E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ευγενία Σαμαρά: «Δεν νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσω για το metoo»

«Ελπίζω κάποιοι άνθρωποι να έχουν βάλει μυαλό», λέει η Ευγενία Σαμαρά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/10/2024 | 17:45

Ευγενία Σαμαρά: «Δεν νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσω για το metoo»

Συνέντευξη στο ΒΗΜΑgazino και την Έρη Βαρδάκη παραχώρησε η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το κίνημα metoo.

Το ελληνικό θέατρο έχει αλλάξει μετά το metoo;

Δεν νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να σας απαντήσω, με την έννοια ότι είμαι κάποια χρόνια ήδη στη δουλειά. Εγώ έχω αυτή τη στιγμή μία άλλη δύναμη σε σχέση με ένα κορίτσι 20 ετών που τώρα μπαίνει στο θέατρο, οπότε κάποιος θα μετρήσει τη συμπεριφορά του απέναντί μου.

Άρα, για το αν έχουν αλλάξει ή όχι τα πράγματα στο θέατρο, θα πρέπει να σας μιλήσει κάποιος που τώρα ξεκινάει. Ελπίζω πάντως ότι κάποιοι άνθρωποι, είτε από φόβο είτε μακάρι επειδή συνειδητοποίησαν ότι αυτό που έκαναν μέχρι τώρα δεν ήταν σωστό, να έχουν βάλει μυαλό. Φυσικά δεν μιλάω για ακραία φαινόμενα, αυτά πρέπει αμέσως να οδηγούνται στη δικαιοσύνη χωρίς περαιτέρω συζήτηση.

Πάντως, ότι συνέβη κάπως μάς ξύπνησε όλους. Έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές να βλέπουμε γύρω μας τέτοιες συμπεριφορές και να παρεμβαίνουμε. Μου έχει τύχει, για παράδειγμα, συνεργάτης να μιλήσει απότομα σε άλλον συνεργάτη που φαινομενικά είχε λιγότερη εξουσία και να παρέμβω. Φυσικά δεν ήταν κάτι ακραίο, αλλά ένιωσα την ανάγκη να πω κάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Netflix εξαγοράζει τη Warner Bros. και την HBO σε συμφωνία ‑ μαμούθ

Media 05.12.2025
Ανατρέπεται ο χάρτης της παγκόσμιας ψυχαγωγίας

Βίκυ Βολιώτη: Ήταν πολύ αυτονόητη για μένα η υιοθεσία. Ίσως να φοβόμουν και την εγκυμοσύνη

Tabloid 05.12.2025
Η Βίκυ Βολιώτη μιλά για την υιοθετημένη κόρη της και το πώς την άλλαξε

Ο Τζακ Νίκολσον αγκαλιά με τα δύο παιδιά του – Η σπάνια εμφάνιση του 88χρονου ηθοποιού

Tabloid 05.12.2025
Η φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του στο Instagram

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά στον Τάσο Ξιαρχό: Γιατί θεωρείται κακό το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι;

Tabloid 05.12.2025
Αν εγώ σε κράζω επειδή εσύ τραγουδάς σε πανηγύρια, δεν φταίω, είχε πει ο χορογράφος για την τραγουδίστρια και άλλοτε φίλη του

Νέα Ζηλανδία: Γλάρος τραυμάτισε δημοσιογράφο σε ζωντανή μετάδοση – Δείτε βίντεο

Παράξενα 05.12.2025
Το βίντεο έγινε viral μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα

Εβελίνα Σκίτσκο για τη μάχη με τον καρκίvo: «Αγνοούσα τα έντονα συμπτώματα, έκανα έναν χρόνο να πάω στον γιατρό»

Tabloid 05.12.2025
Tην Εβελίνα Σκίτσκο φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου στο Buongiorno η Φαίη Σκορδά