E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δανάη Παππά: «Ήταν ένας έρωτας τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό»

«Και εγώ βέβαια είχα γίνει τοξική δεν φταίει πάντα ο άλλος», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/10/2024 | 16:34

Δανάη Παππά: «Ήταν ένας έρωτας τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό»

Η Δανάη Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο «Λοιπόν» και μίλησε για τη μετάβαση από την «Θεοδώρα» του Σασμού στη «Χλόη» του Άγιου Έρωτα, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν έρωτα που αποδείχθηκε τοξικός στη ζωή της.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ενώ γνώριζε τον παπά Νικόλα λίγες ώρες, έτρεξε κοντά του να ζητήσει βοήθεια. Γιατί το έκανε αυτό;

Συμβαίνει κάποιες φορές να δεις έναν άνθρωπο στον δρόμο, να ανταλλάξετε ματιές και κάτι να νιώσεις. Δεν είναι κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά μια σύνδεση. Κάτι λοιπόν τράβηξε τη Χλόη στον άνθρωπο αυτό. Νιώθει πως θα είναι ο μόνος που θα την καταλάβει και θα μπορέσει να τη βοηθήσει… Αρχικά αναπτύσσουν μια αθώα επαφή, γιατί είναι και οι δυο στην ίδια κατάσταση, ωστόσο σαν να υπάρχει ένας μαγνήτης που τους τραβάει κοντά και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν είναι ακριβώς έρωτας είναι κάτι άλλο που το ανακαλύπτουμε και εμείς σαν ηθοποιοί αλλά και το κοινό όσο περνούν τα επεισόδια.

Στην προσωπική σου ζωή έχεις νιώσει αυτή την σύνδεση με κάποιον άνθρωπο;

Ναι, μου έχει συμβεί παλαιότερη όταν ήμουν μικρή. Κοντά στην εφηβεία μου ένιωσα μια πολύ έντονη έλξη για έναν άνθρωπο, μια έντονη σύνδεση. Αυτός ο έρωτας όμως ήταν τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό. Η αλήθεια είναι πως πόσες φορές βγαίνει σε καλό ένας έρωτας που πέφτεις με τα μούτρα; Σπάνια. Και εγώ βέβαια είχα γίνει τοξική δεν φταίει πάντα ο άλλος.

Πόσο σε δυσκόλεψε η μετάβαση από τον ρόλο της «Θοδώρας» στον «Σασμό» σε αυτόν της «Χλόης» στον «Άγιο Έρωτα»;

Το μόνο παρόμοιο είναι ότι πάλι βρισκόμαστε σε ένα χωριό, είναι το μοναδικό κοινό στοιχείο με τον «Σασμό». Ο ρόλος αυτός είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα και φαντάσου ότι την Παρασκευή κάναμε το τελευταίο γύρισμα του «Σασμού» και Δευτέρα είχα να κάνω το screen test για τον «Άγιο Έρωτα». Έπρεπε λοιπόν να γίνω η «Χλόη» μέσα σε δυο εικοσιτετράωρα και ήταν δύσκολο όταν το σκέφτομαι. Εκείνη τη στιγμή που ήμουν και κουρασμένη, είπα στον εαυτό μου ότι «δεν θα κάτσεις να σκεφτείς και να αναλύσεις τίποτα. Άστο να σε πάει το κείμενο». Πήγα σε ένα γύρισμα όπου όλοι ήταν συγκεντρωμένοι, με σφιγμένα στομάχια και μπήκα κατευθείαν σε μια κατάσταση. Όταν μάλιστα έβαλα την μαθητική ποδιά, άλλαξε όλη η στάση σώματος και μπήκα στον ρόλο κατευθείαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρίνα Σπανού αποκάλυψε ποιο τραγούδι της Ρίας Ελληνίδου είναι η ένοχη απόλαυσή της

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Η τραγουδίστρια κινήθηκε στους ρυθμούς ενός πιο λαϊκού ήχου

Gio Kay: Θα γίνω ευρωβουλευτής να το θυμάστε αυτό, έχω μαζέψει τον κόσμο, έχω πολλή επιρροή

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Έχω πολύ κοινό, δεν μπορώ να κάνω πίσω, σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor

Συγκινήθηκε η Φουρέιρα στα Mad VMA: Δώσατε την ευκαιρία στη μικρή Ελένη από μία ξένη χώρα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον Αλμπέρτο που είναι πάντα εκεί, είπε η τραγουδίστρια

Έλενα Τσαγκρινού: Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τέτοια έκταση

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Δεν χρειάζεται να το επαναφέρουμε συνέχεια και να γίνεται όλοι αυτό γιατί και οι δυο έχουμε σοβαρές δουλειές, ανέφερε η τραγουδίστρια για τη σχέση τους

Παϊτέρης: Έχει γύφτικη ομορφιά – Λατινοπούλου: Από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Αγρια κόντρα του τραγουδιστή με την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής»

Βίκυ Παγιατάκη: Η εξομολόγηση για τον δεύτερο γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Μου είπε, ""θα πάμε εκεί γιατί παντρεύεται η Βουγιουκλάκη»

Ειρήνη Κολιδά για Σταύρο Φλώρο: «H Acun Media έχει σταθεί δίπλα του, σε μένα δεν στάθηκε όταν είχα χτυπήσει»

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά και θα μπορούσα να το έχω κάνει»

Ο Τζόκοβιτς συνάντησε την Dara και χόρεψαν το «Bangaranga»!

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Η νικήτρια της Eurovision 2026 και ο Σέρβος υπερπρωταθλητής του τένις σε μία μοναδική «χορευτική συνάντηση»

Gio Kay: «Θα γίνω ευρωβουλευτής, να το θυμάστε αυτό»

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Έχω μαζέψει τον κόσμο και πρέπει να γίνουν τα πράγματα» είπε ο Gio Kay αναφορικά με το όνειρό του να γίνει ευρωβουλευτής

Μίνα Καραμήτρου: Επέστρεψε on air με νάρθηκα μετά την έκρηξη στο OPEN

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με νάρθηκα στο πλατό του «10 παντού» μετά το κάταγμα από την έκρηξη κλιματιστικού, διαλύοντας κάθε ανησυχία με χιούμορ.

Έφυγε στα 35 της η Ντέιβι Τσέις ‑ Η «Σαμάρα» του The Ring δεν είναι πια κοντά μας

Tabloid 18.06.2026
Θλίψη στο Χόλιγουντ για τον χαμό της νεαρής ηθοποιού