E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Τα μάτια και οι φλέβες του είχαν πεταχτεί έξω – Ήταν σαν ζώο»: Θύμα του Diddy μιλάει για τα «Freak Offs»

Ένα από τα φερόμενα θύματα του ράπερ έδωσε λεπτομέρειες για το τι συνέβαινε στο σπίτι του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/10/2024 | 19:13

«Τα μάτια και οι φλέβες του είχαν πεταχτεί έξω – Ήταν σαν ζώο»: Θύμα του Diddy μιλάει για τα «Freak Offs»

Ένα από τα θύματα του Diddy περιγράφει τι συνέβαινε στα διαβόητα πάρτι του ράπερ που έχουν συγκλονίσει τον πλανήτη. Όπως λέει, ο ράπερ έκανε διαρκώς ναρκωτικά από μια «τσάντα φαρμάκων», όπως ονομαζόταν και είχε μια ζωώδη συμπεριφορά.

Ο Diddy κρατείται στο Metropolitan Detention Centre στο Μπρούκλιν έχοντας δηλώσει αθώος στις 17 Σεπτεμβρίου στις ομοσπονδιακές κατηγορίες ότι χρησιμοποίησε τη «δύναμη και το κύρος» του για να παρασύρει γυναίκες σε σεξουαλικές πράξεις με άνδρες σεξεργάτες σε διάφορα ιδιωτικά events, τα γνωστά και ως «Freak Offs».

Ο ράπερ έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, την ώρα που εκατοντάδες θύματα καταθέτουν μηνύσεις εναντίον του, με την κατηγορία των σεξουαλικών επιθέσεων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα από τα φερόμενα ως θύματα του Diddy αναφέρει ότι ο ράπερ είχε δίπλα του μια «τσάντα φαρμάκων» κατά τη διάρκεια των πάρτι που διοργάνωνε.

«Υπήρξε μια φορά που βγήκε από το δωμάτιο του και σοκαρίστηκα γιατί έμοιαζε με ζώο. Δεν έμοιαζει να καταλαβαίνει τι γίνεται. Οι φλέβες του πετάγονταν και το σώμα του είχε συρρικνωθεί με τρόπο που ήταν τρομακτικό. Είχα τρομάξει» συγκλονίζει το θύμα, που δεν κατονομάζεται.

Όπως λέει, η συναναστροφή με τον Combs ήταν σαν «να είσαι με τον Jekyll και τον Hyde» και ότι συνήθως προσλάμβανε μασέρ και διέθετε ενδοφλέβιους ορούς βιταμινών για τους καλεσμένους στα διαβόητα πάρτι του.

«Υπήρχαν μερικές γυναίκες στην πισίνα, μερικές φορές εντελώς γυμνές. Σκέφτηκα: “Α, ίσως πάρταραν πάρα πολύ”, αλλά όχι. Υπήρχαν στιγμές που κάποιο κορίτσι δεν ξυπνούσε και το άφηναν εκεί, δίπλα στην πισίνα», για να συνεχίσει λέγοντας «Η Κριστίνα έλεγε πάντα «ω, είναι καλά. Είναι απλά μεθυσμένη και πεινασμένη». Αυτό έλεγε κάθε φορά που ένα κορίτσι ήταν αναίσθητο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία: Η Δυτική Ελλάδα μετρά τις πληγές της

Ελλάδα Χτες
Ποιοι δήμοι κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Συγκινητικό βίντεο: Καρέ καρέ η διάσωση αλόγου που είχε «βουλιάξει» σε λασπόνερα στη Φιλιππιάδα

Ελλάδα Χτες
Το άτυχο άλογο είχε ακινητοποιηθεί μέσα στα νερά, αδυνατώντας να μετακινηθεί

Ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα: Μεγάλη γιορτή με τον Πάνο Μουζουράκη

Ελλάδα Χτες
Ο Δήμος Αθηναίων ετοιμάζεται να φορέσει τα «καλά» του

Νεαρός δηλητηριάστηκε από σούσι στη Θεσσαλονίκη – Μολύνθηκε από το παράσιτο «ανισάκις»

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό ανισακίασης

Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν χρηματοκιβώτια και τα «έτρωγαν» στο καζίνο

Ελλάδα Χτες
Οι συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη (25/11)

Παγκράτι: Ελεύθεροι μετά τη δίωξη οι 2 οδηγοί για τον θάνατο 72χρονης ‑ Τραγική φιγούρα η κόρη της

Ελλάδα Χτες
Χάθηκε ο μοναδικός άνθρωπος που τη φρόντιζε - Προσωρινά η κοπέλα θα φιλοξενηθεί στο «Αιγινήτειο»

Λουτράκι: «Δεν ξαναμιλάω με δημοσιογράφο» ‑ Έφυγε από εκπομπή η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο

Ελλάδα Χτες
Η συμπεριφορά της δασκάλας προκάλεσε έντονη δυσφορία στους παρουσιαστές της εκπομπής

Τον Δεκέμβριο θα απολογηθούν Τριαντόπουλος και Αγοραστός στην ανακρίτρια για το «μπάζωμα» στα Τέμπη

Ελλάδα Χτες
Μετά το τέλος των απολογιών η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου με βούλευμά τους θα αποφανθούν για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου

Πύργος: Συνελήφθησαν ένας 16χρονος και ένας 17χρονος για απόπειρα βιασμού ανήλικης

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθησαν και οι μητέρες των δυο ανηλίκων