E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΟΣΕ: Απολύθηκε ο ελεγκτής σιδηροδρομικής διάβασης που μιλούσε στο κινητό εν ώρα υπηρεσίας

Μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει τον μηχανοδηγό να του κάνει παρατήρηση σε έντονο κλίμα

Δημοσίευση 2/10/2024 | 18:24

ΟΣΕ: Απολύθηκε ο ελεγκτής σιδηροδρομικής διάβασης που μιλούσε στο κινητό εν ώρα υπηρεσίας

Ο ελεγκτής της σιδηροδρομικής διάβασης που μιλούσε στο κινητό εν ώρα υπηρεσίας, τελικά απολύθηκε από τον ΟΣΕ.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει το τρένο μεταξύ Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως, να σταματά και τον οδηγό να φωνάζει από το παράθυρο στον ελεγκτή. Ο μηχανοδηγός, αφού σταμάτησε την αμαξοστοιχία, άρχισε να καβγαδίζει με τον ελεγκτή της διάβασης, λέγοντας ότι θα του κάνει αναφορά, για να λάβει ως απάντηση, ύβρεις και απαξιωτικές εκφράσεις, από τον ομιλούντα στο κινητό ελεγκτή της διάβασης.

Μάρτυρες του περιστατικού έγιναν ένας άνδρας και ένα παιδί, όταν το παιδί ρώτησε τι συμβαίνει καθώς παρακολουθούσε το τρένο που περνούσε. Ο μηχανοδηγός, εκνευρισμένος, έχει βγει από το παράθυρο και φωνάζει προς τον ελεγκτή: «Περνάει το τρένο ρε!» αναφερόμενος στην συμπεριφορά του ελεγκτή που αμέριμνος μιλά στο κινητό του τηλέφωνο.

@haris_torto Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού! Σε ένα σημείο με διάβαση τρένου, από τα πιο επικίνδυνα, στην διασταύρωση Ιερά Οδού και Κωνσταντινουπόλεως, όπου άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τα τρένα και τα ατυχήματα ενώ άλλοι έχουν ακρωτηριαστεί, μαλώνουν μηχανοδηγός και ελεγκτής της διάβασης, με αχαρακτήριστες εκφράσεις, απειλές και βρισιές. Είναι απίστευτο όλο αυτό που συμβαίνει, φαίνεται ότι πραγματικά από τύχη ζούμε και απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν ακόμα με τρένο στην Ελλάδα. Ο μηχανοδηγός ζητάει τον λόγο από το παράθυρο στον ελεγκτή καθώς την ώρα που περνάει, ο ελεγκτής κοιτάζει το κινητό του! Καμιά δικλείδα ασφαλείας, ερασιτεχνικός και προχειρότητα. Προφανώς δεν έχουν άλλον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους πέρα από τις φωνές από το παράθυρο! Αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή. Σήμερα υπάρχει δημοσίευμα σε εφημερίδα για την επικινδυνότητα του σημείου και προφανώς ο μηχανοδηγός το έχει υπόψη του. Ένα σημείο που μοιάζει περισσότερο με Ινδία παρά με την Ελλάδα και την Αθήνα του 2024. Ή μήπως με αυτή την σύγκριση αδικούμε την Ινδία? #trenose #τρενοσε #hellenictrain #ose #οσε #διάβαση #Τεμπη #ιεράοδός #Κωνσταντινουπόλεως #καρυστιανου #karystianou #train #τρένο #Athens #Αθήνα #Γκάζι #Βοτανικός #τεμπη2023 #τέμπηέγκλημα @HarisDoukas @Καθημερινή ♬ πρωτότυπος ήχος - Haris Tortorelis

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο TikTok με την εξής περιγραφή: «Σήμερα ήμασταν μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού! Σε μια από τις πιο επικίνδυνες διαβάσεις, όπου έχουν συμβεί θανατηφόρα ατυχήματα, οι μηχανοδηγός και ο ελεγκτής αντάλλασσαν εκφράσεις και απειλές, επιβεβαιώνοντας την κατάσταση αβεβαιότητας και κινδύνου».

