E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Ντέιβιντ Σουμάχερ ξέσπα κατά της μητέρας του: «Χτυπούσε τον πατέρα μου ασταμάτητα και με απείλησε!»

Οικογενειακό δράμα στην οικογένεια Σουμάχερ, με τον γιο του Ραλφ, να κάνει συγκλονιστικές καταγγελίες για τη μητέρα του.

Δημοσίευση 7/10/2024 | 16:02

Ο Ντέιβιντ Σουμάχερ ξέσπα κατά της μητέρας του: «Χτυπούσε τον πατέρα μου ασταμάτητα και με απείλησε!»

O Ντέιβιντ Σουμάχερ, γιος του Ραλφ, με μια ανάρτησή του στα social media, η οποία στη συνέχεια διαγράφηκε, κατήγγειλε πως η μητέρα του, Κόρα, απείλησε να τερματίσει την αγωνιστική του καριέρα, ενώ ανέφερε ένα περιστατικό κατά το οποίο χτυπούσε τον πατέρα του κι αδερφό του Μίκαελ Σουμάχερ.

«Κανονικά δε θα μιλούσα για οικογενειακά θέματα δημόσια γιατί δεν είναι εκεί που ανήκουν. Αλλά δυστυχώς, η μητέρα μου φαίνεται να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Και ήρθε η ώρα να βάλω ένα τέλος σε αυτό: Θέλω απλώς να ζήσω τη ζωή μου σε ειρήνη και να πετύχω τους στόχους μου χωρίς να με ρωτούν για όσα κατηγορεί, εμένα και τον πατέρα μου, η μητέρα μου ότι κάναμε», έγραψε αρχικά ο 22χρονος Γερμανός, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Και συνέχισε: «Όταν οι γονείς μου χώρισαν το 2015, η μητέρα μου με απείλησε. Μου είπε ότι αν δε ζούσα μαζί της, θα κατέστρεφε το όνειρό μου να γίνω πιλότος. Λόγω της γονικής επιμέλειας, είπε ότι δε θα υπέγραφε τα απαραίτητα έγγραφα. Επειδή δεν ήμουν στη σωστή ψυχική κατάσταση για να φροντίσω τον εαυτό μου και επειδή δεν ήθελα να μεγαλώσω σε ένα περιβάλλον όπου το μόνο που είχε σημασία ήταν η κακία για τον πατέρα μου, σταμάτησα να θέλω να είμαι μαζί της. Κάποια στιγμή ήθελε να με πάρει από τον ίδιο μου τον πατέρα παρά τη θέλησή μου και τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο, καθώς άρχισε να χτυπά τον πατέρα μου χωρίς να σταματάει. Χρειάστηκε να καλέσουμε την αστυνομία», ανέφερε ο Ντέιβιντ Σουμάχερ.

Να θυμίσουμε ότι ο Ραλφ Σουμάχερ, πατέρας του Ντέιβιντ Σουμάχερ, εμφανίστηκε ως ομοφυλόφιλος τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, μέσω μιας φωτογραφίας στα social media. Στο μεταξύ, η πρώην σύζυγός του Κόρα θρηνούσε για το γεγονός ότι «χρησιμοποιήθηκε» .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision: Συγκίνησε ξανά η Klavdia με την «Αστερομάτα» ‑ Η εμφάνιση στον Α’ ημιτελικό της ΕΡΤ

TV Buzz Χτες
Ο Α’ ημιτελικός του «Sing for Greece» άνοιξε με την Klavdia, που κέρδισε τιςεντυπώσεις

Ντρού Μπάριμορ: Βγήκε η Ελληνίδα από μέσα της – Σπάει πιάτα και φωνάζει «ώπα»

Tabloid Χτες
Ο λόγος που διοργανώθηκε η εν λόγω καμπάνια

Νέο ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου για Χατζίδου – Παύλου: «Είναι πουθενάδες»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής, γι’ άλλη μια φορά, μίλησε αρνητικά για το ζευγάρι

Η Ρία Ελληνίδου στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Όταν οι άνδρες διαλέγουν…»

Tabloid Χτες
Το σχόλιο της Ρίας Ελληνίδου για τα νύχια στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο σκύλος μου είναι ο πιο πιστός άντρας που έχει υπάρξει στη ζωή μου

Tabloid Χτες
Η Instagrammer λίγες μέρες πριν δήλωσε πως έχει χωρίσει και πλέον είναι μόνη της

Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

Celebrity Stories Χτες
«Είμαι ευγνώμων που είχα τη δυνατότητα να δράσω προληπτικά για την υγεία μου»

Κατερίνα Γερονικολού: Έχω μεγαλώσει κι εγώ με το παιδί του Γιάννη Τσιμιτσέλη, είμαστε οκτώ χρόνια όλοι μαζί

Tabloid Χτες
Αποδεχόμαστε τους γονείς και τους φίλους του άλλου, πόσο μάλλον το παιδί του, σχολίασε η ηθοποιός

Φουρέιρα: Φορούσαμε παπούτσια από τη λαϊκή ή ό,τι μας έδινε η εκκλησία

Tabloid Χτες
Πρώτη φορά στην Ελλάδα έφαγα ψωμί από φούρνο

Eurovision 2026: Απόψε ο α` ημιτελικός για την ανάδειξη του ελληνικού τραγουδιού ‑ Πώς ψηφίζουμε

Eurovision Χτες
Ποιοι καλλιτέχνες διεκδικούν απόψε το εισιτήριο για τον τελικό - Αναλυτικά, το πρόγραμμα του «Sing for Greece 2026»

«Δεν βγαίνει αλλιώς η εκπομπή» ‑ Η Τσιμτσιλή πήρε την κατάσταση στα χέρια της για το κρύο στο πλατό

Tabloid Χτες
Μια μικρή… έκπληξη επιφύλασσε το πρωινό της Τετάρτης στο πλατό του Happy Day, καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα φορώντας ζακέτα

Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε πώς ήταν η ωραία Ελένη: Το τρικ του Ομήρου

Social Χτες
Το «υπέροχο» που είναι μια ανώτερη μορφή του «ωραίου»