E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: 40χρονη έριξε μπουνιά σε ιδιοκτήτρια ουζερί επειδή την έδιωξε από το μαγαζί ‑ Επιτέθηκε και σε δύο θαμώνες

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με τριετή αναστολή για τη 40χρονη

Δημοσίευση 9/10/2024 | 10:16

Θεσσαλονίκη: 40χρονη έριξε μπουνιά σε ιδιοκτήτρια ουζερί επειδή την έδιωξε από το μαγαζί ‑ Επιτέθηκε και σε δύο θαμώνες

Ένοχη κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μία 40χρονη γυναίκα που χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο την ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης και επιτέθηκε σε δύο θαμώνες, επειδή την έδιωξαν από το μαγαζί.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής όταν η κατηγορούμενη προσέγγισε το καφενείο - ουζερί το οποίο βρίσκεται απέναντι από το σπίτι της και ξεκίνησε να διαπληκτίζεται αρχικά με πελάτες και στη συνέχεια με την υπεύθυνη της επιχείρησης και τον σύντροφό της.

Κάποια στιγμή η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος να δέχεται γροθιά στο πρόσωπο από την κατηγορούμενη και να της σκίζει την μπλούζα όταν επιχείρησε να αποφύγει τα χτυπήματα. «Τη γνωρίζω χρόνια αυτή τη γυναίκα, μένει απέναντι από την επιχείρησή μου. Δημιουργεί συνεχώς προβλήματα, επιτίθεται στους πελάτες και διώχνει τον κόσμο από το μαγαζί», ανέφερε το θύμα, προσθέτοντας ότι την προηγούμενη ημέρα την απομάκρυναν από την επιχείρηση καθώς δημιούργησε ξανά φασαρία.

Όπως είπε στη συνέχεια, την Παρασκευή η κατηγορούμενη ήταν υπό την επήρεια μέθης και κάλεσε την αστυνομία όταν την είδε να πλησιάζει στο μαγαζί, να βρίζει και να απειλεί εκείνη και τους πελάτες. «Πιάστηκε στα χέρια με δύο πελάτισσες και όταν πήγα να την απομακρύνω μου έριξε μπουνιά στο πρόσωπο και μου έσκισε την μπλούζα. Καλέσαμε ξανά την αστυνομία και το μόνο που έκανα ήταν να την πιάσω από το μαλλί για να την απομακρύνω», σημείωσε η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Σχετικά με τον λόγο που η κατηγορούμενη εισήλθε σε έξαλλη κατάσταση στην επιχείρηση, το θύμα εξήγησε πως πιθανότατα να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν την εξυπηρετούν επειδή δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και τσακώνεται με τους υπόλοιπους θαμώνες.

Στην απολογία της η κατηγορούμενη επιχείρησε να δώσει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των γεγονότων υποστηρίζοντας ότι εκείνη είχε πέσει θύμα επίθεσης από την καταγγέλλουσα κι άλλα τέσσερα άτομα.

«Περπατούσα στο δρόμο και άκουσα κάποιον από το καφενείο να μου λέει "μη περπατάς από αυτή τη μεριά, θα σου σπάσω το κεφάλι". Νευρίασα πάρα πολύ, με έπιασε τρέλα. Ξανά πήγα στο πεζοδρόμιο. Βγήκαν πέντε άτομα και με χτύπησαν. Η ιδιοκτήτρια, ακόμα τρεις γυναίκες και ένας άντρας δύο μέτρα. Εγώ ήμουν μόνη μου. Μου επιτέθηκαν χωρίς λόγο. Εγώ τη χτύπησα μια σφαλιάρα αλλά δεν έβρισα και δεν απείλησα, δεν έσκισα την μπλούζα της», είπε.

Το δικαστήριο έκρινε τελικά ένοχη τη γυναίκα και της επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο, για τις πράξεις της εντελώς ελαφράς σωματικής βλάβης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της εξύβρισης, ενώ την απάλλαξε από την κατηγορία της απειλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντοπούλου σε Λαζαρίδη: Τι είπες θρασύδειλε για τον πατέρα μου; ‑ Το βίντεο στο TikTok από την εξεταστική

Πολιτική Χτες
Σύγκρουση Κωνσταντοπούλου- Λαζαρίδη στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Eurostat: Βουλιάζει η παραγωγικότητα του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα – Αυξάνεται στην ΕΕ

Ελλάδα Χτες
Tην τρίτη μεγαλύτερη μείωση στην ΕΕ σημείωση η παραγωγικότητα της εργασίας στην αγροτικό τομέα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της Eurostat.

Εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς: «Πρόκληση απέναντι μου» – Όσα ισχυρίζεται για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου

Ελλάδα Χτες
«Τα γεγονότα μεταφέρθηκαν όπως πιστεύει ότι έγιναν και όχι όπως έγιναν».

«Ροντέο» στην Εξεταστική Ζωής και Μυλωνάκη: «Αληθεύει ότι παρακολουθείτε τα τηλέφωνα βουλευτών;» – «Τώρα μιλάτε σοβαρά;»

Ελλάδα Χτες
Η κ. Κωνσταντοπούλου αποκάλεσε εγκληματία τόσο τον κ. Βορίδη όσο και τον κ. Μυλωνάκη.

Καβάλα – Παναθηναϊκός 1‑2: Ο Ταμπόρδα τον έστειλε στους «8»

Αθλητικά Νέα Χτες
Δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους «πράσινους»

Οι αγρότες ετοιμάζονται για Χριστούγεννα στα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Κλιμάκωση αποφάσισε η Νίκαια

Είμαι καλά, τα γεγονότα νομίζω ότι μιλούν από μόνα τους, λέει ο Γιαννόπουλος για την επίθεση από τον Παππά

Ελλάδα Χτες
Ο δημοσιογράφος ευχαρίστησε για τη στήριξη ενώ ενημέρωσε πως είναι καλά

Σε απόγνωση Βρετανίδα που πήγε για νέα δόντια στην Τουρκία και κατέληξε χωρίς μύτη

Κόσμος Χτες
Προειδοποιεί όσους εξετάζουν θεραπείες χαμηλού κόστους στο εξωτερικό

Αγρίνιο: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου», λέει η μητέρα του 9χρονου που πήρε ψυχοφάρμακα

Ελλάδα Χτες
Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής

Επικίνδυνη στιγμή σε συναυλία: Τραγουδιστής υπέστη ηλεκτροπληξία από το μικρόφωνο ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Τα μέλη της μπάντας αντέδρασαν γρήγορα και του έσωσαν τη ζωή

Εκτός ευρωομάδας και προς διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς μετά την άγρια επίθεση στον Νίκο Γιαννόπουλο

Ελλάδα Χτες
Η απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, μετά το επεισόδιο στο Στρασβούργο του ευρωβουλευτή με τον δημοσιογράφο