E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δανάη Μπάρκα: To ξέσπασμά της ‑ Είναι χυδαίο, εξευτελιστικό και ντροπιαστικό

Όταν ο άλλος δεν σε βλάπτει, άφησέ τον ήσυχο, τόνισε η παρουσιάστρια

Δημοσίευση 2/10/2024 | 16:16

Δανάη Μπάρκα: To ξέσπασμά της ‑ Είναι χυδαίο, εξευτελιστικό και ντροπιαστικό

Την ενόχλησή της εξέφρασε η Δανάη Μπάρκα σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχονται κάποιοι άνθρωποι στα social media, για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη», με αφορμή τη Lizzo και την απώλεια κιλών της, αναφέρθηκε στο ζήτημα αυτό κι εξήγησε πως δεν αφορά κανέναν το τι κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους.

«Δεν οφείλει κανένας σε αυτόν τον πλανήτη κατ'εμέ να δίνει λογαριασμό κι εξηγήσεις για το τι κάνει και πώς το κάνει, όταν δεν ενοχλεί τους άλλους. Προσπαθώ να αποκόβομαι από αυτό το θέμα, γιατί έχω βαρεθεί κι εγώ να με βλέπω σε τίτλους κι είναι κουραστικό», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως μέσα στο καλοκαίρι υπήρξαν πολλά περιστατικά, στα οποία κρατήθηκε να μην σχολιάσει.

«Πάρα πολλούς μήνες τώρα, είμαι πολύ ήσυχη και μέσα στο καλοκαίρι που είχα πολλά περιστατικά να σχολιάσω. Αυτά τα σχόλια δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα κιλά, αλλά με τη συμπεριφορά, το τι ρούχα φοράει κανείς, πόσα χρήματα έχει, αν έχει κάνει πλαστικές. Είναι χυδαίο, εξευτελιστικό και ντροπιαστικό για το ανθρώπινο είδος να ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων, όταν δεν βλάπτουν κανέναν», σημείωσε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Όταν εκεί έξω υπάρχουν συνάνθρωποί μας που καίγονται τα σπίτια τους, ζουν σε αυτές τις βάρβαρες στιγμές και εμείς ασχολούμαστε με το πόσα κιλά είναι ο Άρης, γιατί αδυνάτισε, γιατί πάχυνε. Όταν ο άλλος δεν σε βλάπτει, άφησέ τον ήσυχο. Βγήκα εγώ ποτέ έξω σε κανέναν να του αρπάξω το τσιγάρο και να του πω "γιατί καπνίζεις;". Από πότε γινόμαστε όλοι γιατροί, βάζουμε μια φράση μπροστά "με αγάπη το λέω" και ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι ρημαδιασμένοι γύρω μας; Δεν μπορώ να το ζω αυτό γύρω μου. Φτάνει πια με το να έχουμε όλοι άποψη για όλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σκορδά: Στενή συνεργάτιδά της τα λέει όλα για το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Μιλά ανοιχτά για το κόψιμο της εκπομπής

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε πως παραλίγο να πάρει διαζύγιο με τον Χάρη

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 29/6. Με αφορμή τα γενέθλιά της, μίλησε για την οικογένειά της.

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Η διαφορά ηλικίας δεν με ενοχλούσε, όμως τώρα είμαι χήρα στα 43»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η απώλεια του συζύγου της, τον Φεβρουάριο, ύστερα από 16 χρόνια γάμου, υπήρξε μια οδυνηρή εμπειρία για την 43χρονη influencer μόδας

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αποκάλυψε on air για τη σιωπή της και το μέλλον της εκπομπής

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε την άρνηση της Σίσσυς Χρηστίδου και των συνεργατών της να μιλήσουν στις κάμερες, αποκαλύπτοντας και νέα πληροφορία για τις διαπραγματεύσεις με το Mega.

Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Τι είπε ο Χασαπόπουλος

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παρουσίασε μόνος του το «Κοινωνία Ώρα» στο Mega, αποκαλύπτοντας τον λόγο απουσίας της συμπαρουσιάστριάς του.

Λιάγκας για Οικονομάκου : «Δεν της βγήκε η πρώτη της οικογένεια, δεν την παίρνει να αποτύχει»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα είχε κεντρική θέση στα θέματα του Πρωινού

Από τη Μήλο στην Κίμωλο η Κιάρα Φεράνι: Οι πόζες με μαγιό και το γεύμα με θέα τη θάλασσα

E-Daily 3.Left 29.06.2026
H Ιταλίδα influencer κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά

Πάρτι γενεθλίων $400.000 από τον Κάνιε Γουέστ και τη Μπιάνκα Σενσόρι στις Βερσαλλίες, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Daily Mail σχολίασε καυστικά ότι το θέμα του πάρτι και τα ρούχα που επέλεξαν Γουέστ και Σενσόρι «έρχονταν σε αντίθεση με την κομψότητα του χώρου»

Γιάννης Βαρδής: «Είναι καιρός να μάθουν ποια είναι...» – Η προειδοποίηση προς συναδέλφους του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε ο Γιάννης Βαρδής θέλοντας να προειδοποιήσει τους συναδέλφους του να είναι προσεκτικοί.

Μικρο Σπίτι στο Λιβάδι: Πού βρίσκεται σήμερα η «Λόρα», η Melissa Gilbert

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η ηθοποιος αποδεικνύει ότι τα γκρίζα μαλλιά δεν χρειάζονται κοντό κούρεμα

Κέισι Μίζιου: Στο νοσοκομείο το πρώην μοντέλο του GNTM

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ανησυχία προκάλεσε μια ανάρτηση της Κέισι Μίζιου, η οποία αποκάλυψε μέσα από τα social media πως τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε...