E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Κόλαφος» ο Λιάγκας κατά φίλου της Τούνη: «Ένας τίποτας που αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει το δημοτικό»

«Όχι κύριοι, δεν θέλουμε εσάς, μείνετε στη γωνίτσα σας. Είναι ντροπή!», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας

Δημοσίευση 9/10/2024 | 13:03

«Κόλαφος» ο Λιάγκας κατά φίλου της Τούνη: «Ένας τίποτας που αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει το δημοτικό»

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και ξέσπασε άγρια στον αέρα της εκπομπής του, μετά την προβολή των βίντεο της Ιωάννας Τούνη και ενός φίλου της, που έκραζαν την εκπομπή!

«Λες και μόνο η κυρία Τούνη έχει δικαίωμα να μιλάει, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαιώμα, επειδή δεν έχουμε ένα εκατομμύριο followers. Οι influencers είστε σε μια κορυφή δική σας με πύλινα πόδια από κάτω. Δεν είναι κοινωνική καταξίωση τα εκατομμύρια followers που έχετε. Διότι πίσω από αυτό, γενικά μιλάω, δεν κρύβεται απολύτως τίποτα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά την προβολή των βίντεο της Ιωάννας Τούνη και του φίλου της, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Υπάρχει και ο κολαούζος του influencer, ο αυλικός! Θέλει να γίνει και πανελίστας, λέει. Αν ο κύριος Στιβ διαφωνεί με την τηλεόραση που κάνουμε, η τηλεόραση που οραματίζεται να κάνει αυτός, η μοντέρνα τηλεόραση και όχι η παλιακή που εκφράζουμε εμείς, μου θυμίζει τους σταρ μιας άλλης εποχή που επειδή είναι εκτός τηλεόρασης, λένε ότι είναι η χειρότερη σεζόν.

Η αισθητική που φέρνει εδώ το νέο, ποια είναι; Να βρίζουν και να απαξιώνουν μια γυναίκα που έτσι της αρέσει να ντύνεται; Οι δικαιωματιστές μάχονται στα social media γαμ… για την ελευθερία του καθενός να εκφράζεται και να ντύνεται όπως θέλει. Ο μοντέρνος αυτός άνθρωπος, ο ρηξικέλευθος που θα φέρει την ανανέωση και το καινούργιο, τι είναι το καινούργιο; Να βγαίνει και να κράζει μια γυναίκα επειδή δεν του αρέσει το ντύσιμό της. Αυτό είναι το μοντέρνο;».

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η καινούργια τηλεόραση, εσείς οι μοντέρνοι άνθρωποι των social, θέλετε να διώξετε εμάς τους παλιούς για να βρίζετε με τον δικο σας τρόπο χειρότερα, χωρίς παιδεία, χωρίς μόρφωση, χωρίς γνώση, χωρίς να μιλάτε πάνω από 100 λέξεις ελληνικά, να βρίζετε και να απαξιώνετε ανθρώπους; Όχι κύριοι, δεν θέλουμε εσάς, μείνετε στη γωνίτσα σας. Είναι ντροπή!

Γιατί αν είναι αυτό το καινούργιο που θέλετε να φέρετε, το χειρότερο κράξιμο, χωρίς παιδεία, αμορφωσιά, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς τίποτα, χωρίς καμία περγαμηνή. Η καταξίωση του τίποτα. Αυτό είναι, αυτό να μάθουν τα παιδιά μας. Ότι ένας τίποτας, δεν λέω για τον συγκεκριμένο, ο οποιοσδήποτε, ένας τίποτας που αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει και το δημοτικό –δεν λέω για τον συγκεκριμένο, δεν τον ξέρω, γενικά μιλάω- επειδή παίρνει likes από τα δώρα που δίνει, θέλει να φέρει το καινούργιο και να κράζει το παλιό χωρίς καμία παιδεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο τραγικός θάνατος της Jayne Mansfield: Το μοιραίο δυστύχημα και ο θρύλος που σημάδεψε το Χόλιγουντ

Celebrity Stories 27.08.2025
Το μοιραίο τροχαίο του 1967 που στοίχισε τη ζωή στην εκρηκτική σταρ του Χόλιγουντ και γέννησε έναν μακάβριο αστικό μύθο

Το νέο ζευγάρι της showbiz; Eθεάθησαν στη Ρώμη χέρι ‑ χέρι

Tabloid 27.08.2025
Οι φήμες για τη σχέση τους

Κεταμίνη, swinging, εφηβικές εγκυμοσύνες και απιστίες: To reality show των σύγχρονων Μορμόνων TikTokers

Celebrity Stories 27.08.2025
«Αμαρτωλοί χωρίς αμφιβολία»: τα πιο καυτά μυστικά της Μορμονικής κοινότητας

Κέιτ Μίντλετον: Αποκαλύφθηκε το νέο της look κατά τη διάρκεια σπάνιας δημόσιας εμφάνισής της

Tabloid Χτες
Η πρόσφατη οικογενειακή εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σκωτία

Γιώργος Μαζωνάκης: Το επεισόδιο που οδήγησε τους γονείς του να ζητήσουν τον εγκλεισμό του

Tabloid Χτες
Τι συνέβη δύο εβδομάδες πριν την εισαγγελική εντολή

Έκραξαν την Κιμ Καρντάσιαν για το ντύσιμο της 12χρονης κόρης της: «Εντελώς ακατάλληλο για την ηλικία της»

Tabloid Χτες
Αντιδράσεις στα social media για την εμφάνιση της Νορθ Γουέστ στις οικογενειακές διακοπές στη Ρώμη

Πατέρας ο Ανδρέας Γεωργίου ‑ Γέννησε η σύζυγός του, Σιμώνη

Tabloid Χτες
Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου – Κηδεία: Ανείπωτος θρήνος αυτή την ώρα στο Νεκροταφείο Χολαργού

Tabloid Χτες
Η αδικοχαμένη επιχειρηματίας έδινε επί δύο χρόνια μία σκληρή και γενναία μάχη με τον καρκίνο, για την οποία είχε μιλήσει ανοιχτά στα social media