E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δανάη Παππά: «Ήταν ένας έρωτας τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό»

«Και εγώ βέβαια είχα γίνει τοξική δεν φταίει πάντα ο άλλος», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/10/2024 | 16:34

Δανάη Παππά: «Ήταν ένας έρωτας τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό»

Η Δανάη Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο «Λοιπόν» και μίλησε για τη μετάβαση από την «Θεοδώρα» του Σασμού στη «Χλόη» του Άγιου Έρωτα, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν έρωτα που αποδείχθηκε τοξικός στη ζωή της.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ενώ γνώριζε τον παπά Νικόλα λίγες ώρες, έτρεξε κοντά του να ζητήσει βοήθεια. Γιατί το έκανε αυτό;

Συμβαίνει κάποιες φορές να δεις έναν άνθρωπο στον δρόμο, να ανταλλάξετε ματιές και κάτι να νιώσεις. Δεν είναι κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά μια σύνδεση. Κάτι λοιπόν τράβηξε τη Χλόη στον άνθρωπο αυτό. Νιώθει πως θα είναι ο μόνος που θα την καταλάβει και θα μπορέσει να τη βοηθήσει… Αρχικά αναπτύσσουν μια αθώα επαφή, γιατί είναι και οι δυο στην ίδια κατάσταση, ωστόσο σαν να υπάρχει ένας μαγνήτης που τους τραβάει κοντά και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν είναι ακριβώς έρωτας είναι κάτι άλλο που το ανακαλύπτουμε και εμείς σαν ηθοποιοί αλλά και το κοινό όσο περνούν τα επεισόδια.

Στην προσωπική σου ζωή έχεις νιώσει αυτή την σύνδεση με κάποιον άνθρωπο;

Ναι, μου έχει συμβεί παλαιότερη όταν ήμουν μικρή. Κοντά στην εφηβεία μου ένιωσα μια πολύ έντονη έλξη για έναν άνθρωπο, μια έντονη σύνδεση. Αυτός ο έρωτας όμως ήταν τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό. Η αλήθεια είναι πως πόσες φορές βγαίνει σε καλό ένας έρωτας που πέφτεις με τα μούτρα; Σπάνια. Και εγώ βέβαια είχα γίνει τοξική δεν φταίει πάντα ο άλλος.

Πόσο σε δυσκόλεψε η μετάβαση από τον ρόλο της «Θοδώρας» στον «Σασμό» σε αυτόν της «Χλόης» στον «Άγιο Έρωτα»;

Το μόνο παρόμοιο είναι ότι πάλι βρισκόμαστε σε ένα χωριό, είναι το μοναδικό κοινό στοιχείο με τον «Σασμό». Ο ρόλος αυτός είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα και φαντάσου ότι την Παρασκευή κάναμε το τελευταίο γύρισμα του «Σασμού» και Δευτέρα είχα να κάνω το screen test για τον «Άγιο Έρωτα». Έπρεπε λοιπόν να γίνω η «Χλόη» μέσα σε δυο εικοσιτετράωρα και ήταν δύσκολο όταν το σκέφτομαι. Εκείνη τη στιγμή που ήμουν και κουρασμένη, είπα στον εαυτό μου ότι «δεν θα κάτσεις να σκεφτείς και να αναλύσεις τίποτα. Άστο να σε πάει το κείμενο». Πήγα σε ένα γύρισμα όπου όλοι ήταν συγκεντρωμένοι, με σφιγμένα στομάχια και μπήκα κατευθείαν σε μια κατάσταση. Όταν μάλιστα έβαλα την μαθητική ποδιά, άλλαξε όλη η στάση σώματος και μπήκα στον ρόλο κατευθείαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ρία Ελληνίδου: Τυχερός αυτός που τη θαυμάζει

Tabloid 22.01.2026
Το πρώην μοντέλο μίλησε για τη σχέση με τον γιο του, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την τραγουδίστρια

Σάσα Μπάστα: Έχω να κάνω μπότοξ δύο χρόνια, έχω πάθει βελονοφοβία

Tabloid 22.01.2026
Είμαι σε μια άρνηση στο να κάνω οτιδήποτε, σχολίασε η τραγουδίστρια

Με αποκαλυπτική εμφάνιση η Χάιντι Κλουμ στο ντοκιμαντέρ της Πάρις Χίλτον, δείτε φωτογραφίες

Tabloid 22.01.2026
Το μοντέλο αποθέωσε τη διάσημη κληρονόμο με αφορμή το ντοκιμαντέρ της

Ακύρωσε τις εμφανίσεις της η Μελίνα Ασλανίδου – Το μήνυμα για το πρόβλημα υγείας

Tabloid 22.01.2026
Η γνωστή τραγουδίστρια εξηγεί τον λόγο της ακύρωσης των live εμφανίσεών της!

MasterChef – Επέστρεψε μετά από 7 χρόνια στον διαγωνισμό: «Παράτησα τη δουλειά μου στη Δανία και ήρθα μόνο γι’ αυτό»

TV Buzz 22.01.2026
Μια γνώριμη φιγούρα ήρθε στο νέο επεισόδιο του MasterChef, που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τη συχνότητα του STAR

Η Hilary Duff «έσπασε» 18 χρόνια σιωπής – Το τραγούδι που μιλάει για τον καβγά με την αδερφή της

Celebrity Stories 22.01.2026
Με το συγκινητικό «We Don’t Talk» η ηθοποιός αφήνει αιχμές για τη ρήξη με τη Haylie Duff και απλώνει δημόσια κλαδί ελιάς για συμφιλίωση

Ανατρίχιασαν στο X με την Ευαγγελία Μουμούρη στο φινάλε του «Ριφιφί»

Social Χτες
Μυθική ερμηνεία, υποκλινόμαστε στο μέγεθος του ταλέντου της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η σχέση μου με τη ζυγαριά είναι αηδιαστική» – Η εξομολόγηση για τον Νίκο Συρίγο

Tabloid Χτες
«Νομίζω ότι είμαι σε μια πολύ καλύτερη στιγμή σε σχέση με την αγάπη στον εαυτό μου από ό,τι παλιότερα»

Snik: «Σε δύο μήνες γεννάμε» – Η αναφορά στην σύντροφό του και η απάντηση για γάμο

Tabloid Χτες
Ο Snik μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 μόλις δύο μήνες πριν γίνει πατέρας