E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τυφώνας Helene: Πέθαναν αγκαλιασμένοι ‑ Ζευγάρι σκοτώθηκε όταν δέντρο έπεσε στην κρεβατοκάμαρά του

Ο 78χρονος Τζέρι και η 74χρονη Μάρσια, ζευγάρι για περισσότερα από 50 χρόνια, έφυγαν αγκαλιασμένοι όταν ο τυφώνας Helene ξερίζωσε δέντρο από την αυλή του σπιτιού τους και το έριξε στην κρεβατοκάμαρά τους

Δημοσίευση 3/10/2024 | 19:05

Τυφώνας Helene: Πέθαναν αγκαλιασμένοι ‑ Ζευγάρι σκοτώθηκε όταν δέντρο έπεσε στην κρεβατοκάμαρά του

Τραγικές ιστορίες αφήνει ο τυφώνας Helene που σφυροκόπησε τις ΗΠΑ. Μία από αυτές του Τζέρι και της Μάρσια, ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, που έζησαν μαζί για περισσότερα από 50 χρόνια και «έφυγαν» αγκαλιασμένοι.

Όπως περιγράφει ο 22χρονος εγγονός τους, Τζον Σάβατζ, πήγε να ελέγξει αν είναι καλά. Τους βρήκε ξαπλωμένους στο κρεβάτι τους, λίγο αργότερα ακούστηκε ένας ανατριχιαστικός θόρυβος.

Ο τυφώνας Helene ξερίζωσε δέντρο που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού στο Beech Island της Νότιας Καρολίνας, και έπεσε στο σημείο όπου ήταν η κρεβατοκάμαρά τους.

Ο εγγονός τους, τους βρήκε αγκαλιά και πιστεύει όπως και η υπόλοιπη οικογένεια ότι ήταν σχέδιο του Θεού να τους πάρει μαζί, αντί να υποφέρει ο ένας χωρίς τον άλλο.

«Όταν τους τράβηξαν από εκεί, ο παππούς μου προφανώς άκουσε το δέντρο να χτυπάει από πριν και κύλησε για να προσπαθήσει να προστατεύσει τη γιαγιά μου», είπε ο 22χρνος.

Είναι μεταξύ των περισσότερων από 150 ανθρώπων που επιβεβαιώθηκαν νεκροί σε μια από τις πιο θανατηφόρες καταιγίδες στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο Τζέρι Σάβατζ εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος και ξυλουργός, ενώ η σύζυγό του ως ταμίας, πριν συνταξιοδοτηθούν.

Ο Τζον και η Κάθριν πέρασαν πολλά χρόνια της παιδικής τους ηλικίας ζώντας σε ένα τρέιλερ πίσω από το σπίτι των παππούδων τους και ο Τζον και ο πατέρας του έμεναν με τον παππού και τη γιαγιά του τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και με μερικές από τις πρόσφατες καταιγίδες που έπληξαν την κοινότητά τους, δέντρα έπεσαν πιο ψηλά στην αυλή και «δεν είχαμε συμβεί κάτι τέτοιο» στο παρελθόν, είπε.

Για δεκαετίες, το σπίτι θα γέμιζε με οικογένεια για την Ημέρα των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα, συν το κυνήγι αυγών του Πάσχα στη μεγάλη αυλή.

Είχαν δύο παιδιά, 4 εγγόνια και 7 δισέγγονα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθώα η Παναγιώτα Βλαντή στη μήνυση του Γιώργου Κιμούλη: «Δεν κατασκεύασα κανένα γεγονός», είπε

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Με καταθέσεις Δώρας Χρυσικού και παρουσία Ζέτας Δούκα η δίκη της Παναγιώτας Βλαντή με τον Γιώργο Κιμούλη

Πριν το απόλυτο σοκ στο NBA με τη μεταγραφή στους Χιτ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκίνησε το πανελλήνιο

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Το γεύμα αγάπης που μοιράστηκε σε πάνω από 200 ανθρώπους, ανάμεσά τους και παλιοί γνώριμοι του Γιάννη από τα Σεπόλια

Φρίκη στη Βρετανία: Κοριτσάκι μόλις 2 ετών ξεψύχησε μετά από σωματική και σeξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα της και τον σύντροφό της

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η άτυχη Ίζαμπελ έφερε 21 κατάγματα στο κορμάκι της μετά από συνεχή σωματική κακοποίηση ενώ σε επικοινωνία με τη γιαγιά του παιδιού η μάνα του άφηνε υπονοούμενα ότι ο σύντροφός της είναι παιδεραστής

Έφηβη στην Ολλανδία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς της και μοιράστηκε τις φωτογραφίες με συμμαθητές της

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Πληροφορίες από τοπικά μέσα ότι η ανήλικη φέρεται να αυτοπροσδιοριζόταν ως σκύλος

Ποια σχολεία συγχωνεύονται και ποια καταργούνται από το υπουργείο Παιδείας

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τον στρατηγικό σχεδιασμό για το σχολικό έτος 2026-2027, με ιδρύσεις, συγχωνεύσεις και ενίσχυση της Ειδικής Αγωγής.

Βλαντίμιρ Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία ‑ Ο όρος που έθεσε

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Ο Ρώσος πρόεδρος επανέφερε στο τραπέζι τις συμφωνίες που είχαν συζητηθεί στην Κωνσταντινούπολη, υποστηρίζοντας ότι το Κίεβο τις είχε αποδεχθεί.

Ποιος ήταν ο «προσωπικός εχθρός» του Πούτιν που βρέθηκε νεκρός από μανιτάρια στη Ρίγα

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο Ρώσος δημοσιογράφος Γκριγκόρι Νεχορόσεφ, που είχε αποκαλύψει τη φερόμενη σχέση Πούτιν-Καμπάεβα, πέθανε σε ηλικία 69 ετών στη Λετονία όπου ζούσε εξόριστος.

Ποιοι απαγορεύεται να μπουν σε γνωστή παραλία λίμνης στη Γερμανία ‑ η απόφαση που σκανδαλίζει

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Οι διαχειριστές οργανωμένης παραλίας στο Χάλε της Σαξονίας-Ανχαλτ αποφάσισαν να απαγορεύουν την είσοδο σε όσους δεν μιλούν γερμανικά, επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας.

Φωτιά σε εργοστάσιο στο Αιγάλεω: Κατέρρευσε τμήμα της οροφής

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Στο εσωτερικό του κτιρίου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν πυροσβέστες, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

ΕΛΑΣ: Η «σκιώδης» κυβέρνηση του Τσίπρα – Τα ονόματα

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης – Ποιοι αναλαμβάνουν τομεάρχες

Σάλος στη Γαστούνη με τη σκυλίτσα που πάτησε 60χρονη: Δείτε τι είπε για το τραγικό περιστατικό

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η 60χρονη οδηγός υποστηρίζει μέσω των δικηγόρων της πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το ζώο, δηλώνοντας συγκλονισμένη.

Νύχτα βίας στη γαλλικό Φεστιβάλ «Fête de la Musique» με εκατοντάδες συλλήψεις

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Βιασμοί, μαχαιρώματα και επιθέσεις με ... σύριγγες σε γυναίκες