E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: 40χρονη έριξε μπουνιά σε ιδιοκτήτρια ουζερί επειδή την έδιωξε από το μαγαζί ‑ Επιτέθηκε και σε δύο θαμώνες

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με τριετή αναστολή για τη 40χρονη

Δημοσίευση 9/10/2024 | 10:16

Θεσσαλονίκη: 40χρονη έριξε μπουνιά σε ιδιοκτήτρια ουζερί επειδή την έδιωξε από το μαγαζί ‑ Επιτέθηκε και σε δύο θαμώνες

Ένοχη κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μία 40χρονη γυναίκα που χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο την ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης και επιτέθηκε σε δύο θαμώνες, επειδή την έδιωξαν από το μαγαζί.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής όταν η κατηγορούμενη προσέγγισε το καφενείο - ουζερί το οποίο βρίσκεται απέναντι από το σπίτι της και ξεκίνησε να διαπληκτίζεται αρχικά με πελάτες και στη συνέχεια με την υπεύθυνη της επιχείρησης και τον σύντροφό της.

Κάποια στιγμή η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος να δέχεται γροθιά στο πρόσωπο από την κατηγορούμενη και να της σκίζει την μπλούζα όταν επιχείρησε να αποφύγει τα χτυπήματα. «Τη γνωρίζω χρόνια αυτή τη γυναίκα, μένει απέναντι από την επιχείρησή μου. Δημιουργεί συνεχώς προβλήματα, επιτίθεται στους πελάτες και διώχνει τον κόσμο από το μαγαζί», ανέφερε το θύμα, προσθέτοντας ότι την προηγούμενη ημέρα την απομάκρυναν από την επιχείρηση καθώς δημιούργησε ξανά φασαρία.

Όπως είπε στη συνέχεια, την Παρασκευή η κατηγορούμενη ήταν υπό την επήρεια μέθης και κάλεσε την αστυνομία όταν την είδε να πλησιάζει στο μαγαζί, να βρίζει και να απειλεί εκείνη και τους πελάτες. «Πιάστηκε στα χέρια με δύο πελάτισσες και όταν πήγα να την απομακρύνω μου έριξε μπουνιά στο πρόσωπο και μου έσκισε την μπλούζα. Καλέσαμε ξανά την αστυνομία και το μόνο που έκανα ήταν να την πιάσω από το μαλλί για να την απομακρύνω», σημείωσε η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Σχετικά με τον λόγο που η κατηγορούμενη εισήλθε σε έξαλλη κατάσταση στην επιχείρηση, το θύμα εξήγησε πως πιθανότατα να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν την εξυπηρετούν επειδή δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και τσακώνεται με τους υπόλοιπους θαμώνες.

Στην απολογία της η κατηγορούμενη επιχείρησε να δώσει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των γεγονότων υποστηρίζοντας ότι εκείνη είχε πέσει θύμα επίθεσης από την καταγγέλλουσα κι άλλα τέσσερα άτομα.

«Περπατούσα στο δρόμο και άκουσα κάποιον από το καφενείο να μου λέει "μη περπατάς από αυτή τη μεριά, θα σου σπάσω το κεφάλι". Νευρίασα πάρα πολύ, με έπιασε τρέλα. Ξανά πήγα στο πεζοδρόμιο. Βγήκαν πέντε άτομα και με χτύπησαν. Η ιδιοκτήτρια, ακόμα τρεις γυναίκες και ένας άντρας δύο μέτρα. Εγώ ήμουν μόνη μου. Μου επιτέθηκαν χωρίς λόγο. Εγώ τη χτύπησα μια σφαλιάρα αλλά δεν έβρισα και δεν απείλησα, δεν έσκισα την μπλούζα της», είπε.

Το δικαστήριο έκρινε τελικά ένοχη τη γυναίκα και της επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο, για τις πράξεις της εντελώς ελαφράς σωματικής βλάβης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της εξύβρισης, ενώ την απάλλαξε από την κατηγορία της απειλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα 11.04.2026
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα 11.04.2026
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 11.04.2026
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 11.04.2026
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Ελλάδα 11.04.2026
Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Κόσμος 11.04.2026
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Κόσμος 11.04.2026
Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Ελλάδα 11.04.2026
Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού