E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννης Καπετάνιος: Όσα αποκάλυψε για τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», 30 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον επισμηνία Χαράλαμπο Καραβανέα, τον οποίο υποδύθηκε ο Γιάννης Καπετάνιος και διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς

Δημοσίευση 8/10/2024 | 16:49

Γιάννης Καπετάνιος: Όσα αποκάλυψε για τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», 30 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή

«Ο ρόλος του Καραβανέα ήταν δίκη μου ιδέα, όταν ο Γιάννης Μπέζος μού είπε ότι θα κάνει μία σειρά με την αεροπορία. Πρότεινα στον Γιάννη Μπέζο να προσθέσει το ρολό του υπαξιωματικού. Ο Δημήτρης Βενιζέλος, ο σεναριογράφος της σειράς δέχτηκε να παίξω», είπε αρχικά ο Γιάννης Καπετάνιος.

Και πρόσθεσε: «Στο τέταρτο επεισόδιο ήταν το πρώτο μου γύρισμα με τα κουτιά που κρύβονταν μέσα οι σμηνίτες άλλα εγώ δεν το γνώριζα. Εκεί επινόησα το «εϊπ». Μία μέρα στο γύρισμα κάποιος έσπρωξε την πόρτα δυνατά και μας έπεσαν τα σκηνικά στο κεφάλι».

Όπως απ0οκάλυψε ο ηθοποιός, ο τίτλος της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» προήλθε από τα γυρίσματα «που κάναμε στο Τατόι. Τα παραγγέλματα στους τίτλους αρχής ήταν δικά μου».

Κάνοντας ειδική μνεία στον Κώστα Ευριπιώτη, ο Γιάννης Καπετάνιος σημείωσε: «Είχαμε δουλέψει μαζί και στο θέατρο. Είχαμε λυπηθεί πολύ με αυτό που του συνέβη. Ο Κώστας ήταν καταπληκτικό παιδί και έκανε πολλά αστεία στα γυρίσματα. Ο Γιάννης Σαββιδάκης μας τραγουδούσε στα διαλείμματα. Πολλές φορές του λέγαμε ότι δεν τον βλέπουμε για ηθοποιό και να ξεκινήσει το τραγούδι. Ο Νίκος Αλέξιου ήταν ο πιο σοβαρός. Έχω να τον δω από τότε».

«Ο χλαπάτσας ήταν ο σπιούνος του γραφείου. Ο Γιάννης Μπέζος τον αποκαλούσε ερπετό με κέλυφος χωρίς να υπάρχει στο σενάριο. Ο Κώστας Γκουσγκούνης έκανε guest στη σειρά και ήταν τρομερός. Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και συνεπής επαγγελματίας. Πολλές φορές παρεξηγείται γι’ αυτά που λέει. Στις σκηνές με τον Γιάννη Μπέζο τελειώναμε σε δυο ώρες μισό κείμενο», συμπλήρωσε.

Επίσης, ο Γιάννης Καπετάνιος είπε ότι «από τη σειρά αυτή και τον ρολό του Καραβανέα τρώμε ακόμα ψωμί. Η τηλεθέαση της σειράς είχε φτάσει 60%. Τα χρήματα ήταν πολύ καλά. Όταν πήρα την προκαταβολή πήγα στη Χίο και πήρα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Όταν περνούσα από τις αυλές των σχολείων και τις πλατείες ο κόσμος μου φώναζε εϊπ».

«Στην αεροπορία του Αράξου είχαν δημιουργήσει κονκάρδες και κούπες με το σλόγκαν μου ‘δεν αντελήφθην τι συνέβη’», κατέληξε ο ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Βεργκάρα: «Έριξε» το Instagram με το αποκαλυπτικό βίντεο που δημοσίευσε

Tabloid 23.01.2026
Πλάνα την δείχνουν να ποζάρει είτε ημίγυμνη είτε γυμνή

Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια έξω από το δικαστήριο – «Σφίγγεται κάθε φορά η καρδιά μου, είναι πολύ ψυχοφθόρο»

Tabloid 23.01.2026
Η σημερινή ημέρα είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα αλλά και πολύ δύσκολη για την influencer,

MasterChef: Σάστισαν με την μεγάλη του αστοχία

TV Buzz 23.01.2026
`Eίναι ένα ατόπημα που δεν μπορεί να σε πάει στην επόμενη φάση`

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 23.01.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 23.01.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid Χτες
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid Χτες
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε

Viral o Τσέχος πρωθυπουργός: Aγόρασε υδρόγειο για να δει που βρίσκεται η... Γροιλανδία

Social Χτες
Αρκετοί χρήστες στα social media χλεύσαν τον δισεκατομμυριούχο πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε την υδρόγειο σφαίρα 617 ευρώ