναστροφή με τον Combs ήταν σαν «να είσαι με τον Jekyll και τον Hyde» και ότι συνήθως προσλάμβανε μασέρ και διέθετε ενδοφλέβιους ορούς βιταμινών για τους καλεσμένους στα διαβόητα πάρτι του.

«Υπήρχαν μερικές γυναίκες στην πισίνα, μερικές φορές εντελώς γυμνές. Σκέφτηκα: “Α, ίσως πάρταραν πάρα πολύ”, αλλά όχι. Υπήρχαν στιγμές που κάποιο κορίτσι δεν ξυπνούσε και το άφηναν εκεί, δίπλα στην πισίνα», για να συνεχίσει λέγοντας «Η Κριστίνα έλεγε πάντα «ω, είναι καλά. Είναι απλά μεθυσμένη και πεινασμένη». Αυτό έλεγε κάθε φορά που ένα κορίτσι ήταν αναίσθητο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ελλάδα 28.03.2026
Υπάλληλος της Εγνατίας και γυναίκα συνοδηγός έχασαν τη ζωή τους σε αλυσιδωτό τροχαίο κοντά στη σήραγγα της Δωδώνης

Μαρινέλλα: Τα αθάνατα τραγούδια που χάρισε στον ελληνικό κινηματογράφο ‑ δείτε βίντεο

Ελλάδα 28.03.2026
Από το «Ανοιξε πέτρα» ως το «Δώσ` μου τ` αθάνατο νερό», η φωνή της σημάδεψε τις μεγαλύτερες ταινίες της εποχής

Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα

Ελλάδα 28.03.2026
Η «μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού» άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από μήνες νοσηλείας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Δύο νεκροί σε διπλό τροχαίο ‑ Θύμα και ο υπάλληλος που έσπευσε σε βοήθεια

Ελλάδα 28.03.2026
Ο οδηγός ΙΧ σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με νταλίκα, ενώ λίγο αργότερα υπάλληλος του παραχωρησιούχου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Ισχυρή κακοκαιρία την Τετάρτη: 7 περιοχές σε επιφυλακή με καταιγίδες, 10 μποφόρ και πλημμυρικό κίνδυνο

Καιρός 28.03.2026
Δύο σενάρια για την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού - το πιο δύσκολο «χτυπά» Αττική, Πελοπόννησο και Θεσσαλία

Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου» στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ελλάδα 28.03.2026
Επτά εξειδικευμένοι σπηλαιοδύτες ολοκλήρωσαν το Σάββατο την επιχείρηση ανάσυρσης, ενώ από νωρίς το πρωί βρέθηκε στην περιοχή η οικογένεια του άτυχου δύτη.

Κλείνει στις 14:00 ο σταθμός Μετρό Σύνταγμα λόγω αντιπολεμικού συλλαλητηρίου

Ελλάδα 28.03.2026
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός των Γραμμών 2 και 3 κλείνει μία ώρα πριν τη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Βρετανία: Αφγανός μετανάστης καταδικάστηκε σε 15 χρόνια για βιασμό 12χρονης που έπαιζε στις κούνιες

Κόσμος 28.03.2026
Ο 23χρονος Αχμάντ Μουλαχίλ συνέλαβε και βίασε την ανήλικη στο Νιούνιτον, μόλις τέσσερις μήνες μετά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αιτών άσυλο.

Βρέφος Πύργου: «Το δάγκωναν τα ξαδέρφια του, έπεσε από το καρότσι» – Οι δικαιολογίες της 18χρονης μητέρας

Ελλάδα 28.03.2026
Ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου αποκάλυψε τους ισχυρισμούς της μητέρας, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι «κάτι περίεργο συνέβαινε».

Συναγερμός για iPhone και iPad: Διέρρευσαν προηγμένα εργαλεία hacking – Τι πρέπει να κάνετε τώρα

Tech + Science 28.03.2026
Τα εργαλεία Coruna και DarkSword κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τον κίνδυνο στοχευμένων επιθέσεων ακόμα και από λιγότερο έμπειρους χάκερ.

Κακοκαιρία Deborah: Πού θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες – Συναγερμός για 5 περιοχές

Καιρός 28.03.2026
Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα στο επίκεντρο των έντονων φαινομένων - νέα κακοκαιρία αναμένεται από την 1η Απριλίου.

Νοέλια Καστίγιο: Τρεις βιασμοί, παραπληγία και ευθανασία στα 25 – «Θέλω να σταματήσω να υποφέρω»

Κόσμος 28.03.2026
Η 25χρονη Ισπανίδα επέλεξε να φύγει από τη ζωή μόνη της σε κέντρο της Βαρκελώνης, ζητώντας από την οικογένειά της να αποχωρήσει πριν της χορηγηθεί η θανατηφόρα ένεση.