E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βικτώρια Καρύδα: Πριν λίγους μήνες παραλίγο να «φύγω» από τη ζωή

Φοβόμουν πάρα πολύ, δεν μπορούσα να παλέψω με τον εαυτό μου, περιέγραψε

Δημοσίευση 3/10/2024 | 13:43

Βικτώρια Καρύδα: Πριν λίγους μήνες παραλίγο να «φύγω» από τη ζωή

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε το πρωί της Πέμπτης 3/10 η Βικτώρια Καρύδα. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε πριν από λίγες μήνες παραλίγο να «φύγει» από τη ζωή ενώ αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Γιάννη Μακρή που της λείπει πολύ.

Το γνωστό μοντέλο, 6 χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της επεσήμανε: «Έχω πάρα πολύ πίεση στη ζωή μου, είμαι απασχολημένη με πολλά πράγματα και δεν βρίσκω χρόνο. Ζω και στο εξωτερικό, στη Γερμανία. Δεν έχω φύγει μόνιμα ακόμα γιατί έχω κάποια πράγματα που με κρατάνε στην Ελλάδα».

«Εδώ και 4 χρόνια έχω ανοίξει εταιρεία real estate, είναι διαφορετικό από το modeling. Με τον άντρα μου είχαμε… έχτιζε, και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το κομμάτι. Είναι κάποια πράγματα που είχαμε σκεφτεί να κάνουμε με τον άντρα μου και το συνέχισα και το κάνω μόνη μου» δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Buongiorno».

Αναφερόμενη στη δολοφονία του συζύγου της η Βικτώρα Καρύδα είπε: «Από αυτό που έχει συμβεί, δεν ήθελα να βγαίνω πολύ στον κόσμο, είχα καταλάβει ότι όταν είσαι μόνη σου σε κλειστό χώρο και δεν βγαίνεις και δεν έχεις παρέες και ανθρώπους δίπλα σου, τρελαίνεσαι. Τον τελευταίο καιρό “λύγισα”, πριν κάποιους μήνες παραλίγο δεν έφυγα από τη ζωή. Είναι απίστευτο πράγμα όταν παλεύεις 6 χρόνια, μετά τον θάνατο του άντρα μου, προσπαθείς να κάνεις πράγματα και να μην έχεις αυτές τις σκέψεις στο μυαλό σου και να δίνεις χαρά στα παιδιά και να κάνεις πολλά πράγματα στη ζωή σου μόνη σου, λύγισα αλλά ευτυχώς ο θεούλης ήταν δίπλα μου… όλα καλά τώρα».

«Πάλευα με όλο αυτό χρόνια και δεν πήγαινα ούτε στους ψυχολόγους. Πίστευα ότι είμαι δυνατή αλλά τα πράγματα μετά από σχεδόν 6 χρόνια… κατάλαβα ότι η Βικτώρια ξαφνικά σε ένα μικρό διάστημα χάνει 9 κιλά. Καταλάβαινα ότι “φεύγω”. Φοβόμουν πάρα πολύ, δεν μπορούσα να παλέψω με τον εαυτό μου αλλά βρήκα τη δύναμη και πάλεψα να γίνω καλύτερα» συμπλήρωσε.

«Μου λείπει ο άντρας μου ήταν δυναμικός, σοβαρός, έξυπνος. Όλα μου λείπουν» είπε κλείνοντας σημειώνοντας πως με τα παιδιά της μιλάνε για τον μπαμπά τους συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τζιμ Κάρεϊ ήθελε να επιστρέψει τα 20 εκατ. δολάρια για τον «Grinch»: Ο πόνος και οι κρίσεις πανικού στα γυρίσματα

Tabloid 20.12.2025
Ο ηθοποιός εξήγησε αναλυτικά τους λόγους που η εμπειρία του στην ταινία ήταν βασανιστική και αφόρητη

Παντρεύτηκαν η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Χοακίμ Βαλέντε

Tabloid 20.12.2025
Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Φεβρουάριο του 2025

Η εντυπωσιακή Ξένια Τσίρκοβα είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού Greece’s Next Top Model

TV Buzz 20.12.2025
Σημείωσε την καλύτερη επίδοση συγκεντρώνοντας 116 βαθμούς από την κριτική επιτροπή και το κοινό

Η ερωτική ζωή της Minka Kelly είναι γεμάτη εκπλήξεις

Celebrity Stories 20.12.2025
Τώρα είναι με τον Dan Reynolds των Imagine Dragons

«Ήταν λάθος»: Η πρώτη συνέντευξη της γυναίκας που πιάστηκε με το αφεντικό της από την kiss cam των Coldplay

Tabloid Χτες
Η ζωή της έγινε κόλαση - Δέχτηκε απειλές μέχρι και για τη ζωή της

Σταμάτης Γονίδης: «Όταν τσακώνομαι με τη γυναίκα μου γκρεμίζω το σπίτι – Η κόρη μου δεν μου μίλαγε»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για την πατρότητα, τις απώλειες, την αγάπη και την πίστη

Λιάγκας: Υποσχέθηκε στον «αέρα» ότι θα αδυνατίσει – «6 του μήνα το ράβω»

TV Buzz Χτες
«Είμαι στα πιο παχιά που έχω υπάρξει ποτέ»

Μισός ο Φάνης Λαμπρόπουλος: `Έχασα 20 κιλά ‑ Με έβαλε ο γιατρός με το ζόρι`

Tabloid Χτες
Μία σημαντική απώλεια βάρους πέτυχε ο παρουσιαστής Φάνης Λαμπρόπουλος

Η ανάρτηση του Διαμαντή Καραναστάση μετά την κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ: «Από αύριο μόνο φραπέ»

Tabloid Χτες
Στον πρώην βουλευτή επιβλήθηκε πρόστιμο 350 ευρώ και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για έναν μήνα

Το σέξι βίντεο από τα χρόνια που η Σοφία Βεργκάρα πόζαρε ως μοντέλο στο Μεξικό

Social Χτες
Η Λατίνα ηθοποιός δεν απογοήτευσε για ακόμα μια φορά τους followers της στα social media