E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής ο οδηγός που απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο

To τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής κοντά στη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου

Δημοσίευση 7/10/2024 | 08:28

Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής ο οδηγός που απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Χρήστος Κερμελίδης είναι ο οδηγός που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο που σημειώθηκε έξω από τη Λάρισα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο άτυχος 27χρονος ήταν ποδοσφαιριστής στον ΑΟ Φύλλου στην Καρδίτσα.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει την θλίψη της και τα ειλικρινή, βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους φίλους του Χρήστου Κερμελίδη o oποίος έφυγε τόσο άδικα και απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Στην κηδεία του θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδας μας ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στην μνήμη του« ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα του 27χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το onlarissa.gr, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 6 το πρωί της Κυριακής, κοντά στη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου, όταν το όχημα Ι.Χ. που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.

Η σφοδρή πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί αμέσως στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τον οδηγό, ο οποίος δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και απανθρακώθηκε επί τόπου. Παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, που έσπευσε στο σημείο με δύο υδροφόρα και δύο βοηθητικά οχήματα, δεν κατέστη δυνατό να απεγκλωβιστεί ο οδηγός πριν η φωτιά καταστρέψει ολοσχερώς το όχημα.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά και να απομακρύνουν τη σορό του άτυχου άνδρα, αλλά ήταν ήδη αργά. Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος και τις συνθήκες υπό τις οποίες το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για μια επικίνδυνη διασταύρωση, όπου έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν τροχαία ατυχήματα, και τονίζουν την ανάγκη για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος είτε λόγω υπερβολικής ταχύτητας είτε λόγω της κατάστασης του οδοστρώματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάνος Ρούτσι για την παρουσία του σε υπνοθεραπεύτρια: «Ο Ντένι δεν ήταν γραφτό να φύγει»

Ελλάδα 14.11.2025
Απάντηση σε όσα του καταλογίζουν για τη συμμετοχή του σε εκπομπή υπνοθεραπεύτριας έδωσε με ανάρτησή του ο Πάνος Ρούτσι

Σοβαρό ατύχημα στο Ηράκλειο: Το χέρι του καρφώθηκε σε κάγκελο περίφραξης

Ελλάδα 14.11.2025
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το τμήμα του σίδερου που παρέμενε καρφωμένο στο χέρι του

Εύα Καϊλή: «Με κρατούσαν στην απομόνωση, με απειλούσαν ότι θα δώσουν την κόρη μου στην πρόνοια»

Πολιτική 14.11.2025
ΟΙ δηλώσεις της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε πολιτική εκπομπή της Ιταλικής τηλεόρασης

Η μεγάλη απόδραση: Φώκια γλιτώνει από όρκες πηδώντας σε βάρκα φωτογράφου

Κόσμος 14.11.2025
Η φώκια κατάφερε να βγει από το νερό και να αναρριχηθεί σε μια πλατφόρμα στην πρύμνη της βάρ

«Δεν μου άρεσε η στάση του σώματός της και μπήκα να δω αν είναι καλά»: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία της 49χρονης αρτοποιού

Ελλάδα 14.11.2025
Η γυναίκα έχασε την ζωή της όταν καθάριζε το ζυμωτήριο στο φούρνο που διατηρεί και το φουλάρι που φορούσε, πιάστηκε στο μηχάνημα

Κως: Νεαρός βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε αρχαιολογικό χώρο

Ελλάδα 14.11.2025
Ο νεαρός στην Κω εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε σημείο του αρχαιολογικού χώρου του Ιπποκράτη

«Μπλόκο» στη δημοσίευση αποσπασμάτων της «Ιθάκης» του Αλέξη Τσίπρα: Τι προβλέπει η προσωρινή διαταγή

Πολιτική 14.11.2025
Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων προσδιορίστηκε για τις 20 Απριλίου 2026

Εκτέλεσαν δημόσια την TikΤoker Μαριάμ Σισέ στο Μάλι

Κόσμος 14.11.2025
Eίχε λάβει πολλαπλές απειλές για τη ζωή της

Ο σταθμάρχης των Τεμπών ο πρώτος που έλαβε το κλητήριο θέσπισμα για τη δίκη

Ελλάδα 14.11.2025
Κατηγορητήριο 1.267 σελίδων θα επιδοθεί σε συνολικά 36 κατηγορούμενους