E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κυψέλη: O διάλογος που φέρονται να είχαν τα αδέρφια με το θύμα, «Μας βiαζες όταν ήμασταν παιδάκια», «πάνε χρόνια ας τα ξεχάσουμε»

Υποστηρίζουν ότι ο ξάδερφος που σκότωσαν τους βiαζε όταν ήταν παιδάκια και ένας διάλογος με το θύμα φέρεται να όπλισε τα χέρια τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/10/2024 | 18:43

Κυψέλη: O διάλογος που φέρονται να είχαν τα αδέρφια με το θύμα, «Μας βiαζες όταν ήμασταν παιδάκια», «πάνε χρόνια ας τα ξεχάσουμε»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την δολοφονία στην Κυψέλη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, τα αδέλφια, μετά το φονικό, επέστρεψαν στο σπίτι τους. Εκεί ενημέρωσαν τη μητέρα τους για το τι είχαν κάνει. Μαζί, πήγαν στο τμήμα Ασφαλείας στην Κυψέλη και παραδόθηκαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν κοντά στο σημείο της δολοφονίας, δίπλα σε κάδους, μέσα σ’ ένα πεταμένο ψυγείο δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια με λάμες των 9 εκατοστών, γεμάτες αίματα. Εκεί που τα αδέλφια υπέδειξαν ότι είχαν πετάξει τα φονικά «όπλα».

Οι νεαροί ομολόγησαν την πράξη τους. Ο μικρότερος, το 17χρονο αγόρι, ανέφερε ότι ήταν εκείνος που μαχαίρωσε τον 28χρονο στον λαιμό, χτύπημα που απέβη μοιραίο.

Και οι δύο όμως, σόκαραν αναφέροντας τον λόγο που «όπλισε» το χέρι τους.

Ισχυρίζονται ότι ο 28χρονος ξάδελφός τους, τους κακοποιούσε σ3ξουαλικά όταν ήταν μικρά παιδιά. Όταν τον είδαν ξανά πριν από λίγες ημέρες που ήρθε στην Ελλάδα, οι μνήμες «ξύπνησαν» κι ο εφιάλτης που ζούσαν τότε, τους κυρίευσε.

Πατέρας παιδιών: «Τα είχε παραδεχτεί όλα»

Στην αστυνομία κατέθεσε και ο πατέρας των αγοριών, στον οποίο προηγουμένως τα παιδιά του είχαν εκμυστηρευτεί τα όσα φέρονται να είχαν περάσει σε νεαρή ηλικία από τον ξάδελφό τους. Ο πατέρας τότε κάλεσε τον ανιψιό του, τον ρώτησε εάν τα όσα μαθαίνει αληθεύουν κι εκείνος φέρεται να το παραδέχτηκε.

«Επικοινώνησα με τον ανιψιό μου και τον ρώτησα αν αληθεύουν αυτά που μου είπαν τα παιδιά μου ότι τους έκανε. Εκείνος παραδέχτηκε και επιβεβαίωσε τα περισσότερα λέγοντάς μου "ήταν λάθη που κάναμε παιδιά"», είπε ο πατέρας των καθ’ ομολογίαν δραστών.

Από την πλευρά τους, τα αδέλφια ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι εξοργίστηκαν από την απάντηση που έλαβαν από τον ξάδελφό τους, όταν τον κατηγόρησαν ευθέως για τους βιασμούς τους.

O διάλογος

  • Αδέρφια: Μας βίαζες όταν ήμασταν μικρά. 6 και 4 χρονών παιδάκια. Γιατί;
  • 28χρονος: Έχουν περάσει χρόνια από όταν έγιναν αυτά, ας τα ξεχάσουμε.
  • Αδέρφια: Δεν ξεχνάμε τίποτα, ούτε το έχουμε ξεπεράσει.

Τα δυο αδέλφια, τα οποία θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ έχουν συλληφθεί και οι γονείς τους, καθώς το ένα νεαρό αγόρι είναι ανήλικο.

Εν θερμώ ή προμελετημένο το έγκλημα;

Μιλώντας στο Live News, o Γιώργος Καλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, ανέφερε ότι οι Αρχές εξετάζουν αν το έγκλημα έγινε εν θερμώ ή ήταν προμελετημένο.

«Αυτό που ερευνά η αστυνομία είναι αν υπήρχε το συστατικό της ψυχικής ορμής ή αν τα δύο αδέλφια είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία. Επίσης, ερευνάται με ποιο μαχαίρι ή με ποια μαχαίρια αφαίρεσαν τη ζωή του ξάδελφού τους», είπε ο κ. Καλιακμάνης.

Και πρόσθεσε: «Ο 17χρονος και ο 19χρονος κάλεσαν το θύμα και του ζήτησαν να συναντηθούν για να συζητήσουν. Κάποια στιγμή του είπαν ότι θυμούνται τον εφιάλτη που έζησαν όταν ήταν μικρά παιδιά, με εκείνον να απαντά ότι όλα πρέπει να ξεχαστούν και ότι δεν έγινε κάτι. Τότε άρχισαν να τον κυνηγούν. Φαίνεται ο ένας να κρατά το θύμα και ο άλλος τον μαχαιρώνει αλλεπάλληλα».

Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία στην Κυψέλη

Κάμερα έχει καταγράψει τη στιγμή που τα δυο αδέλφια 17 και 19 ετών μαχαιρώνουν στη μέση του δρόμου, στην Κυψέλη, τον ξάδελφό τους.

Το βίντεο – ντοκουμέντο είναι αποκαλυπτικό. Οι τρεις άνδρες μπλεγμένοι σαν ένα κουβάρι. Οι δυο να επιτίθενται και ο ένας να προσπαθεί να αποφύγει τις μαχαιριές και τα χτυπήματα.

Τα δυο αδέλφια αφήνουν τον ξάδελφό τους αιμόφυρτο και τρέχουν.

Ο 28χρονος, γεμάτος αίματα, με όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει, καταφέρνει να συρθεί μέχρι την Πατησίων. Το πλήρωμα περιπολικού της τροχαίας που περνούσε τυχαία από το σημείο τον είδε και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, αλλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Η εικόνα του τουρνουά – Οι Μαροκινοί παρηγορούν τον Χάκπο στην πιο σκοτεινή του ώρα

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Οι διεθνείς του Μαρόκου άφησαν τους πανηγυρισμούς της πρόκρισης για να σταθούν δίπλα στον Ολλανδό άσο, που «έχασε» το αγέννητο παιδί του

Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στη μητέρα και τον πρώην σύντροφό της για την κακοποίηση μέχρι θανάτου του 3χρονου Αγγελου

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Αυλαία έπεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου για την υπόθεση με θύμα τον 3χρονο Αγγελο, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από κακοποίηση

Φωτιά στο Δερβένι: Εντοπίστηκε σορός σε δασική έκταση

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Εικόνες σοκ στα Πετράλωνα από κατάρρευση 4οροφης πολυκατοικίας

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Εργασίες θεμελίωσης σε διπλανό οικόπεδο φέρονται να επηρέασαν τη στατικότητα του κτιρίου επί της οδού Αλκμήνης 22, με πέντε προσαγωγές να πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ.

Mercedes‑Benz: Πιθανή αύξηση ωρών εργασίας, περικοπές μισθών

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η Mercedes-Benz εξετάζει αύξηση του εβδομαδιαίου ωραρίου από 35 σε 40 ώρες χωρίς επιπλέον αμοιβή, ενώ παράλληλα αναστέλλει επίδομα που αντιστοιχεί στο 18% του μισθού 90.000 εργαζομένων.

Σαλαμίνα: Βυθίζεται θαλαμηγός στη Μαρίνα Βουρκαρίου, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Κατά πληροφορίες το περιστατικό συνέβη κατά την επιστροφή του πολυτελούς σκάφους στο λιμάνι μετά από δοκιμαστικό πλου

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2025‑2026: Ποιοι το δικαιούνται και πώς να υποβάλουν αίτηση

Οικονομία 30.06.2026
Από σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω TAXISnet.

Πατέρας 4 παιδιών ο αστυνομικός που πυροβόλησε τη σύζυγό του στην Κύπρο, σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Υπό έρευνα τα κίνητρα του 55χρονου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για οικονομικά προβλήματα

Πρόσφυγες στο Ηνωμένο Βασίλειο θα κληθούν να επιστρέψουν 10.000 λίρες ‑ δείτε τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το νέο Νομοσχέδιο για τη Μετανάστευση και το Ασυλο προβλέπει ανάκτηση κόστους από πρόσφυγες που εργάζονται, με επικριτές να μιλούν για «επιπλέον φόρο» που καθιστά δυσκολότερη την επανένταξη.

Ποιες οικογένειες θα δουν σήμερα τα 150 ευρώ ανά παιδί στον λογαριασμό τους

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Η υπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου ανακοίνωσε την έναρξη της πληρωμής της έκτακτης ενίσχυσης σε 950.000 οικογένειες, ενώ παρουσίασε και τις εξελίξεις στα προγράμματα «Νταντάδες της Γειτονιάς» και «Ανακαίνιση Κατοικίας».

Δημοσκόπηση Alco: Ποιο κόμμα ανεβαίνει και πού κινείται η διαφορά

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Η ΕΛ.Α.Σ. εμφανίζεται ενισχυμένη στη νέα δημοσκόπηση της Alco, ενώ σημαντική πτώση καταγράφει η «Ελπίδα» της Μαρίας Καρυστιανού.