E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κίνα: Δασκάλα ανάγκασε 13χρονο σε 1.000 καθίσματα ‑ Γιατί το παιδί κινδυνεύει να μην περπατήσει ξανά

Ο 13χρονος διαγνώστηκε με ραβδομυόλυση -με τη μητέρα του να καταγγέλλει σωματική κακοποίηση του παιδιού της

Δημοσίευση 5/10/2024 | 13:49

Κίνα: Δασκάλα ανάγκασε 13χρονο σε 1.000 καθίσματα ‑ Γιατί το παιδί κινδυνεύει να μην περπατήσει ξανά

Ένας 13χρονος από την Κίνα είναι αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να μην περπατήσει ξανά, επειδή η δασκάλα του τον ανάγκασε για τιμωρία να κάνει 1.000 καθίσματα.

Ο 13χρονος διαγνώστηκε με ραβδομυόλυση -με τη μητέρα του να καταγγέλλει σωματική κακοποίηση του παιδιού της. Όλα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, όταν το αγόρι είχε εγγραφεί σε μια 7ήμερη κατασκήνωση. Όλα ήταν μια χαρά μέχρι την ημέρα της αποφοίτησης, όταν οι γονείς είδαν σε φωτογραφίες πως ο γιος τους φαινόταν αρκετά καταβεβλημένος.

Ο πατέρας του παρατήρησε ότι το ένα πόδι του αγοριού φαινόταν κουτσό, αλλά όταν ρώτησαν τους διοργανωτές της κατασκήνωσης, εκείνοι απάντησαν πως δεν είχε συμβεί τίποτα. Μόνο όταν πήγαν να τον πάρουν συνειδητοποίησαν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Το 13χρονο αγόρι τους περίμενε πάνω σε ένα σκαμνί, επειδή με δυσκολία μπορούσε να σταθεί όρθιο.

Οι δύο γονείς έμαθαν, σύμφωνα με το odditycentral, από τον γιο τους ότι πριν από την αποφοίτηση ένας από τους καθηγητές τον έπιασε να μιλά με άλλα παιδιά κατά τη διάρκεια μιας άσκησης και τον διέταξε να κάνει 1.000 καθίσματα ως τιμωρία. Αφού έφτασε τα 200 καθίσματα, κατέρρευσε στο έδαφος από μυϊκό πόνο, αλλά αντί να τον βοηθήσει, ο δάσκαλος τον κλώτσησε και τον άφησε να σέρνεται στο πάτωμα από τον πόνο. Τον βοήθησαν να σηκωθεί από το έδαφος και να καθίσει σε ένα σκαμνί μόνο όταν άρχισε η τελετή αποφοίτησης, και μόνο επειδή είχαν αρχίσει να καταφθάνουν οι γονείς.

Τις επόμενες ημέρες ο 13χρονος έλεγε ότι πονούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει ούτε καν να κοιμηθεί τη νύχτα, οπότε οι γονείς του τον πήγαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ραβδομυόλυση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λάρισα: Σκληραίνουν και άλλο τη στάση τους αγρότες ‑Κλειστές οι παρακαμπτήριες στη Νίκαια

Ελλάδα 08.12.2025
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις του οι αγρότες στη Νίκαια Λάρισας

Πολάκης προς Μητσοτάκη: Πλήρωσε τους αγρότες και προκήρυξε εκλογές!

Ελλάδα 08.12.2025
Σε πιο επιθετική «γραμμή» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω νέας κρίσης εσωστρέφειας σε όλη την κεντροαριστερά

Ιαπωνία: Τσουνάμι «χτύπησε» το Αομόρι και το Χοκαίντο μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ

Κόσμος 08.12.2025
Τρομακτικός σεισμός 7,6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Καματερό: Ανδρας κυνηγούσε μαθήτριες με την απειλή μαχαιριού για 20 ολόκληρα λεπτά

Ελλάδα 08.12.2025
Ο ίδιος τις κυνηγούσε με μαχαίρι μήκους 22,5 εκατοστών με στόχο να τις παρενοχλήσει

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κατεψυγμένο μπιφτέκι λόγω σαλμονέλας

Ελλάδα 08.12.2025
Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν

Πέτρος Φιλιππίδης: Βγήκε το πόρισμα για τη φωτιά στο σπίτι του

Ελλάδα 08.12.2025
Εξετάστηκε το ενδεχόμενο εμπρηστικής ενέργειας

Κλειστά τα αεροδρόμια σε Ηράκλειο και Χανιά ‑ Σοβαρά επεισόδια με πετροπόλεμο και χημικά

Ελλάδα 08.12.2025
Συγκρούσεις, πετροπόλεμος και χημικά – Πού υπάρχουν μπλόκα - Νέα σύσκεψη για τα μπλόκα

Μπλόκα αγροτών: Δακρυγόνα και ένταση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Ελλάδα 08.12.2025
Με ρίψη χημικών και κρότου λάμψης απάντησε η αστυνομία στην προσπάθεια των αγροτών να σπάσουν τον αστυνομικό φραγμό και να αποκλείσουν το αεροδρόμιο