E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δανάη Μπάρκα: To ξέσπασμά της ‑ Είναι χυδαίο, εξευτελιστικό και ντροπιαστικό

Όταν ο άλλος δεν σε βλάπτει, άφησέ τον ήσυχο, τόνισε η παρουσιάστρια

Δημοσίευση 2/10/2024 | 16:16

Δανάη Μπάρκα: To ξέσπασμά της ‑ Είναι χυδαίο, εξευτελιστικό και ντροπιαστικό

Την ενόχλησή της εξέφρασε η Δανάη Μπάρκα σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχονται κάποιοι άνθρωποι στα social media, για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη», με αφορμή τη Lizzo και την απώλεια κιλών της, αναφέρθηκε στο ζήτημα αυτό κι εξήγησε πως δεν αφορά κανέναν το τι κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους.

«Δεν οφείλει κανένας σε αυτόν τον πλανήτη κατ'εμέ να δίνει λογαριασμό κι εξηγήσεις για το τι κάνει και πώς το κάνει, όταν δεν ενοχλεί τους άλλους. Προσπαθώ να αποκόβομαι από αυτό το θέμα, γιατί έχω βαρεθεί κι εγώ να με βλέπω σε τίτλους κι είναι κουραστικό», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως μέσα στο καλοκαίρι υπήρξαν πολλά περιστατικά, στα οποία κρατήθηκε να μην σχολιάσει.

«Πάρα πολλούς μήνες τώρα, είμαι πολύ ήσυχη και μέσα στο καλοκαίρι που είχα πολλά περιστατικά να σχολιάσω. Αυτά τα σχόλια δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα κιλά, αλλά με τη συμπεριφορά, το τι ρούχα φοράει κανείς, πόσα χρήματα έχει, αν έχει κάνει πλαστικές. Είναι χυδαίο, εξευτελιστικό και ντροπιαστικό για το ανθρώπινο είδος να ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων, όταν δεν βλάπτουν κανέναν», σημείωσε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Όταν εκεί έξω υπάρχουν συνάνθρωποί μας που καίγονται τα σπίτια τους, ζουν σε αυτές τις βάρβαρες στιγμές και εμείς ασχολούμαστε με το πόσα κιλά είναι ο Άρης, γιατί αδυνάτισε, γιατί πάχυνε. Όταν ο άλλος δεν σε βλάπτει, άφησέ τον ήσυχο. Βγήκα εγώ ποτέ έξω σε κανέναν να του αρπάξω το τσιγάρο και να του πω "γιατί καπνίζεις;". Από πότε γινόμαστε όλοι γιατροί, βάζουμε μια φράση μπροστά "με αγάπη το λέω" και ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι ρημαδιασμένοι γύρω μας; Δεν μπορώ να το ζω αυτό γύρω μου. Φτάνει πια με το να έχουμε όλοι άποψη για όλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»