Οι θεατές του βίντεο εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια των επιβατών, επισημαίνοντας την απουσία κατάλληλων μηχανισμών επικοινωνίας μεταξύ του μηχανοδηγού και του ελεγκτή, οι οποίοι φαίνεται να βασίζονται αποκλειστικά σε φωνές από το παράθυρο. Θυμίζουμε ότι στις 25 Σεπτεμβρίου, η LiFO είχε αναδείξει την ακινητοποίηση συρμού μετά από φωτιά, ενώ οι πολίτες αναγκάστηκαν να φύγουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία – Αργεντινή 1‑0: Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Φούριας Ρόχας

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Φεράν Τόρες σκόραρε στο 106` της παράτασης και χάρισε στην Ισπανία τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, σε έναν τελικό όπου η «Φούρια Ρόχα» κυριάρχησε απόλυτα.

Σούπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα αναμένεται να φθηνύνουν από τον Σεπτέμβριο

E-Daily 1.Hero 20.07.2026
Μετά τη λήξη του πλαφόν, τίθεται σε ισχύ συμφωνία πάγωματος τιμών σε 2.000 προϊόντα για Ιούλιο-Αύγουστο, με νέες μειώσεις να προγραμματίζονται από το φθινόπωρο.

Η Αγκυρα αντιδρά στην αναστολή λειτουργίας 11 σχολείων στη Θράκη και επαναφέρει τους ισχυρισμούς περί «τουρκικής μειονότητας»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για καταπιεστικές αποφάσεις και πρακτικές που συνιστούν παραβίαση των διατάξεων της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Καταγγελίες για πλαστό έρανο για την επιστροφή των σορών στη Μολδαβία, αύριο θα επιχειρήσουν οι γιατροί να ξυπνήσουν την 7χρονη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η θεία που θα αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού - Η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του παιδιού σκοτώθηκαν όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στη Χαλκιδική

Μουντιάλ 2026: Πόσα εκατομμύρια θα εισπράξει η ομάδα που θα σηκώσει την κούπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η FIFA διαθέτει φέτος τεράστια ποσά για τους νικητές - ο πρωταθλητής κόσμου θα φύγει με 37,1 εκατ. ευρώ, ενώ και ο φιναλίστ εξασφαλίζει κέρδος ρεκόρ.

Μελόνι για τον κοσμηματοπώλη‑δολοφόνο: «Ποιος μπορεί να κρίνει τον φόβο του ανθρώπου;»

Κόσμος Χτες
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης να κινήσει τη διαδικασία απονομής χάριτος στον Μάριο Ροτζιέρο, που καταδικάστηκε τελεσίδικα σε 14 χρόνια και 9 μήνες για τη δολοφονία δύο ληστών.

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην κορυφή: Πρώτος τίτλος μετά από 17 μήνες στο Γκστάαντ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Κολινιόν με 2-1 σετ στον τελικό του ATP 250 στην Ελβετία και κατέκτησε τον 13ο τίτλο της καριέρας του.

Σοκαριστικό βίντεο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με ανακοπή - ένας διασώστης τραυματίστηκε με κατάγματα στον θώρακα, ο ασθενής κατέληξε και τα αίτια ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Σελίνια της Σαλαμίνας

Ελλάδα Χτες
Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Οκτώ αεροσκάφη και ελικόπτερο επιχειρούν από αέρος

Ο Μέσι «μίλησε» πριν τον τελικό του Μουντιάλ ‑ το μήνυμα που συγκλόνισε εκατομμύρια

E-Daily 3.Left Χτες
Ο αρχηγός της Αργεντινής ανάρτησε συγκινητικό μήνυμα λίγες ώρες πριν τον τελικό με την Ισπανία, εστιάζοντας στη διαδρομή της ομάδας και όχι στο τρόπαιο.

Ινδία: Πώς σχεδίασε η σύζυγος τον «τέλειο» θάνατο του άνδρα της με δηλητηριώδες φίδι

E-Daily 3.Left Χτες
Η 32χρονη Νταμίνι, μαζί με τον εραστή της και δύο γητευτές φιδιών, φέρεται να νάρκωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια άφησε κράιτ να τον δαγκώσει ώστε ο θάνατος να μοιάζει με ατύχημα.

Τελικός Μουντιάλ 2026: Efood και Wolt σταματούν τις παραδόσεις – Από τι ώρα και γιατί

Ελλάδα Χτες
Οι διανομείς των δύο μεγάλων πλατφορμών κηρύσσουν στάση εργασίας από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 20χρονου συναδέλφου τους.