E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κυψέλη: O διάλογος που φέρονται να είχαν τα αδέρφια με το θύμα, «Μας βiαζες όταν ήμασταν παιδάκια», «πάνε χρόνια ας τα ξεχάσουμε»

Υποστηρίζουν ότι ο ξάδερφος που σκότωσαν τους βiαζε όταν ήταν παιδάκια και ένας διάλογος με το θύμα φέρεται να όπλισε τα χέρια τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/10/2024 | 18:43

Κυψέλη: O διάλογος που φέρονται να είχαν τα αδέρφια με το θύμα, «Μας βiαζες όταν ήμασταν παιδάκια», «πάνε χρόνια ας τα ξεχάσουμε»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την δολοφονία στην Κυψέλη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, τα αδέλφια, μετά το φονικό, επέστρεψαν στο σπίτι τους. Εκεί ενημέρωσαν τη μητέρα τους για το τι είχαν κάνει. Μαζί, πήγαν στο τμήμα Ασφαλείας στην Κυψέλη και παραδόθηκαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν κοντά στο σημείο της δολοφονίας, δίπλα σε κάδους, μέσα σ’ ένα πεταμένο ψυγείο δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια με λάμες των 9 εκατοστών, γεμάτες αίματα. Εκεί που τα αδέλφια υπέδειξαν ότι είχαν πετάξει τα φονικά «όπλα».

Οι νεαροί ομολόγησαν την πράξη τους. Ο μικρότερος, το 17χρονο αγόρι, ανέφερε ότι ήταν εκείνος που μαχαίρωσε τον 28χρονο στον λαιμό, χτύπημα που απέβη μοιραίο.

Και οι δύο όμως, σόκαραν αναφέροντας τον λόγο που «όπλισε» το χέρι τους.

Ισχυρίζονται ότι ο 28χρονος ξάδελφός τους, τους κακοποιούσε σ3ξουαλικά όταν ήταν μικρά παιδιά. Όταν τον είδαν ξανά πριν από λίγες ημέρες που ήρθε στην Ελλάδα, οι μνήμες «ξύπνησαν» κι ο εφιάλτης που ζούσαν τότε, τους κυρίευσε.

Πατέρας παιδιών: «Τα είχε παραδεχτεί όλα»

Στην αστυνομία κατέθεσε και ο πατέρας των αγοριών, στον οποίο προηγουμένως τα παιδιά του είχαν εκμυστηρευτεί τα όσα φέρονται να είχαν περάσει σε νεαρή ηλικία από τον ξάδελφό τους. Ο πατέρας τότε κάλεσε τον ανιψιό του, τον ρώτησε εάν τα όσα μαθαίνει αληθεύουν κι εκείνος φέρεται να το παραδέχτηκε.

«Επικοινώνησα με τον ανιψιό μου και τον ρώτησα αν αληθεύουν αυτά που μου είπαν τα παιδιά μου ότι τους έκανε. Εκείνος παραδέχτηκε και επιβεβαίωσε τα περισσότερα λέγοντάς μου "ήταν λάθη που κάναμε παιδιά"», είπε ο πατέρας των καθ’ ομολογίαν δραστών.

Από την πλευρά τους, τα αδέλφια ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι εξοργίστηκαν από την απάντηση που έλαβαν από τον ξάδελφό τους, όταν τον κατηγόρησαν ευθέως για τους βιασμούς τους.

O διάλογος

  • Αδέρφια: Μας βίαζες όταν ήμασταν μικρά. 6 και 4 χρονών παιδάκια. Γιατί;
  • 28χρονος: Έχουν περάσει χρόνια από όταν έγιναν αυτά, ας τα ξεχάσουμε.
  • Αδέρφια: Δεν ξεχνάμε τίποτα, ούτε το έχουμε ξεπεράσει.

Τα δυο αδέλφια, τα οποία θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ έχουν συλληφθεί και οι γονείς τους, καθώς το ένα νεαρό αγόρι είναι ανήλικο.

Εν θερμώ ή προμελετημένο το έγκλημα;

Μιλώντας στο Live News, o Γιώργος Καλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, ανέφερε ότι οι Αρχές εξετάζουν αν το έγκλημα έγινε εν θερμώ ή ήταν προμελετημένο.

«Αυτό που ερευνά η αστυνομία είναι αν υπήρχε το συστατικό της ψυχικής ορμής ή αν τα δύο αδέλφια είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία. Επίσης, ερευνάται με ποιο μαχαίρι ή με ποια μαχαίρια αφαίρεσαν τη ζωή του ξάδελφού τους», είπε ο κ. Καλιακμάνης.

Και πρόσθεσε: «Ο 17χρονος και ο 19χρονος κάλεσαν το θύμα και του ζήτησαν να συναντηθούν για να συζητήσουν. Κάποια στιγμή του είπαν ότι θυμούνται τον εφιάλτη που έζησαν όταν ήταν μικρά παιδιά, με εκείνον να απαντά ότι όλα πρέπει να ξεχαστούν και ότι δεν έγινε κάτι. Τότε άρχισαν να τον κυνηγούν. Φαίνεται ο ένας να κρατά το θύμα και ο άλλος τον μαχαιρώνει αλλεπάλληλα».

Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία στην Κυψέλη

Κάμερα έχει καταγράψει τη στιγμή που τα δυο αδέλφια 17 και 19 ετών μαχαιρώνουν στη μέση του δρόμου, στην Κυψέλη, τον ξάδελφό τους.

Το βίντεο – ντοκουμέντο είναι αποκαλυπτικό. Οι τρεις άνδρες μπλεγμένοι σαν ένα κουβάρι. Οι δυο να επιτίθενται και ο ένας να προσπαθεί να αποφύγει τις μαχαιριές και τα χτυπήματα.

Τα δυο αδέλφια αφήνουν τον ξάδελφό τους αιμόφυρτο και τρέχουν.

Ο 28χρονος, γεμάτος αίματα, με όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει, καταφέρνει να συρθεί μέχρι την Πατησίων. Το πλήρωμα περιπολικού της τροχαίας που περνούσε τυχαία από το σημείο τον είδε και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, αλλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίδομα παιδιού: Η ημερομηνία πληρωμής της δεύτερης δόσης

Ελλάδα Χτες
Μέχρι τις 8 Μαΐου θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη με νεογέννητο βρέφος ‑ Δίωξη για εμπορία ανθρώπων

Ελλάδα Χτες
Συναγερμός στις Αρχές της Θεσσαλονίκης

Ουκρανία: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον 2 νεκροί και ο δράστης

Λιοσίων: Παράσυρση ανήλικης με εγκατάλειψη – Σε σοβαρή κατάσταση το κορίτσι

Ελλάδα Χτες
Σε σοβαρή κατάσταση εισήχθη στο ΚΑΤ μια ανήλικη

Αίσιο τέλος για τον 7χρονο Βαγγέλη στη Θεσσαλονίκη που τον άρπαξε ο πατέρας του

Ελλάδα Χτες
Ο ανήλικος εντοπίστηκε από τις Αρχές και είναι καλά στην υγεία του

Πρώτες βουτιές για τους Αθηναίους

Ελλάδα Χτες
Σε ποιες περιοχές της χώρας «άγγιξε» τους 30°C ο υδράργυρος

Χειρουργείο για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι‑Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό» ‑ Είχε ειλεό

Ελλάδα Χτες
Σε επέμβαση για ειλεό υπεβλήθη η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη

Πρωτομαγιά: Τι μέρα «πέφτει» φέτος ‑ Οι υπόλοιπες αργίες του 2026

Ελλάδα Χτες
Τα επόμενα τριήμερα και οι ευκαιρίες για αποδράσεις μετά το Πάσχα

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για σημαντική αλλαγή ‑ Πότε ξεκινά

Καιρός Χτες
Συνεχίζεται η αστάθεια του καιρού με τον έμπειρο προγνώστη να προειδοποιεί για αλλαγή μέσα στην εβδομάδα

Ξεσπά για την υπόθεση Λαζαρίδη η καθαρίστρια που πλαστογράφησε το απολυτήριό της

Ελλάδα Χτες
Οι πληγές του παρελθόντος φαίνεται να μην έχουν επουλωθεί πλήρως για την 60χρονη σήμερα γυναίκα

Αγρια επίθεση σε διαιτητή στη Ρόδο: Παίκτης σε τουρνουά μπάσκετ τον γρονθοκόπησε μετά από τεχνική ποινή

Αθλητικά Νέα Χτες
Μήνυση και έντονες αντιδράσεις για το περιστατικό βίας