E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ξεφτιλίζονται, δεν μπορούν να τραγουδήσουν και επιμένουν!»

Κόλαφος οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τους παλιούς τραγουδιστές

Δημοσίευση 4/10/2024 | 15:29

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ξεφτιλίζονται, δεν μπορούν να τραγουδήσουν και επιμένουν!»

H εκπομπή, Buongiorno με αφορμή την ανακοίνωση της Νανάς Μούσχουρη ότι δεν θα ξανατραγουδήσει, σχολίασε τους τραγουδιστές και την ηλικία μέχρι την οποία η φωνή τους τούς επιτρέπει να ερμηνεύουν αξιοπρεπώς.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Να ‘μαστε και λίγο ρεαλιστές. Είναι ωραίο αυτά να τα λέμε στην τηλεόραση και να είμαστε καλοί και να μας αγαπάει ο κόσμος. Η κυρία Μαρινέλλα είναι κάτι διαφορετικό, γιατί η φωνή της ήταν άρτια στην ακμή της. Και εδώ είναι το μεγαλείο της Νάνας Μούσχουρη που λέει, όπως το έχει πει και η Χάρις Αλεξίου παλαιότερα, ότι νιώθω πως η φωνή μου σιγά-σιγά με προδίδει και επειδή θέλω να φαίνομαι αντάξια του τι έχω υπάρξει, επιλέγω να αποσυρθώ. Αυτό αν δεν είναι μεγαλείο και αξιοπρέπεια, τι είναι;».

Και πρόσθεσε: «Το λέω αυτό, γιατί στα social media και κυρίως στο TikTok τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν βίντεο με τεράστιους καλλιτέχνες, που έχουν σημαδέψει την ελληνική μουσική, που επιμένουν να τραγουδούν ενώ δεν μπορούν. Ξεφτιλίζονται, το λέω ξεκάθαρα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι ξεφτίλα όταν βλέπεις τον τεράστιο καλλιτέχνη συνεχώς να βραχνιάζει και να μην μπορεί και να λέει συνέχεια «δικό σας» και «δικό σας». Και δε μιλάω για μια κακή στιγμή. Το «δικό σας» είναι ντροπή. Στις συναυλίες του εξωτερικού κανένας καλλιτέχνης δε λέει «δικό σας». Σε ένα τραγούδι μόνο λένε all together now…»!

Και υπογράμμισε: «Δε στερούνται ούτε χρημάτων ούτε δόξας, για να επιμένουν, ενώ η φωνή τους τούς έχει προδώσει. Είναι θέμα ματαιοδοξίας και χρημάτων και χαλάει κάποια στιγμή αυτό που έχεις χτίσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του

Tabloid 12.02.2026
1,5 χρόνο μετά το coming out και την επίθεση της πρώην συζύγου του

Νίκος Μουτσινάς: Κάθε πρωί παίρνω ένα χάπι για μία θρόμβωση που έπαθα πέρσι

Tabloid 12.02.2026
Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Rihanna ‑ ASAP Rocky: Νέα σενάρια για μυστικό γάμο μετά την εμφάνιση με διαμαντένιο δαχτυλίδι

Tabloid 12.02.2026
Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση

Μαίρη Βιδάλη: «Γινόμουν φίλη με τις γυναίκες συνεργατών μου, για να αποφεύγω τη σεξουαλική παρενόχληση»

Tabloid 12.02.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει στην επαγγελματική της καριέρα

James Van Der Beek ‑ Ο άνθρωπος πίσω από τον Dawson και η ζωή που δεν είδαμε ποτέ στην οθόνη

Tabloid 12.02.2026
Πατέρας έξι παιδιών, σύζυγος, μαχητής μέχρι το τέλος

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχω αγχωθεί» ‑ Εμφανίστηκε στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και ξέχασε τα λόγια του

TV Buzz 12.02.2026
«Θα πεις τίποτα γ@μ@ το κέρατό μου;» τον ρώτησε ο Λάκης Λαζόπουλος με το κοινό να ξεσπά σε γέλια

Συγκλονίζει η Κέιτι Χολμς για τον χαμό του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ στα 48 του

Tabloid 12.02.2026
Το χειρόγραφο σημείωμα που ραγίζει καρδιές

Γιώργος Μαζωνάκης: Νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα ‑ Τι λένε οι γιατροί

Tabloid 12.02.2026
Τα νεότερα για την κατάσταση του δημοφιλούς τραγουδιστή μετά την περιπέτεια της υγείας του

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο δημοσίευσε φωτογραφίες της χωρίς μπλούζα

Social 12.02.2026
Το 44χρονο μοντέλο μοιράστηκε αποκαλυπτικές εικόνες της

Akylas για την πρόκρισή του στον ελληνικό τελικό της Eurovision 2026: «Είμαι ευγνώμων που με ψήφισε τόσος κόσμος»

Eurovision 12.02.2026
«Γενικά αυτό που γίνεται τον τελευταίο μήνα είναι σαν να έχει βγει από όνειρο», δήλωσε ο τραγουδιστής