E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: 40χρονη έριξε μπουνιά σε ιδιοκτήτρια ουζερί επειδή την έδιωξε από το μαγαζί ‑ Επιτέθηκε και σε δύο θαμώνες

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με τριετή αναστολή για τη 40χρονη

Δημοσίευση 9/10/2024 | 10:16

Θεσσαλονίκη: 40χρονη έριξε μπουνιά σε ιδιοκτήτρια ουζερί επειδή την έδιωξε από το μαγαζί ‑ Επιτέθηκε και σε δύο θαμώνες

Ένοχη κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μία 40χρονη γυναίκα που χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο την ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης και επιτέθηκε σε δύο θαμώνες, επειδή την έδιωξαν από το μαγαζί.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής όταν η κατηγορούμενη προσέγγισε το καφενείο - ουζερί το οποίο βρίσκεται απέναντι από το σπίτι της και ξεκίνησε να διαπληκτίζεται αρχικά με πελάτες και στη συνέχεια με την υπεύθυνη της επιχείρησης και τον σύντροφό της.

Κάποια στιγμή η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος να δέχεται γροθιά στο πρόσωπο από την κατηγορούμενη και να της σκίζει την μπλούζα όταν επιχείρησε να αποφύγει τα χτυπήματα. «Τη γνωρίζω χρόνια αυτή τη γυναίκα, μένει απέναντι από την επιχείρησή μου. Δημιουργεί συνεχώς προβλήματα, επιτίθεται στους πελάτες και διώχνει τον κόσμο από το μαγαζί», ανέφερε το θύμα, προσθέτοντας ότι την προηγούμενη ημέρα την απομάκρυναν από την επιχείρηση καθώς δημιούργησε ξανά φασαρία.

Όπως είπε στη συνέχεια, την Παρασκευή η κατηγορούμενη ήταν υπό την επήρεια μέθης και κάλεσε την αστυνομία όταν την είδε να πλησιάζει στο μαγαζί, να βρίζει και να απειλεί εκείνη και τους πελάτες. «Πιάστηκε στα χέρια με δύο πελάτισσες και όταν πήγα να την απομακρύνω μου έριξε μπουνιά στο πρόσωπο και μου έσκισε την μπλούζα. Καλέσαμε ξανά την αστυνομία και το μόνο που έκανα ήταν να την πιάσω από το μαλλί για να την απομακρύνω», σημείωσε η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Σχετικά με τον λόγο που η κατηγορούμενη εισήλθε σε έξαλλη κατάσταση στην επιχείρηση, το θύμα εξήγησε πως πιθανότατα να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν την εξυπηρετούν επειδή δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και τσακώνεται με τους υπόλοιπους θαμώνες.

Στην απολογία της η κατηγορούμενη επιχείρησε να δώσει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των γεγονότων υποστηρίζοντας ότι εκείνη είχε πέσει θύμα επίθεσης από την καταγγέλλουσα κι άλλα τέσσερα άτομα.

«Περπατούσα στο δρόμο και άκουσα κάποιον από το καφενείο να μου λέει "μη περπατάς από αυτή τη μεριά, θα σου σπάσω το κεφάλι". Νευρίασα πάρα πολύ, με έπιασε τρέλα. Ξανά πήγα στο πεζοδρόμιο. Βγήκαν πέντε άτομα και με χτύπησαν. Η ιδιοκτήτρια, ακόμα τρεις γυναίκες και ένας άντρας δύο μέτρα. Εγώ ήμουν μόνη μου. Μου επιτέθηκαν χωρίς λόγο. Εγώ τη χτύπησα μια σφαλιάρα αλλά δεν έβρισα και δεν απείλησα, δεν έσκισα την μπλούζα της», είπε.

Το δικαστήριο έκρινε τελικά ένοχη τη γυναίκα και της επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο, για τις πράξεις της εντελώς ελαφράς σωματικής βλάβης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της εξύβρισης, ενώ την απάλλαξε από την κατηγορία της απειλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Γονείς εντόπισαν νεκρή την 25χρονη κόρη τους σε χωράφι

Ελλάδα Χτες
Τον θάνατο μίας 25χρονης γυναίκας στο Ρίο της Πάτρας, εξετάζουν οι Aρχές

Εμπορικά πλοία υψώνουν κινεζική σημαία στα Στενά του Ορμούζ για να αποφύγουν ιρανικές επιθέσεις

Κόσμος Χτες
Στα Στενά του Ορμούζ, η εθνικότητα ενός πλοίου έπαψε να είναι διοικητικό γεγονός και έγινε θέμα επιβίωσης

Επίδομα 750 ευρώ για χιλιάδες δικαιούχους ‑ Πώς θα κάνετε αίτηση

Οικονομία Χτες
Η υλοποίηση θα πραγματοποιηθεί μέσω του συστήματος επιταγών κατάρτισης (training voucher) και περιλαμβάνει 150 ώρες κατάρτισης

Πόλεμος στο Ιράν: Μπήκε στις στρατιωτικές επιχειρήσεις η Βρετανία

Κόσμος Χτες
Μαχητικά αεροσκάφη της RAF συμμετέχουν σε επιχειρήσεις αναχαίτισης και κατάρριψης drones σε Ιορδανία, Μπαχρέιν και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ιράν: Αμερικανικός πύραυλος Tomahawk φέρεται να ευθύνεται για την επίθεση στο σχολείο ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Οι ιρανικές αρχές ανέφεραν ότι τουλάχιστον 182 άτομα σκοτώθηκαν στην επίθεση στο δημοτικό σχολείο Shajarah Tayyiba

Βρετανία: Κατέφτασαν και νέα αμερικανικά βομβαρδιστικά ‑ Σε βάση της RAF 3 Β‑52 Stratofortress

Κόσμος Χτες
Μεγάλο αριθμό βομβαρδιστικών συγκεντρώνουν στη Βρετανία οι Αμερικανοί που συνεχίζουν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράν

Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για την καθηγήτρια που πέθανε από εγκεφαλικό

Ελλάδα Χτες
«Έβαζαν θρανία μπροστά στην πόρτα να μην μπορεί να βγει»

Μάικλ Τζόρνταν: Για μένα δεν θα βρεθεί ποτέ η απάντηση στο ερώτημα ποιος είναι ο GOAT, δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Παρόλο που η πλειοψηφία του κόσμου τον θεωρεί ως τον κορυφαίο όλων των εποχών ο MJ, έδωσε άλλη διάσταση στο όλο θέμα

Τραμπ προς Αυστραλία: Δώστε άσυλο στις ποδοσφαιρίστριες από το Ιράν

Κόσμος Χτες
Πέντε ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής ομάδας του Ιράν ζήτησαν άσυλο στην Αυστραλία

Βοήθεια με το αζημίωτο: 11 χώρες ζήτησαν ουκρανική συνδρομή για τα ιρανικά drones ‑ Ευκαιρία Ζελένσκι για ανταλλάγματα

Κόσμος Χτες
Πώς ο Ζελένσκι εκμεταλλεύεται την εμπειρία της Ουκρανίας στη «μάχη των drones

«Προετοιμαστείτε για το αδιανόητο»: SOS από την επικεφαλής του ΔΝΤ

Οικονομία Χτες
Για πληθωρισμό, τιμές πετρελαίου λόγω Μέσης Ανατολής

Αδιανόητος τερματισμός στον Μαραθώνιο του Λος Αντζελες

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο νικητής κρίθηκε για ένα... εκατοστό του δευτερολέπτου, βίντεο