E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Τα μάτια και οι φλέβες του είχαν πεταχτεί έξω – Ήταν σαν ζώο»: Θύμα του Diddy μιλάει για τα «Freak Offs»

Ένα από τα φερόμενα θύματα του ράπερ έδωσε λεπτομέρειες για το τι συνέβαινε στο σπίτι του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/10/2024 | 19:13

«Τα μάτια και οι φλέβες του είχαν πεταχτεί έξω – Ήταν σαν ζώο»: Θύμα του Diddy μιλάει για τα «Freak Offs»

Ένα από τα θύματα του Diddy περιγράφει τι συνέβαινε στα διαβόητα πάρτι του ράπερ που έχουν συγκλονίσει τον πλανήτη. Όπως λέει, ο ράπερ έκανε διαρκώς ναρκωτικά από μια «τσάντα φαρμάκων», όπως ονομαζόταν και είχε μια ζωώδη συμπεριφορά.

Ο Diddy κρατείται στο Metropolitan Detention Centre στο Μπρούκλιν έχοντας δηλώσει αθώος στις 17 Σεπτεμβρίου στις ομοσπονδιακές κατηγορίες ότι χρησιμοποίησε τη «δύναμη και το κύρος» του για να παρασύρει γυναίκες σε σεξουαλικές πράξεις με άνδρες σεξεργάτες σε διάφορα ιδιωτικά events, τα γνωστά και ως «Freak Offs».

Ο ράπερ έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, την ώρα που εκατοντάδες θύματα καταθέτουν μηνύσεις εναντίον του, με την κατηγορία των σεξουαλικών επιθέσεων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα από τα φερόμενα ως θύματα του Diddy αναφέρει ότι ο ράπερ είχε δίπλα του μια «τσάντα φαρμάκων» κατά τη διάρκεια των πάρτι που διοργάνωνε.

«Υπήρξε μια φορά που βγήκε από το δωμάτιο του και σοκαρίστηκα γιατί έμοιαζε με ζώο. Δεν έμοιαζει να καταλαβαίνει τι γίνεται. Οι φλέβες του πετάγονταν και το σώμα του είχε συρρικνωθεί με τρόπο που ήταν τρομακτικό. Είχα τρομάξει» συγκλονίζει το θύμα, που δεν κατονομάζεται.

Όπως λέει, η συναναστροφή με τον Combs ήταν σαν «να είσαι με τον Jekyll και τον Hyde» και ότι συνήθως προσλάμβανε μασέρ και διέθετε ενδοφλέβιους ορούς βιταμινών για τους καλεσμένους στα διαβόητα πάρτι του.

«Υπήρχαν μερικές γυναίκες στην πισίνα, μερικές φορές εντελώς γυμνές. Σκέφτηκα: “Α, ίσως πάρταραν πάρα πολύ”, αλλά όχι. Υπήρχαν στιγμές που κάποιο κορίτσι δεν ξυπνούσε και το άφηναν εκεί, δίπλα στην πισίνα», για να συνεχίσει λέγοντας «Η Κριστίνα έλεγε πάντα «ω, είναι καλά. Είναι απλά μεθυσμένη και πεινασμένη». Αυτό έλεγε κάθε φορά που ένα κορίτσι ήταν αναίσθητο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μεγάλη τραγωδία του 1999 – Έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη

Ελλάδα Χτες
Τα τραγικά νέα από το τροχαίο στην Ρουμανία, «ξύπνησαν» σπαρακτικές μνήμες από το δυστύχημα του 1999 στα Τέμπη, όταν έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν την ζωή τους επιστρέφοντας από την Αθήνα

Θρήνος στην Αλεξάνδρια Ημαθίας για τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία: «Προχτές κόψαμε βασιλόπιτα μαζί»

Ελλάδα Χτες
Για τις δραματικές στιγμές που βιώνουν οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων μίλησε ο Στέφανος Δελιόπουλος, πρώην αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας

Βιολάντα: Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης, ο υπεύθυνος ασφαλείας και ο προϊστάμενος της βάρδιας για την πολύνεκρη τραγωδία

Ελλάδα Χτες
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της πολύνεκρης τραγωδίας με πέντε νεκρές εργαζόμενες – Βαριές κατηγορίες και έρευνα σε πλήρη εξέλιξη

Εργοστάσιο «Βιολάντα»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες από εργαζόμενους που σώθηκαν – «Η κόρη μου είναι σε σοκ»

Ελλάδα Χτες
Σοκαρισμένοι παραμένουν οι εργαζόμενοι που είδαν τις πέντε συναδέλφους τους να χάνονται μετά την έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα και οι ίδιοι να σώζονται από καθαρή τύχη

Μελάνια Τραμπ: «Έκοψε» μόλις ένα εισιτήριο στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της στη Βρετανία

Κόσμος Χτες
«Χαμηλές» στη Βρετανία οι πωλήσεις εισιτηρίων για το νέο ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ

Κατολίσθηση στη Σικελία αφήνει μια πόλη στο χείλος του γκρεμού

Κόσμος Χτες
Σπίτια κρέμονται σε μήκος τεσσάρων χλμ

Ακραίο ψύχος στις ΗΠΑ: 30 νεκροί ‑ Είκοσι πολιτείες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Κόσμος Χτες
Πολικές θερμοκρασίες και προβλήματα στις υποδομές αφήνουν χιλιάδες Αμερικανούς χωρίς ρεύμα - Στους 30 νεκρούς ανέβηκε ο τραγικό απολογισμός από το ακραίο ψύχος

ΠΑΟΚ: Οπαδοί του Δικεφάλου επιστρέφουν από την Ουγγαρία στην Τιμισοάρα για να βρεθούν δίπλα στους τραυματίες

Ελλάδα Χτες
Φίλοι του ΠΑΟΚ, που προπορευόταν στο ταξίδι προς τη Λιόν, συγκλονισμένοι από τον θάνατο των συνοπαδών τους επιστρέφουν προς τον τόπο του δυστυχήματος