E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάτια Δανδουλάκη: Όταν ο Ζυλ Ντασσέν της έβγαλε το εσώρουχο – «Κάνει χραπ και…»

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24 και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική ζωή της

Δημοσίευση 2/10/2024 | 12:17

Κάτια Δανδουλάκη: Όταν ο Ζυλ Ντασσέν της έβγαλε το εσώρουχο – «Κάνει χραπ και…»

Η αγαπημένη Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” στο Action24 και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε και στην πρώτη φορά που της ζητήθηκε να κάνει γυμvό σε θεατρικό με τον Ζιλ Ντασέν.

Όπως είπε η Κάτια Δανδουλάκη όλα έγιναν για χάρη της παράστασης «Extremities» με σκηνοθέτη τον Ζιλ Ντασέν και συμπρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μπάρκουλη, σε μια σκηνή όπου ο χαρακτήρας της έπεφτε θύμα βιασμού.

«Έτσι όπως κάναμε το καλοκαίρι πρόβες μου έλεγε “darling πρέπει να βγάλεις το από πάνω” και εγώ του έλεγα “δε γίνεται” και αυτός απαντούσε “γιατί δε γίνεται;” και κάνει χραπ και μου κατεβάζει το μπλουζάκι», περιέγραψε η Κάτια Δανδουλάκη.

Συνέχισε λέγοντας: «Τον λάτρευα αλλά σηκώθηκα, κλείστηκα στα καμαρίνια. Ακούω μετά από λίγο ένα χτύπημα και “darling εγώ είμαι το Τζουλάκι σου. Έλα ζητάω συγγνώμη, θα κάνουμε αυτό που θέλεις εσύ”.

Ξεκινάμε, κάνουμε τη σκηνή και μου λέει “θα σκίσει το πουκάμισο και εσύ θα είσαι με το σουτιέν, όχι γυμvή”. Βάζω εγώ το σουτιέν, κάνουμε τη σκηνή και του λέω “έχεις δίκιο, δε νιώθω κανέναν εξευτελισμό” και δεν ένιωσα καμία ντροπή».

«Εκεί κατάλαβα ότι όταν υποστηρίζεται για κάποιο ρόλο το γυμvό μπορώ να το κάνω, αλλά στα καλά καθούμενα σε ένα εξώφυλλο δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνω», κατέληξε.

«Θέλω να είμαι ελεύθερη. Με χαλάει η ζήλεια. Αν θέλει ο άλλος να φύγει, οι πόρτες είναι ανοιχτές. Θέλω να έρχεται, επειδή το θέλει πάρα πολύ. Εγώ θέλω να είμαι ελεύθερη, δεν μπορώ να ζήσω διαφορετικά. Γι’ αυτό και ερωτεύτηκα έναν άνθρωπο και έμεινα μαζί του, που με είχε εντελώς ελεύθερη», εξομολογείται η Κάτια Δανδουλάκη.

«Δεν έχω σκεφτεί τα τελευταία χρόνια το ενδεχόμενο μίας νέας σχέσης, γιατί θα ήταν άδικο για τον άλλο. Θα γύρευα πράγματα που δε θα μπορούσε να μου δώσει, γιατί τα βρήκα όλα. Οπότε δε θα ήθελα να ταλαιπωρήσω κανέναν.

Βρίσκω τη ζεστασιά και την αγκαλιά σε 4-5 φίλους και φίλες», απαντά σε σχετική ερώτηση η ηθοποιός, τονίζοντας πως η σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη δεν της άφησε κανένα απωθημένο.

Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη

«Αν ο Μάριος ήταν νεότερος, μπορεί και να μην ήμασταν μαζί τόσα χρόνια, γιατί θα ήταν διαφορετικά τα θέλω του ενός και του άλλου. Ο Μάριος είχε ζήσει τη ζωή του, εγώ τον είχα ερωτευτεί ως μαθήτρια, μαζί του ζούσα ένα όνειρο και ήθελε να γίνομαι καλύτερη για μένα. Αισθανόμουν ελεύθερη και ότι τα είχα όλα», τονίζει η Κάτια Δανδουλάκη για τον αείμνηστο ηθοποιό.

Η Κάτια Δανδουλάκη θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ο αόρατος επισκέπτης» που θα ανέβει αυτή τη σεζόν στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Σοφία Σπυράτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H βίλα της Kylie Jenner βγήκε στο σφυρί και είναι ακραία – Θα κολλήσεις με τις λεπτομέρειες

Tabloid 09.04.2026
Γιατί πουλάει τώρα; Η κίνηση της Kylie Jenner που σηκώνει ερωτήματα

Το μυστικό της Catherine Zeta ‑Jones δεν είναι δίαιτα – Είναι κάτι πολύ πιο απλό

Tabloid 09.04.2026
Το καθημερινό πρόγραμμα που της κρατά σώμα και δέρμα άψογα

Απόστολος Γκλέτσος: Το «ψάρι» ειπώθηκε για να καταλάβουν κάποιοι ότι ανδρισμός δεν είναι αυτό που νομίζουν

Tabloid Χτες
«Ήξερα τι έλεγα και είχα κάνει πολλή προεργασία, χρόνια προεργασία στο στενό μου περιβάλλον», τόνισε στο tlife.gr και τον Χρήστο Κούτρα

Τάσος Χαλκιάς: «Ο πατέρας μου με χτυπούσε από αγάπη»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς, ανοίγοντας ένα ιδιαίτερα προσωπικό κεφάλαιο της ζωής του

Eurovision 2026: Ο Akylas κάνει guest εμφάνιση σε σειρά στην τηλεόραση

Eurovision Χτες
Λίγο πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ο Akylas κάνει μια απρόσμενη «στάση» στη μικρή οθόνη

Μαρία Κίτσου: «Είχα δοκιμάσει στα 17 μου να φύγω από το σπίτι μου»

Tabloid Χτες
«Ήμουν συνηθισμένη σε βαριά περιστατικά στο σπίτι» εξομολογήθηκε η ηθοποιός μιλώντας στις «Rainbow Mermaids»

Αννα Πρέλεβιτς: Απέβαλε στον τρίτο μήνα – Η στιγμή που το αποκαλύπτει στην κάμερα για πρώτη φορά

Tabloid Χτες
Καλεσμένη σήμερα 8/4 στο Happy Day του ALPHA, μίλησε για την περίοδο που διανύει, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πως είχε μια αποβολή.

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Η κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού

Tabloid Χτες
Στο Κεφαλάρι ανήμερα των γενεθλίων της κόρης τους, Μαρίνας Παντζοπούλου, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο

Η Σελίν Ντιον έκανε – ακόμα μία – χαρμόσυνη ανακοίνωση για τους θαυμαστές της

Tabloid Χτες
Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ και αποδεικνύει πως, όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένει μια αδιαμφισβήτητη diva που ξέρει να μαγνητίζει το ενδιαφέρον