E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ekaterina Litvinova: «Μέχρι τα 8 μου δεν είχαμε να φάμε»

Survivor – Συγκινεί η εξομολόγηση της

Δημοσίευση 2/10/2024 | 09:13

Ekaterina Litvinova: «Μέχρι τα 8 μου δεν είχαμε να φάμε»

"Οι γονείς μου μετακόμισαν στο Ισραήλ, κάθε μέρα μπαίνουν στο καταφύγιο. Πολλούς φίλους και συμμαθητές μας τους σκότωσαν στον πόλεμο".

Άγνωστες πτυχές της ζωής της μοιράστηκε η Ekaterina Litvinova στο αποψινό (1/10) επεισόδιο του Survivor. Η εκκεντρική TikToker περιέγραψε την ιστορία της οικογένειάς της και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν στη Ρωσία αλλά και στο Ισραήλ, όπου μετακόμισαν πρόσφατα.

«Εγώ γεννήθηκα στη Σιβηρία της Ρωσίας, ήταν πάρα πολύ κρύο, -30. Όταν έγινα δύο χρονών, μετακομίσαμε στη Μόσχα. Έτσι, όλη μου τη ζωή ζούσα εκεί. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, γιατί οι άνθρωποι στη Ρωσία δεν είχαν λεφτά, δεν είχαν δουλειές και μέχρι τα 8 μου δεν είχαμε να φάμε», αφηγείται η Ekaterina Litvinova.

«Οι γονείς μου είναι δικηγόροι και, όταν ξεκίνησαν να ασχολούνται με τα ακίνητα, ξεκινήσαμε να έχουμε λεφτά. Εγώ και ο αδελφός μου μεγαλώσαμε μόνοι μας θα έλεγα, γιατί οι γονείς μου πάντα έλειπαν. Έχουμε διαφορά μόνο 10 μήνες αλλά εγώ πάντα ένιωθα ότι είμαι η μαμά του, η μεγάλη του αδελφή», εξομολογείται η νεαρή παίκτρια του Survivor.

«Οι γονείς μου μετακόμισαν πέρσι στο Ισραήλ, γιατί στη Ρωσία ξεκίνησε πόλεμος με την Ουκρανία. Επειδή φοβήθηκαν ότι θα έπαιρναν τον αδελφό μου στον πόλεμο, τα μάζεψαν γρήγορα και έφυγαν. Ήταν μία γρήγορη απόφαση, γιατί πολλούς φίλους και συμμαθητές μας τους σκότωσαν στον πόλεμο», αποκάλυψε στη συνέχεια η Ekaterina Litvinova.

«Εννοείται ότι ήταν πολύ δύσκολο να μετακομίσουν από τη Ρωσία στο Ισραήλ, αν και η μητέρα μου είναι Ισραηλινή. Και εκεί δεν είναι ήσυχα τα πράγματα, κάθε μέρα πέφτουν ρουκέτες και η οικογένειά μου μπαίνει στο καταφύγιο. Πολύ τρομακτικά πράγματα, δεν ξέρω πού είναι καλύτερα. Όλα είναι πολύ περίεργα», κατέληξε στην αφήγησή της η Ekaterina Litvinova στην κάμερα του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από 13 ανάδοχες οικογένειες στο Χόλιγουντ: Η συγκλονιστική ζωή του Μπάρι Κίογκαν πριν γίνει σταρ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Έχασε τη μητέρα του από υπερβολική δόση σε ηλικία 12 ετών, πέρασε από ιδρύματα και κουβαλά τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας μέχρι σήμερα. Η ζωή του Μπάρι Κίογκαν είναι πολύ πιο σκληρή απ` όσο φαντάζεται κανείς.

Ο σταρ που εγκατέλειψε το Χόλιγουντ στην κορυφή: Η απόφαση του Κάρι Γκραντ που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Στο απόγειο της καριέρας του, ο πιο διάσημος άντρας του Χόλιγουντ έκανε μια επιλογή που άφησε όλους άφωνους

Η συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τις «μυστηριώδεις» νοσηλείες της Μέριλιν Μονρόε

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η άγνωστη μάχη της Μέριλιν Μονρόε έρχεται στο φως μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Μάικλ Τζόρνταν στη Μύκονο: Γιοτ, πούρο και βραδινό στο NAMMOS

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του NBA έφτασε με ιδιωτικό jet, εγκαταστάθηκε στο υπερπολυτελές σκάφος του και γευμάτισε με τη σύζυγό του και φίλους στο διάσημο εστιατόριο

Βαρύ πένθος για την Πόπη Τσαπανίδου

E-Daily 3.Left Χτες
Συγκινεί το δημόσιο «αντίο» της κόρης της στη γιαγιά της

Συγκλονίζει η Σάρον Στόοουν για την σωματική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της

E-Daily 3.Left Χτες
Η 68χρονη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την σωματική επίθεση που δέχθηκε πριν χρόνια μέσα στο σπίτι της από άγνωστο δράστη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη

Η Τζένιφερ Λόπεζ διέψευσε τις φήμες για τον Μπρετ Γκόλντσταϊν: Κάθε φορά που δουλεύω με κάποιον μου χρεώνουν σχέση μαζί του

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία «Office Romance» με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πιθανό ειδύλλιο μεταξύ τους

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και ο Γκάρι Μπάρλοου ανέβηκαν μαζί στη σκηνή πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Τα πρώην μέλη των Take That βρέθηκαν σε συναυλία της Lulu στο Λονδίνο και ερμήνευσαν το «Relight My Fire»

Ιωάννα Τούνη: Απαντά για την εμφάνισή της στις Κάννες – «Μπορεί να έχω λεφτά, αλλά δεν έδωσα ευρώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη, με βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, απαντά πρώτη φορά για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Γιώργος Λιάγκας: «Ο ξεπεσμένος γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος παρακαλούσε τη Μιμή Ντενίση να παίξει»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή σχόλιο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τη σάτιρα που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος στο “Τσαντίρι”, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό την Πέμπτη

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Συγκινεί η εξομολόγηση για τη μητέρα του: «Ναι, το έζησα αυτό, αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε άλλο γιατρό»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη μητέρα του και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno»