E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πήγε να βάλει βενζίνη σε ΙΧ που χωράει 54 λίτρα και του το γέμισαν με 63

Έβαλαν σε ιδιοκτήτη ΙΧ παραπάνω βενζίνη από αυτή που χωράει το ρεζερβουάρ του, αλλά ο έλεγχος δικαίωσε τον ιδιοκτήτη πρατηρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/10/2024 | 18:20

Πήγε να βάλει βενζίνη σε ΙΧ που χωράει 54 λίτρα και του το γέμισαν με 63
Glomex - Ant1

Το δίκιο του ψάχνει ένας άνδρας, ο οποίος έκανε καταγγελία στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Όπως είπε στον Γιώργο Παπαδάκη πήγε σε πρατήριο καυσίμων και του έβαλαν 63 λίτρα βενζίνη σε ντεπόζιτο των 54 λίτρων.

Ο ιδιοκτήτης του ΙΧ διαμαρτυρήθηκε, κατήγγειλε το περιστατικό, αλλά δεν κατάφερε να δικαιωθεί. Έτσι αποφάσισε να το κάνει γνωστό στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε όταν είδε την απόδειξη διαπίστωσε ότι του έχουν βάλει 63 λίτρα βενζίνης «του είπα με ευγενικό τρόπο ότι δεν γίνεται να χωρέσουν 63 λίτρα σε ένα αυτοκίνητο που χωράει 54 λίτρα, με συμβούλεψε μάλιστα να πάω σε έναν ειδικό».

«Στη συνέχεια κάλεσα την αστυνομία για να βεβαιώσει το συμβάν για να μην μπορέσουν να μου πουν ότι δεν ήταν αυτό το αυτοκίνητο», πρόσθεσε. Όπως περιγράφει «ήρθε η αστυνομία και επιβεβαίωσε το περιστατικό. Μου απάντησαν σε 15 μέρες ότι έγινε έλεγχος στην αντλία και δεν βρέθηκε καμία παράβαση».

Ερωτηθείς για το εάν εξήγησε ότι είναι αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο ενώ λειτουργεί κανονικά η αντλία είπε ότι «απευθύνθηκα στον ελεγκτή και τον ρώτησα πως έκανε τον έλεγχο. Γιατί έπρεπε να δει και το αυτοκίνητο μου και δεν το είδε. Αυτός είναι ο έλεγχος και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο μου απάντησε. Η περιφέρεια είναι εποπτεύουσα εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Εγώ όμως θέλω πίσω τα 30 ευρώ που πλήρωσα άδικα και δούλευα μια μέρα γι’ αυτά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Δεύτερη παραίτηση Γενικού Γραμματέα με φόντο το κύκλωμα στις πολεοδομίες - έξι συλλήψεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Καθαρισμός οικοπέδων: Φρένο στην παράταση ‑ Μεγάλα πρόστιμα στους ξεχασιάρηδες

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Μόλις 300.000–350.000 δηλώσεις έχουν υποβληθεί έως τώρα, ενώ η προθεσμία της 15ης Ιουνίου παραμένει αμετάκλητη σύμφωνα με τον υπουργό Τουρνά.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ξαφνικός θάνατος σε ηλικία 66 ετών

Σε ποια χώρα η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριληφθεί στα σχολικά προγράμματα

Κόσμος 11.06.2026
Η κυβέρνηση διέθεσε για τον σκοπό αυτό 300 εκατομμύρια ευρώ

Ποια χρέη προς την εφορία χαρακτηρίζονται «ανεπίδεκτα είσπραξης»

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η ΑΑΔΕ εντάσσει επιπλέον 6 δισ. ευρώ στα «παγωμένα» χρέη έως το τέλος του 2026, χωρίς ωστόσο αυτά να διαγράφονται.

Υπόθεση Λιανά: Τι αποκαλύφθηκε για την οικογένεια του βασικού υπόπτου που συγκλονίζει τη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο πατέρας και ο αδελφός του Ζερόμ Μπαρελά έχουν κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Τραμπ: «Ο Ερντογάν είναι πολύ καλός φίλος μου»

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
«Δεν θα γίνει κάτι με Τουρκία-Ισραήλ, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ πρόεδρος», εκτίμησε

Σκηνές χάους στο Μπέλφαστ: Φλεγόμενα οχήματα και αιματηρές ταραχές παρέλυσαν την πόλη

Κόσμος 11.06.2026
Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα η Βόρεια Ιρλανδία φλέγεται, με επιθέσεις εναντίον μεταναστών, εμπρησμούς και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις, μετά από μαχαίρωμα Σουδανού υπηκόου.

Αίγιο: Το κίνητρο πίσω από τη διπλή δολοφονία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη

Ιράν: Ανακοίνωσε ότι κλείνει τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος 11.06.2026
Βομβαρδισμοί και συγκρούσεις στο όνομα της... διπλωματίας

«Μαϊμού γιατρός» στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Τι κατάφερε να κάνει πριν τον αντιληφθούν

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Αγνωστος Ρομά φορώντας ιατρική ενδυμασία εισέβαλε σε θαλάμους της Παθολογικής Κλινικής και αφαίρεσε χρήματα, κινητά και τραπεζικές κάρτες από ασθενείς και συνοδούς.