E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κυψέλη: O διάλογος που φέρονται να είχαν τα αδέρφια με το θύμα, «Μας βiαζες όταν ήμασταν παιδάκια», «πάνε χρόνια ας τα ξεχάσουμε»

Υποστηρίζουν ότι ο ξάδερφος που σκότωσαν τους βiαζε όταν ήταν παιδάκια και ένας διάλογος με το θύμα φέρεται να όπλισε τα χέρια τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/10/2024 | 18:43

Κυψέλη: O διάλογος που φέρονται να είχαν τα αδέρφια με το θύμα, «Μας βiαζες όταν ήμασταν παιδάκια», «πάνε χρόνια ας τα ξεχάσουμε»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την δολοφονία στην Κυψέλη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, τα αδέλφια, μετά το φονικό, επέστρεψαν στο σπίτι τους. Εκεί ενημέρωσαν τη μητέρα τους για το τι είχαν κάνει. Μαζί, πήγαν στο τμήμα Ασφαλείας στην Κυψέλη και παραδόθηκαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν κοντά στο σημείο της δολοφονίας, δίπλα σε κάδους, μέσα σ’ ένα πεταμένο ψυγείο δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια με λάμες των 9 εκατοστών, γεμάτες αίματα. Εκεί που τα αδέλφια υπέδειξαν ότι είχαν πετάξει τα φονικά «όπλα».

Οι νεαροί ομολόγησαν την πράξη τους. Ο μικρότερος, το 17χρονο αγόρι, ανέφερε ότι ήταν εκείνος που μαχαίρωσε τον 28χρονο στον λαιμό, χτύπημα που απέβη μοιραίο.

Και οι δύο όμως, σόκαραν αναφέροντας τον λόγο που «όπλισε» το χέρι τους.

Ισχυρίζονται ότι ο 28χρονος ξάδελφός τους, τους κακοποιούσε σ3ξουαλικά όταν ήταν μικρά παιδιά. Όταν τον είδαν ξανά πριν από λίγες ημέρες που ήρθε στην Ελλάδα, οι μνήμες «ξύπνησαν» κι ο εφιάλτης που ζούσαν τότε, τους κυρίευσε.

Πατέρας παιδιών: «Τα είχε παραδεχτεί όλα»

Στην αστυνομία κατέθεσε και ο πατέρας των αγοριών, στον οποίο προηγουμένως τα παιδιά του είχαν εκμυστηρευτεί τα όσα φέρονται να είχαν περάσει σε νεαρή ηλικία από τον ξάδελφό τους. Ο πατέρας τότε κάλεσε τον ανιψιό του, τον ρώτησε εάν τα όσα μαθαίνει αληθεύουν κι εκείνος φέρεται να το παραδέχτηκε.

«Επικοινώνησα με τον ανιψιό μου και τον ρώτησα αν αληθεύουν αυτά που μου είπαν τα παιδιά μου ότι τους έκανε. Εκείνος παραδέχτηκε και επιβεβαίωσε τα περισσότερα λέγοντάς μου "ήταν λάθη που κάναμε παιδιά"», είπε ο πατέρας των καθ’ ομολογίαν δραστών.

Από την πλευρά τους, τα αδέλφια ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι εξοργίστηκαν από την απάντηση που έλαβαν από τον ξάδελφό τους, όταν τον κατηγόρησαν ευθέως για τους βιασμούς τους.

O διάλογος

  • Αδέρφια: Μας βίαζες όταν ήμασταν μικρά. 6 και 4 χρονών παιδάκια. Γιατί;
  • 28χρονος: Έχουν περάσει χρόνια από όταν έγιναν αυτά, ας τα ξεχάσουμε.
  • Αδέρφια: Δεν ξεχνάμε τίποτα, ούτε το έχουμε ξεπεράσει.

Τα δυο αδέλφια, τα οποία θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ έχουν συλληφθεί και οι γονείς τους, καθώς το ένα νεαρό αγόρι είναι ανήλικο.

Εν θερμώ ή προμελετημένο το έγκλημα;

Μιλώντας στο Live News, o Γιώργος Καλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, ανέφερε ότι οι Αρχές εξετάζουν αν το έγκλημα έγινε εν θερμώ ή ήταν προμελετημένο.

«Αυτό που ερευνά η αστυνομία είναι αν υπήρχε το συστατικό της ψυχικής ορμής ή αν τα δύο αδέλφια είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία. Επίσης, ερευνάται με ποιο μαχαίρι ή με ποια μαχαίρια αφαίρεσαν τη ζωή του ξάδελφού τους», είπε ο κ. Καλιακμάνης.

Και πρόσθεσε: «Ο 17χρονος και ο 19χρονος κάλεσαν το θύμα και του ζήτησαν να συναντηθούν για να συζητήσουν. Κάποια στιγμή του είπαν ότι θυμούνται τον εφιάλτη που έζησαν όταν ήταν μικρά παιδιά, με εκείνον να απαντά ότι όλα πρέπει να ξεχαστούν και ότι δεν έγινε κάτι. Τότε άρχισαν να τον κυνηγούν. Φαίνεται ο ένας να κρατά το θύμα και ο άλλος τον μαχαιρώνει αλλεπάλληλα».

Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία στην Κυψέλη

Κάμερα έχει καταγράψει τη στιγμή που τα δυο αδέλφια 17 και 19 ετών μαχαιρώνουν στη μέση του δρόμου, στην Κυψέλη, τον ξάδελφό τους.

Το βίντεο – ντοκουμέντο είναι αποκαλυπτικό. Οι τρεις άνδρες μπλεγμένοι σαν ένα κουβάρι. Οι δυο να επιτίθενται και ο ένας να προσπαθεί να αποφύγει τις μαχαιριές και τα χτυπήματα.

Τα δυο αδέλφια αφήνουν τον ξάδελφό τους αιμόφυρτο και τρέχουν.

Ο 28χρονος, γεμάτος αίματα, με όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει, καταφέρνει να συρθεί μέχρι την Πατησίων. Το πλήρωμα περιπολικού της τροχαίας που περνούσε τυχαία από το σημείο τον είδε και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, αλλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατροπή με το Fuel Pass: Αλλάζει ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων μετά το μπλοκάρισμα

Οικονομία Χτες
Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για όλους τους πολίτες έως τέλη Απριλίου

Ιστορική στιγμή: Το Artemis II έφτασε εκεί που δεν κατάφερε το Apollo 13

Tech + Science Χτες
Η αποστολή στη Σελήνη Artemis II ξεπέρασε την μέγιστη απόσταση από τη Γη που πέτυχε το Apollo 13 το 1970

Ένα κυνήγι πασχαλινών αυγών με τραγικό τέλος: Δέντρο καταπλάκωσε μητέρες και παιδιά που συμμετείχαν στο έθιμο – Τρεις νεκροί

Κόσμος Χτες
Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή προκάλεσαν την πτώση μιας μελιάς ύψους 30 μέτρων

Κωνσταντοπούλου για δίκη των Τεμπών: Οι συνθήκες μοιάζουν με εκείνες της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Ελλάδα Χτες
Κωνσταντοπούλου για δίκη των Τεμπών: Οι συνθήκες μοιάζουν με εκείνες της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Θρίλερ στην Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας με ταινία στο λαιμό μέσα σε χαντάκι

Ελλάδα Χτες
Η αστυνομία προχώρησε σε αυτοψία και συλλογή στοιχείων στο σημείο

Το Ιράν απορρίπτει την εκεχειρία – Θα συνέχιζα τον πόλεμο για το πετρέλαιο, θα βγάζαμε λεφτά, λέει ο Τραμπ

Κόσμος Χτες
«Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί τώρα είναι πολύ πιο λογικοί από τους τρελούς που είχαμε στην πρώτη και τη δεύτερη φάση»

Πέθανε η ηθοποιός Πάρη Λεβέντη

Ελλάδα Χτες
«Μετά από διασταυρώσεις πολλών ημερών ήρθε το θλιβερό νέο», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Αερογέφυρα ζωής για 6χρονο κοριτσάκι: Αγώνας δρόμου του ΕΚΑΒ από την Κεφαλονιά στον Αραξο

Ελλάδα Χτες
Το κοριτσάκι θα μεταφερθεί στην Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, όπου θα συνεχιστεί η εξειδικευμένη αντιμετώπιση της κατάστασής του

Καιρός: «Καλοκαίρι» έως τη Μεγάλη Τετάρτη, «φθινόπωρο» έως το Μεγάλο Σάββατο με βροχές και «βουτιά» της θερμοκρασίας

Καιρός Χτες
Έως και το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, αλλά από το βράδυ της ίδιας ημέρας και έως το Μεγάλο Σάββατο θα χαλάσει

Σάλος σε σούπερ μάρκετ: Απέλυσαν υπάλληλο που πήγε να σταματήσει κλέφτη

Ελλάδα Χτες
Ο ίδιος περιέγραψε την εξέλιξη ως «σοκαριστική»