E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάνω από 84.000 ενθουσιασμένοι επισκέπτες στο Hobby Festival στην 88η ΔΕΘ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του Hobby Festival στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με την επισκεψιμότητά του να ξεπερνά κάθε προσδοκία

Δημοσίευση 3/10/2024 | 14:51

Πάνω από 84.000 ενθουσιασμένοι επισκέπτες στο Hobby Festival στην 88η ΔΕΘ

Πάνω από 84.000 μικροί και μεγάλοι επισκέπτες πέρασαν αξέχαστα αφού ανακάλυψαν, θυμήθηκαν, δοκίμασαν χόμπι, και παράλληλα απόλαυσαν εννέα ημέρες γεμάτες δράση και διασκέδαση, από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ανανεωμένο και πιο εντυπωσιακό από ποτέ, τo Hobby Festival διοργανώθηκε από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ Helexpo, στο Περίπτερο 2 (όροφος), με 2.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου. Έπειτα από επτά επιτυχημένες διοργανώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει καθιερωθεί ως η μεγάλη γιορτή για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο, αλλά και για την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων.

Εκθέτες με βιωματική παρουσία, οι οποίοι διαχειρίζονται μέσα και τεχνογνωσία ερασιτεχνικών ασχολιών και δράσεων ελεύθερου χρόνου, καθώς και πολλά showtime, παιχνίδια, τουρνουά, mini races, πολλές θεατρικές παραστάσεις, live μουσική, χορός, κληρώσεις, δώρα εξασφάλισαν την επιτυχία του Hobby Festival για άλλη μία φορά.

Στα περίπτερα των εκθετών (επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες, σχολές, σύλλογοι που υποστηρίζουν τις ερασιτεχνικές ασχολίες) και στον χώρο του showtime οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν περισσότερα από 200 χόμπι και βρήκαν αυτό που τους ταιριάζει ανάμεσα σε: Hado, χορό, μουσική, επιτραπέζιο ποδόσφαιρο, scrabble, paragliding, puzzle, ping pong, σκάκι, επιτραπέζια παιχνίδια, χειροτεχνίες, μπριτζ, τηλεκατευθυνόμενα, rugby, yoga, ενόργανη γυμναστική, badminton, padel, mölkky, laser run, διελκυστίνδα και πολλά άλλα.

Παράλληλα, τη χαρά και το κέφι των επισκεπτών από το σύνολο της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας (επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές, άτομα κάθε ηλικίας που διαθέτουν περίσσευμα φαντασίας, επινοητικότητας και όρεξης για κάτι διαφορετικό) απογείωσαν με τη συμμετοχή τους οι 17 μπάντες, που έπαιξαν ζωντανά πολλά είδη μουσικής, καλύπτοντας ένα ευρύ ρεπερτόριο με τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα.
Η γνωριμία με τόσα πολλά είδη χόμπι, η συμμετοχή σε τόσα διαφορετικά showtime event αλλά και η εορταστική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης έκαναν το Hobby Festival στη ΔΕΘ μια αξέχαστη εμπειρία για τους πάνω από 84.000 επισκέπτες του.

Η διοργάνωση του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:

Υποστηρικτές: OLYMPUS SPORT, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ
Χορηγοί Επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, INFOKIDS.GR, VORIA.GR, KARFITSA, BEATER.GR, ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΣΟΥΠΑ, NEOPOLIS, STARTUPPER, BUSINESS VOICE, CITYCAMPUS.GR, TOURISM TODAY.GR, SIGMA MEDIA GROUP, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, ART VIEWS, ART AND LIFE, PINK.GR, VWOMAN, LET IT BE.GR, EXPOS GREECE, HELLENIC MEDIA GROUP, INFOWOMAN, STENT, STENTORAS.GR, SETTLE.GR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Mythos x Bloody Hawk: Μια Limited Edition συνεργασία που ξεφεύγει από τα τετριμμένα

Better life Προχτές
Όταν η αυθεντικότητα γίνεται συλλεκτική!

Η Wolt και η Dott ενώνουν δυνάμεις και φέρνουν τη μικροκινητικότητα στο Wolt+

Better life Προχτές
Η Wolt ανακοινώνει μια σημαντική νέα συνεργασία με τον κορυφαίο ευρωπαϊκό πάροχο μικροκινητικότητας Dott

Moving Doors: Επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα και την Ευρώπη με το Seamless Living

Better life Προχτές
Στη διαμονή μεσαίας και μακράς διάρκειας

Νέα συλλογή Déserance της Semiology

Ομορφιά - Στυλ Προχτές
Ο χορός της ερήμου σε μία κολεξιόν «ωδή» στην ελευθερία της κίνησης!

Superior Taste Awards 2026: Η ΑΒ Βασιλόπουλος κέρδισε 6 διακρίσεις για τη σειρά «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη»

Better life Προχτές
Διεθνής αναγνώριση για έξι προϊόντα που αναδεικνύουν την ποιότητα και την αυθεντικότητα της ελληνικής γης

Προϊόν της χρονιάς 2026

Δράσεις 20.04.2026
Η καινοτομία των ελληνικών επιχειρήσεων στο προσκήνιο

Between Flesh and Steel: Η πρώτη εικαστική δράση του NYX Hotel Thessaloniki με την υπογραφή του Γιάννη Μπογατίνη

Δράσεις 08.04.2026
Το επίσημο opening του `Between Flesh and Steel` έρχεται το Σάββατο 18 Απριλίου (19:30 – 21:30)