E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία αφού έμαθε ότι η 38χρονη σύζυγός του έκανε κρυφά μπότοξ

Τα «γύρισε» στο δικαστήριο η 38χρονη

Δημοσίευση 8/10/2024 | 11:15

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία αφού έμαθε ότι η 38χρονη σύζυγός του έκανε κρυφά μπότοξ

Η 38χρονη στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι είπε ψέματα για μελανιά που είχε στο πρόσωπό της για να μη καταλάβει ο σύζυγός της ότι είχε κάνει μποτοξ, αφού γνώριζε ότι εκείνος διαφωνεί με την αισθητική επέμβαση.

Μια αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο της συζύγου (μπότοξ) και η άρνησή της να το παραδεχθεί, ήταν η αφορμή που «πυροδότησε» έναν έντονο καβγά ανάμεσα σε ένα ανδρόγυνο στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα η υπόθεση να απασχολήσει το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν το ζευγάρι καβγάδισε έντονα μέσα στο διαμέρισμά τους, καθώς ο σύζυγος υποψιάστηκε πως η 38χρονη είχε κάνει μπότοξ το πρωί της ίδιας ημέρας και δεν συμφωνούσε με την ενέργειά της.

Κάποια στιγμή ο λεκτικός καβγάς φαίνεται ότι ξέφυγε και η γυναίκα κάλεσε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και δείχνοντας τη μελανιά που είχε στο πρόσωπό της. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άντρα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, η 38χρονη υποστήριξε ενώπιον των δικαστών ότι ο σύζυγός της δεν άσκησε ποτέ σωματική βία σε βάρος της και ότι εκείνη είχε καταναλώσει παραπάνω αλκοόλ, κάτι το οποίο συνέβαλε ούτως ώστε ο καβγάς να βγει εκτός ελέγχου. Σχετικά με τη μελανιά που είχε στο πρόσωπο, ισχυρίστηκε ότι είπε ψέματα στην αστυνομία ότι την προκάλεσε ο σύζυγός της για να μη καταλάβει ότι είχε κάνει μποτοξ, αφού γνώριζε ότι διαφωνεί με την αισθητική επέμβαση.

«Δεν ήθελα να καταλάβει ότι έχω κάνει μποτοξ, είχα κάνει την επέμβαση το πρωί. Με ρωτούσε πως πέρασα την ημέρα μου και του έλεγα διάφορα ψέματα. Γι' αυτό είπα και στην αστυνομία ότι μου προκάλεσε αυτός τη μελάνια στο πρόσωπο, δεν ήθελα να καταλάβει για το μπότοξ. Είναι καλός σύζυγος, έχουμε ένα παιδάκι», ανέφερε και συνέχισε: «Μαλώσαμε και επάνω στον καβγά έριξα κάτω ένα μπουκάλι. Μου έλεγε "εμένα μου αρέσεις όπως είσαι". Αυτός μου είπε να καλέσω την αστυνομία».

«Τη θέλω όπως είναι»

Ξεκινώντας την απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε στους δικαστές ότι «δεν είχε ανάγκη να κάνει μπότοξ», ενώ αρνήθηκε ότι χτύπησε τη σύζυγό του.

«Πέταξε έναν μπουκάλι, δε την χτύπησα. Πήρα το παιδί και βγήκα έξω να ηρεμήσουμε. Εγώ της είπα να πάρει την αστυνομία. Ήταν έξαλλη, δενμ μπορούσε να ηρεμήσει. Είχε πολλά νεύρα. Δεν θέλω να κάνει μπότοξ, τη θέλω έτσι όπως είναι. Είναι 38 ετών και μετά θα το μετανιώσει», κατέληξε.

Παρόλο που η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του για την πράξη που κατηγορείτο, καθώς η καταγγέλλουσα παρουσίασε δύο διαφορετικές εκδοχές - στην αστυνομία και στο δικαστήριο, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση μεταξύ τους αναφορικά με τα πραγματικά περιστατικά, τελικά το δικαστήριο έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Απολογήθηκε η αστυνομικός για θανατηφόρα έκθεση ‑ Τι υποστήριξε

Ελλάδα 14.11.2025
Πρόκειται για την αστυνομικό που πρότεινε στην κοπέλα να καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της, αλλά αρνήθηκε

Πάνος Ρούτσι για την παρουσία του σε υπνοθεραπεύτρια: «Ο Ντένι δεν ήταν γραφτό να φύγει»

Ελλάδα 14.11.2025
Απάντηση σε όσα του καταλογίζουν για τη συμμετοχή του σε εκπομπή υπνοθεραπεύτριας έδωσε με ανάρτησή του ο Πάνος Ρούτσι

Σοβαρό ατύχημα στο Ηράκλειο: Το χέρι του καρφώθηκε σε κάγκελο περίφραξης

Ελλάδα 14.11.2025
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το τμήμα του σίδερου που παρέμενε καρφωμένο στο χέρι του

Εύα Καϊλή: «Με κρατούσαν στην απομόνωση, με απειλούσαν ότι θα δώσουν την κόρη μου στην πρόνοια»

Πολιτική 14.11.2025
ΟΙ δηλώσεις της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε πολιτική εκπομπή της Ιταλικής τηλεόρασης

Η μεγάλη απόδραση: Φώκια γλιτώνει από όρκες πηδώντας σε βάρκα φωτογράφου

Κόσμος 14.11.2025
Η φώκια κατάφερε να βγει από το νερό και να αναρριχηθεί σε μια πλατφόρμα στην πρύμνη της βάρ

«Δεν μου άρεσε η στάση του σώματός της και μπήκα να δω αν είναι καλά»: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία της 49χρονης αρτοποιού

Ελλάδα 14.11.2025
Η γυναίκα έχασε την ζωή της όταν καθάριζε το ζυμωτήριο στο φούρνο που διατηρεί και το φουλάρι που φορούσε, πιάστηκε στο μηχάνημα

Κως: Νεαρός βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε αρχαιολογικό χώρο

Ελλάδα 14.11.2025
Ο νεαρός στην Κω εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε σημείο του αρχαιολογικού χώρου του Ιπποκράτη

«Μπλόκο» στη δημοσίευση αποσπασμάτων της «Ιθάκης» του Αλέξη Τσίπρα: Τι προβλέπει η προσωρινή διαταγή

Πολιτική 14.11.2025
Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων προσδιορίστηκε για τις 20 Απριλίου 2026

Εκτέλεσαν δημόσια την TikΤoker Μαριάμ Σισέ στο Μάλι

Κόσμος 14.11.2025
Eίχε λάβει πολλαπλές απειλές για τη ζωή της