E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ισραήλ: Μια 33χρονη που μπήκε μπροστά να προστατεύσει τον 9 μηνών γιο της στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Συνολικά επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους - Μεταξύ τους ο Έλληνας Ιωνάς Καρούσης και μια 17χρονη

Δημοσίευση 2/10/2024 | 17:16

Ισραήλ: Μια 33χρονη που μπήκε μπροστά να προστατεύσει τον 9 μηνών γιο της στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Νέες λεπτομέρειες που ενισχύουν περισσότερ το μέγεθος της τραγωδίας, η οποία εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα σε σταθμό τραμ στην περιοχή Γιάφα, κοντά στο Τελ Αβίβ, προκύπτουν για τα θυματά της.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ισραηλινής Αστυνομίας, ανάμεσα στους νεκρούς - πέραν του 26χρονου Έλληνα Ιωνά Καρούση - ήταν μια 33χρονη μητέρα, η Ινμπάρ Σεγκέβ - Βίγκντερ, η οποία, όπως αναφέρεται, βρισκόταν στο σημείο μαζί με τον εννέα μηνών γιο της, Άρι. Όταν η νεαρή γυναίκα αντιλήφθηκε τους πυροβολισμούς από τους δύο Παλαιστίνιους τρομοκράτες, μπήκε μπροστά από το παιδί της για να το προστατέψει, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

«Ένα από τα θύματα της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ, η Ίνμπαρ Σεγκέβ, δολοφονήθηκε ενώ προστάτευε τον 9 μηνών γιο της, Άρι. Του έσωσε τη ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο σπαραγμός», έγραψε την Τετάρτη στο Twitter ο λογαριασμός του κράτους του Ισραήλ.

Η τρομοκρατική επίθεση έγινε λίγα λεπτά πριν το Ιράν εξαπολύσει καταιγισμό βαλλιστικών πυραύλων στο ισραηλινό έδαφος σε αντίποινα για τη δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα και πολλών άλλων κορυφαίων στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης την περασμένη εβδομάδα.

Συνολικά επτά άτομα σκοτώθηκαν από την τρομοκρατική επίθεση. Σύμφωνα με την ενημέρση από τις ισραηλινές Αρχές, εκτός από τον 26χρονο Έλληνα Ιωνά Καρούση και την 33χρονη μητέρα, τις ζωές τους έχασαν, επίσης, ένα 17χρονο κορίτσι, τρεις γυναίκες ηλικίας 24, 30 και 40 χρονών καθώς κι ένας 42χρονος με καταγωγή από τη Γεωργία.

Στο μεταξύ, άλλοι 16 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα πυρά, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας στρατιώτη που τραυματίστηκε σοβαρά.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι δύο τρομοκράτες, κάτοικοι της πόλης της Χεβρώνας, ηλικίας 20 ετών, που βρίσκονταν στο Ισραήλ χωρίς άδεια, πυροβολήθηκαν από έναν περαστικό και έναν επιθεωρητή της Salah (αστική περίπολος ασφαλείας) που βρίσκονταν στο σημείο, με συνέπεια ο ένας να σκοτωθεί και ο άλλος να τραυματιστεί σοβαρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εύβοια: Με καφέ και μωβ μέδουσες γέμισε η θάλασσα και προκαλεί ανησυχία

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Εκατοντάδες μέδουσες έχουν κατακλύσει παραλίες στον Ευβοϊκό κόλπο

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Μαρτίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Μαρτίου

Νίκαια: Βανάκι «λαμπάδιασε» τη στιγμή που κινούταν σε κεντρικό δρόμο

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Η πυροσβεστική αντέδρασε άμεσα και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

Η ανάρτηση Τραμπ με το όπλο στο χέρι: «Τέρμα ο καλός κύριος!»

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος, μέσω ανάρτησής του στο Truth Social, προειδοποιεί το Ιράν «να βάλει μυαλό σύντομα»

Ο παιδικός έρωτας που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία: Φριχτό τέλος για ζευγάρι σχεδόν δύο χρόνια μετά τον γάμο

E-Daily 3.Left 29.04.2026
Οι Αρχές δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει τα κίνητρα πίσω από το έγκλημα

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή κατηγορείται ο 89χρονος πιστολέρo: «Δεν είχα ανθρωποκτόνο πρόθεση»

Ελλάδα 29.04.2026
Ο ίδιος φέρεται να επιμένει πως η αγανάκτηση όπλισε το χέρι του

Η δίκη του αιώνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Έλον Μασκ στο εδώλιο κατά της OpenAI

E-Daily 3.Left 29.04.2026
Η δίκη του Έλον Μασκ κατά του Σαμ Αλτμαν, του OpenAI και της Microsoft ξεκίνησε στην Καλιφόρνια, με τον ιδρυτή της Tesla να υποστηρίζει ότι το OpenAI πρόδωσε την αρχική μη κερδοσκοπική αποστολή του

Προσπάθησε να πουλήσει σκύλο σε περαστικό στη Θεσσαλονίκη για 50 ευρώ και θα πληρώσει 4.000 ευρώ πρόστιμο

Ελλάδα 29.04.2026
Ο βουλγαρικής καταγωγής άνδρας συνελήφθη αφού πλησίασε διερχόμενο πολίτη και του πρότεινε να αγοράσει το τετράποδο

Προσπάθησε να πουλήσει σκύλο σε περαστικό στη Θεσσαλονίκη για 50 ευρώ και θα πληρώσει 4.000 ευρώ πρόστιμο

Ελλάδα 29.04.2026
Ο βουλγαρικής καταγωγής άνδρας συνελήφθη αφού πλησίασε διερχόμενο πολίτη και του πρότεινε να αγοράσει το τετράποδο

89χρονος: «Αν ήθελα θα τους σκότωνα αλλά το έκανα για τον ντόρο γιατί δεν βρίσκω το δίκιο μου»

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τα πρώτα λόγια του 89χρονου στους αστυνομικούς