E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ισραήλ: Μια 33χρονη που μπήκε μπροστά να προστατεύσει τον 9 μηνών γιο της στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Συνολικά επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους - Μεταξύ τους ο Έλληνας Ιωνάς Καρούσης και μια 17χρονη

Δημοσίευση 2/10/2024 | 17:16

Ισραήλ: Μια 33χρονη που μπήκε μπροστά να προστατεύσει τον 9 μηνών γιο της στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Νέες λεπτομέρειες που ενισχύουν περισσότερ το μέγεθος της τραγωδίας, η οποία εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα σε σταθμό τραμ στην περιοχή Γιάφα, κοντά στο Τελ Αβίβ, προκύπτουν για τα θυματά της.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ισραηλινής Αστυνομίας, ανάμεσα στους νεκρούς - πέραν του 26χρονου Έλληνα Ιωνά Καρούση - ήταν μια 33χρονη μητέρα, η Ινμπάρ Σεγκέβ - Βίγκντερ, η οποία, όπως αναφέρεται, βρισκόταν στο σημείο μαζί με τον εννέα μηνών γιο της, Άρι. Όταν η νεαρή γυναίκα αντιλήφθηκε τους πυροβολισμούς από τους δύο Παλαιστίνιους τρομοκράτες, μπήκε μπροστά από το παιδί της για να το προστατέψει, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

«Ένα από τα θύματα της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ, η Ίνμπαρ Σεγκέβ, δολοφονήθηκε ενώ προστάτευε τον 9 μηνών γιο της, Άρι. Του έσωσε τη ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο σπαραγμός», έγραψε την Τετάρτη στο Twitter ο λογαριασμός του κράτους του Ισραήλ.

Η τρομοκρατική επίθεση έγινε λίγα λεπτά πριν το Ιράν εξαπολύσει καταιγισμό βαλλιστικών πυραύλων στο ισραηλινό έδαφος σε αντίποινα για τη δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα και πολλών άλλων κορυφαίων στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης την περασμένη εβδομάδα.

Συνολικά επτά άτομα σκοτώθηκαν από την τρομοκρατική επίθεση. Σύμφωνα με την ενημέρση από τις ισραηλινές Αρχές, εκτός από τον 26χρονο Έλληνα Ιωνά Καρούση και την 33χρονη μητέρα, τις ζωές τους έχασαν, επίσης, ένα 17χρονο κορίτσι, τρεις γυναίκες ηλικίας 24, 30 και 40 χρονών καθώς κι ένας 42χρονος με καταγωγή από τη Γεωργία.

Στο μεταξύ, άλλοι 16 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα πυρά, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας στρατιώτη που τραυματίστηκε σοβαρά.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι δύο τρομοκράτες, κάτοικοι της πόλης της Χεβρώνας, ηλικίας 20 ετών, που βρίσκονταν στο Ισραήλ χωρίς άδεια, πυροβολήθηκαν από έναν περαστικό και έναν επιθεωρητή της Salah (αστική περίπολος ασφαλείας) που βρίσκονταν στο σημείο, με συνέπεια ο ένας να σκοτωθεί και ο άλλος να τραυματιστεί σοβαρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Μαμντάνι ξεκινά να υλοποιεί τα σχέδιά του για φορολόγηση των πλουσίων

Κόσμος 16.04.2026
Τι προβλέπει ο φόρος «pied-à-terre» για πολυτελείς κατοικίες εκατομμυριούχων στη Νέα Υόρκη

Πτολεμαΐδα: Νεκρή εκπαιδευτικός σε ακάλυπτο χώρο οικοδομής

Ελλάδα 16.04.2026
Φέρεται να βρέθηκε σημείωμα στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 19χρονης Μυρτώς: «Είχαν σχέδιο, η κόρη μου δεν ενέδωσε και έφεραν κάποιον μέσω Facebook»

Ελλάδα 16.04.2026
«Με κατέστρεψαν. Τα υποκείμενα αυτά μου χάλασαν το αύριο, μου χάλασαν το ενδιαφέρον να υπάρχω»

Παλιές ταυτότητες: Αντίστροφη μέτρηση για την κατάργησή τους ‑ Από πότε παύουν να ισχύουν

Ελλάδα 16.04.2026
Αυξάνεται η ζήτηση για ραντεβού για έκδοση νέας ταυτότητας

Νέα δήλωση Λαζαρίδη: Ζητώ τον πλήρη καταλογισμό οποιωνδήποτε αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών

Ελλάδα 16.04.2026
Υποστηρίζει πως «δεν έχω τίποτα να φοβηθώ» αλλά «δεν θα επιτρέψω από κανέναν τη ``δολοφονία`` του χαρακτήρα μου»

Fuel Pass: Πώς διαμορφώνονται τα ποσά της επιδότησης καυσίμων ανά περιοχή

Οικονομία 16.04.2026
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι απλή και πραγματοποιείται ηλεκτρονικά

Ακαθάριστα Οικόπεδα: Όλες οι αλλαγές στις νέες δηλώσεις ‑ Πόσο θα σας στοιχίσει ο καθαρισμός

Ελλάδα 16.04.2026
Στόχος η μείωση του κινδύνου της φωτιάς σε κατοικίες κατά την αντιπυρική περίοδο, δεδομένου ότι με την έλλειψη καύσιμης ύλης υπάρχουν καλύτερες πιθανότητες αυτή να μην ξεφύγει

Θεσσαλονίκη: 61χρονος κατηγορείται ότι βiαζε για οκτώ χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

Ελλάδα 16.04.2026
Ο εφιάλτης του κοριτσιού ξεκίνησε από το 2017, όταν ήταν μόλις πέντε ετών και φέρεται να κράτησε έως το 2025

Απίστευτη κακοποίηση στην Ολλανδία: Έκανε τατουάζ 250 φορές το όνομά του στο κορμί της κοπέλας του

Κόσμος 16.04.2026
Ο Ολλανδός κακοποιητής αγόρασε online ένα φτηνό μηχάνημα για τατουάζ και με αυτό κάλυψε σχεδόν το 90% του σώματος της τότε κοπέλας του για να δείξει ότι είναι «ιδιοκτησία» του