E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πεντάχρονα έσπασαν τα δόντια 4χρονου με αυτισμό σε σχολείο – Δεν θα μπορεί να φάει για 2 χρόνια

«Η διεύθυνση δεν έχει απαντήσει ακόμη τι ακριβώς συνέβη»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/10/2024 | 18:58

Πεντάχρονα έσπασαν τα δόντια 4χρονου με αυτισμό σε σχολείο – Δεν θα μπορεί να φάει για 2 χρόνια

Τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της από 5χρονα κατήγγειλε μια μητέρα, αναφέροντας ότι το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο σχολείο, με το παιδί που πάσχει από αυτισμό να μην μπορεί να φάει για 2 χρόνια, καθώς οι ανήλικοι έσπασαν τα δόντια του.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη εβδομάδα και ο μικρός αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα 4 μπροστινά δόντια, ενώ για 3 χρόνια θα ακολουθεί ειδικές θεραπείες.

Η μητέρα του μιλώντας στην εκπομπή Live News ανέφερε ότι «έτσι όπως μου το παρουσίασαν δεν μου φάνηκε τόσο σοβαρό. Και γι’ αυτό δεν έφυγα από τη δουλειά μου. Όταν παρέλαβα το παιδί μου τα ούλα του ήταν κατάμαυρα και είχε ροή αίματος».

«Το παιδί όταν έφτασε στο σπίτι μου είπε ότι τον χτύπησαν δυο μεγαλύτερα παιδάκια. 5 χρονών μέσα στο σχολείο την ώρα του διαλείμματος. Είναι μικρότερος και επειδή έχει και αυτισμό, υποτίθεται ότι υπάρχει παράλληλη υποστήριξη η οποία ακόμα δεν ξέρω που ήταν», είπε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, η ιατρική γνωμάτευση ανέφερε ότι «λόγω της σοβαρότητας του τραύματος η θεραπεία επιλογής ήταν η εξαγωγή των δοντιών. Συστήθηκε επίσης η τοποθέτηση μηχανήματος (μασελάκι) για αναπλήρωση των δοντιών που αφαιρέθηκαν για αισθητικούς λόγους».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 4χρονου, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στο Live News είπε πως «η μητέρα καταγγέλλει ότι εδώ και 10 μέρες το σχολείο δεν της έχει δώσει επίσημα απάντηση για το τι ακριβώς έχει γίνει. Η μητέρα του 4χρονου είναι η ίδια εκπαιδευτικός και το παιδάκι είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, που κατά την νομοθεσία θα πρέπει να έχει ειδική φύλαξη καθόλη την διάρκεια της παραμονής του στο σχολείο. Ο γιατρός μου είπε ότι το χτύπημα είναι από κάτω προς τα πάνω η φορά του. Δηλαδή είναι είτε από κλωτσιές είτε με μπουνιές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονιστικό βίντεο: Αντιφρονούντες σε φυλακή του Ιράν λένε τραγούδι αντίστασης λίγο πριν εκτελεστούν

E-Daily 3.Left Χτες
Στο βίντεο που φέρεται να έχει τραβηχτεί μέσα από τη φυλακή Γκεζέλ Χεσάρ φαίνονται έξι Ιρανοί αντιφρονούντες να τραγουδούν ένα τραγούδι αντίστασης λίγα λεπτά πριν την εκτέλεσή τους

ΕΕ: Νέο κύμα ακρίβειας περιμένουν οι πολίτες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Απαισιοδοξία για τον πληθωρισμό στην ευρωζώνη

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποχωρούν από τον ΟΠΕΚ, τεράστιο πλήγμα στο πετρελαϊκό καρτέλ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η αποχώρηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εντείνει τις πιέσεις στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου και αναδιαμορφώνει τις γεωπολιτικές ισορροπίες

Γερμανία: Η φάλαινα Τίμι φορτώθηκε σε μαούνα σε μια ύστατη προσπάθεια για τη διάσωσή της

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσωσή της έχει ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου

Έγκλημα στη Μεσσηνία: 42χρονος βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό σε στάβλο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η σορός εντοπίστηκε στην συνοικία Μπουρνιά της Καλαμάτας

Στο φως η σοκαριστική επιστολή που άφησε ο 89χρονος πιστολέρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι αναφέρει στην επιστολή του στα ΜΜΕ ο 89χρονος που εισέβαλε με όπλο στον ΕΦΚΑ και στο Πρωτοδικείο και τραυμάτισε 5 άτομα

Διευθύντρια σχολείου σκοτώθηκε πέφτοντας από ταράτσα πολυκατοικίας στον Κολωνό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό

Απόδειξη θανάτου: Ξέθαψε την αδερφή του και πήγε με τον σκελετό της στην τράπεζα για ανάληψη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο άνδρας ως αναλφάβητος, δεν μπορούσε να κατανοήσει τη διαδικασία που απαιτείται όταν πεθάνει ο δικαιούχος ενός τραπεζικού λογαριασμού και έπραξε κατά γράμμα αυτό που του ζήτησαν