E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννης Καπετάνιος: Όσα αποκάλυψε για τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», 30 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον επισμηνία Χαράλαμπο Καραβανέα, τον οποίο υποδύθηκε ο Γιάννης Καπετάνιος και διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς

Δημοσίευση 8/10/2024 | 16:49

Γιάννης Καπετάνιος: Όσα αποκάλυψε για τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», 30 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή

«Ο ρόλος του Καραβανέα ήταν δίκη μου ιδέα, όταν ο Γιάννης Μπέζος μού είπε ότι θα κάνει μία σειρά με την αεροπορία. Πρότεινα στον Γιάννη Μπέζο να προσθέσει το ρολό του υπαξιωματικού. Ο Δημήτρης Βενιζέλος, ο σεναριογράφος της σειράς δέχτηκε να παίξω», είπε αρχικά ο Γιάννης Καπετάνιος.

Και πρόσθεσε: «Στο τέταρτο επεισόδιο ήταν το πρώτο μου γύρισμα με τα κουτιά που κρύβονταν μέσα οι σμηνίτες άλλα εγώ δεν το γνώριζα. Εκεί επινόησα το «εϊπ». Μία μέρα στο γύρισμα κάποιος έσπρωξε την πόρτα δυνατά και μας έπεσαν τα σκηνικά στο κεφάλι».

Όπως απ0οκάλυψε ο ηθοποιός, ο τίτλος της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» προήλθε από τα γυρίσματα «που κάναμε στο Τατόι. Τα παραγγέλματα στους τίτλους αρχής ήταν δικά μου».

Κάνοντας ειδική μνεία στον Κώστα Ευριπιώτη, ο Γιάννης Καπετάνιος σημείωσε: «Είχαμε δουλέψει μαζί και στο θέατρο. Είχαμε λυπηθεί πολύ με αυτό που του συνέβη. Ο Κώστας ήταν καταπληκτικό παιδί και έκανε πολλά αστεία στα γυρίσματα. Ο Γιάννης Σαββιδάκης μας τραγουδούσε στα διαλείμματα. Πολλές φορές του λέγαμε ότι δεν τον βλέπουμε για ηθοποιό και να ξεκινήσει το τραγούδι. Ο Νίκος Αλέξιου ήταν ο πιο σοβαρός. Έχω να τον δω από τότε».

«Ο χλαπάτσας ήταν ο σπιούνος του γραφείου. Ο Γιάννης Μπέζος τον αποκαλούσε ερπετό με κέλυφος χωρίς να υπάρχει στο σενάριο. Ο Κώστας Γκουσγκούνης έκανε guest στη σειρά και ήταν τρομερός. Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και συνεπής επαγγελματίας. Πολλές φορές παρεξηγείται γι’ αυτά που λέει. Στις σκηνές με τον Γιάννη Μπέζο τελειώναμε σε δυο ώρες μισό κείμενο», συμπλήρωσε.

Επίσης, ο Γιάννης Καπετάνιος είπε ότι «από τη σειρά αυτή και τον ρολό του Καραβανέα τρώμε ακόμα ψωμί. Η τηλεθέαση της σειράς είχε φτάσει 60%. Τα χρήματα ήταν πολύ καλά. Όταν πήρα την προκαταβολή πήγα στη Χίο και πήρα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Όταν περνούσα από τις αυλές των σχολείων και τις πλατείες ο κόσμος μου φώναζε εϊπ».

«Στην αεροπορία του Αράξου είχαν δημιουργήσει κονκάρδες και κούπες με το σλόγκαν μου ‘δεν αντελήφθην τι συνέβη’», κατέληξε ο ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η εκθαμβωτική Τζένιφερ Λόπεζ μαζί με την αδελφή της στο σόου της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η τραγουδίστρια φόρεσε δημιουργία της σχεδιάστριας μόδας

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Το λευκό μπικίνι και οι τόπλeς πόζες στην άμμο

Social 09.07.2026
Ανάμεσα στη γη και τη θάλασσα είναι ποίηση, έγραψε το 45χρονο μοντέλο

Η οργή του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τους λαγοκέφαλους που ψάρεψε: «Aπό τούς μαλ...ες δεν γλυτώνεις πουθενά!»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η αντίδραση του ηθοποιού περιελάμβανε αρκετά «γαλλικά» για τους λαγοκέφαλους

Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι πόζες της με μπικίνι στη Λίμνη Βουλιαγμένης

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor φωτογραφήθηκε με καφέ μπικίνι μέσα και έξω από το νερό

Μαριάννα Τουμασάτου: «Υφίσταμαι απίστευτο μπούλινγκ από τα τρολς»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» το βράδυ της Τρίτης 7 Ιουλίου, όπου μίλησε για τον πόλεμο που δέχεται στο ίντερνετ για

Ιορδανίδης, Ματίκα και μια ακρίδα στη σκηνή στο Κιλκίς: «Γίναμε ρεζίλι!» ‑ Οι ξεκαρδιστικοί διάλογοι

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Οι ξεκαρδιστικοί διάλογοι ανάμεσα στο ζευγάρι μέχρι να απομακρυνθεί από τη σκηνή η «τεράστια» ακρίδα

Ο Γκλεν Πάουελ επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Μισέλ Ράντολφ με ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο ηθοποιοί πυροδότησαν φήμες για σχέση ανάμεσά τους τον Νοέμβριο

Μήνυμα ελπίδας από τη σκιέρ Λίντσεϊ Βον μετά το ατύχημά της ‑ «Επιτέλους είμαι εδώ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ήξερα ότι μια μέρα θα έφτανα εδώ, απλώς δεν ήξερα πόσο καιρό θα μου έπαιρνε...», γράφει η αθλήτρια σε ανάρτησή της

Ξέχασε 10 χρόνια από τη ζωή της μετά από μια επίσκεψη στην τουαλέτα ‑ τι διαγνώσθηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Γυναίκα εμφάνισε παροδική αμνησία οκτώ ωρών μετά από έντονη αφόδευση, με τους γιατρούς να εντοπίζουν σπάνια νευρολογική πάθηση.

Το καλοκαίρι της Κέιτ Χάντσον στην Ελλάδα: Οι στιγμές πάνω σε σκάφος και τα φιλιά με τον σύντροφό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός συνεχίζει να δημοσιεύει υλικό από τις διακοπές της στη χώρα