E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: «Κάποια στιγμή θα γίνει το κακό» ‑ Μπούκαρε στο σπίτι της πρώην του και την απείλησε

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση 5/10/2024 | 11:45

Θεσσαλονίκη: «Κάποια στιγμή θα γίνει το κακό» ‑ Μπούκαρε στο σπίτι της πρώην του και την απείλησε

Ένα νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε κωμόπολη της Θεσσαλονίκης με θύμα μια εκπαιδευτικό που απειλείται και κακοποιείται από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη voria.gr, η 38χρονη εκπαιδευτικός μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ζει διαρκώς με τον φόβο καθώς απειλείται από τον εν διαστάσει σύζυγό της και έχοντας βιώσει κατά τον έγγαμο βίο της πολλά επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας. Παρά τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλει δικαστήριο της Θεσσαλονίκης στον 37χρονο να μην πλησιάζει την 38χρονη και να μην πηγαίνει στο σπίτι της όπου η γυναίκα ζει με τα δυο ανήλικα παιδιά τους εντούτοις ο εν διαστάσει σύζυγος συνεχίζει την κακοποιητική συμπεριφορά αδιαφορώντας για τις δικαστικές αποφάσεις.

Το τελευταίο επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της 24ης Σεπτεμβρίου όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος κτηνοτρόφος στο επάγγελμα απείλησε για πολλοστή φορά την 38χρονη ενώ εισέβαλε στην οικία της απαιτώντας να δει και να πάρει τα παιδιά παρά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που του έχουν επιβληθεί ενώ ηχογραφούσε τη γυναίκα παράνομα! Μάλιστα έγκυρες πηγές ανέφεραν στο thestival.gr ότι ο 38χρονος την απείλησε ότι θα την πατήσει με την τετράτροχη μηχανή του (σ.σ. «γουρούνα» στην καθομιλουμένη) κι αφότου η 38χρονη είχε μόλις αποχωρήσει από το σχολείο στο οποίο διδάσκει.

Η 38χρονη ζει υπό τον φόβο των απειλών του εν διαστάσει 37χρονου συζύγου της και σε επικοινωνία που είχε το thestival.gr μαζί της ανέφερε ότι «κάποια στιγμή θα γίνει ένα κακό, γιατί δεν το σταματάει όλο αυτό».

Όπως ανέφερε η ίδια, ο εν διαστάσει σύζυγος της «δεν υπογράφει το διαζύγιο» που έχει ζητήσει, πιέζοντας την να ανασκευάσει τα όσα έχει καταθέσει προκειμένου να αθωωθεί στα ποινικά δικαστήρια.

Μετά το περιστατικό της 24ης Σεπτεμβρίου, την ίδια μέρα η 38χρονη έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελόκηπων- Μενεμένης όπου λειτουργεί γραφείο ενδοοικογενειακής βίας καταθέτοντας τα όσα εκ νέου βίωσε ενώ ως είθισται μέσα από τη διαδικασία οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. της πρότειναν να λάβει στο κινητό της την εφαρμογή του panic button.

Ο 37χρονος που συνελήφθη και οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για το παραπάνω περιστατικό, κατηγορείται για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα παρότι είναι υπότροπος.

Η 38χρονη βιώνει έναν «Γολγοθά» εξαιτίας των απειλών του εν διαστάσει συζύγου αλλά και άλλων μελών της οικογένειας του και αισθάνεται ιδιαίτερα ευάλωτη καθώς παρόντα στα επεισόδια είναι και τα δύο ανήλικα τέκνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελβετία ‑ Καναδάς 2‑1: Πρωταθλήτριες ομίλου και στη φάση των «32»!

Αθλητικά Νέα 25.06.2026
Οι Ελβετοί κατέκτησαν την κορυφή του 2ου ομίλου, αφήνοντας τον Καναδά στη δεύτερη θέση - αποκλειστικό ρόλο έπαιξε ο Μανζάμπι

Νοσοκομείο Αττικόν: 90χρονος αποπειράθηκε να μπει στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συνελήφθη ο  υπερήλικας - Δήλωσε στον άνδρα της ασφάλειας του νοσοκομείου ότι είναι συγγενής της Μάρως Κοντού και ότι θέλει να την επισκεφθεί στο δωμάτιό της - Κίνησε υποψίες στον σεκιουριτά που έκανε έρευνα και ανακάλυψε το μαχαίρι μέσα σε ένα κουτί που υποτίθεται ότι περιείχε γλυκά

Οικογενειακή τραγωδία στην Ιταλία: Πατέρας εκτέλεσε σύζυγο και γιο ‑ «Τους ξεφορτώθηκα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα θύματα είναι μια 52χρονη γυναίκα και ένας 24χρονος άνδρας

«Μπαμ» από τον Παναθηναϊκό: Έντυσε στα πράσινα τον Φαλ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γάλλος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών και ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η Γαλλία ζητά τη βοήθεια των ειδικών του καύσωνα – «Ας δούμε πως οργανώνονται οι χώρες όπως η Ελλάδα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η συζήτηση στη Γαλλία επεκτείνεται ακόμη και στον τρόπο ένδυσης στους χώρους εργασίας

Μουντιάλ 2026: Γκανέζος πνευματιστής… έλυσε τα μάγια που έκανε στον Κέιν

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι ξανά... ελεύθερος ο επιθετικός της Αγγλίας

Τέλος η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή για τα Προσφυγικά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Σύνταγμα, εκπρόσωποι της κοινότητας γνωστοποίησαν ότι, ύστερα από συζήτηση αποφασίστηκε η διακοπή της κινητοποίησης αυτής της μορφής

Η 43χρονη εμπρήστρια για την φωτιά στην Κερατέα: «Θόλωσα γιατί φώναζαν τα παιδιά μου»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αρχές εκτιμούν ότι προκάλεσε δύο διαφορετικές εστίες φωτιάς

Τραγωδία στη Λέσβο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συγκλονισμένη είναι η Λέσβος από τον θάνατο 36χρονης γιατρού του νοσοκομείου Μυτιλήνης, λίγες ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο το παιδί της

Τραγωδία στην Τουρκία: 70χρονος Έλληνας βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο ‑ Ψάχνουν τα αίτια

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε δύο ακόμη θανάτους τουριστών στην συγκεκριμένη πόλη

Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε κατάστημα, έκλεψε μία ισιωτική και έφυγε σαν κυρία – Δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Θεσσαλονίκη: Ένα πρωτοφανές περιστατικό κλοπής καταγράφηκε σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο κέντρο, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για τον θάνατο της 36χρονης γιατρού

Ελλάδα Χτες
«Είμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι από την απώλεια αυτή, οι γιατροί της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής αλλά και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του ΓΝ Μυτιλήνης», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση