E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η σπαρακτική τελευταία φωτογραφία παππούδων με το εγγόνι τους στη στέγη πριν παρασυρθούν από τις πλημμύρες

Ο αριθμός των νεκρών από τον τυφώνα Helene ανέρχεται σε τουλάχιστον 133 άτομα

Δημοσίευση 1/10/2024 | 18:59

Η σπαρακτική τελευταία φωτογραφία παππούδων με το εγγόνι τους στη στέγη πριν παρασυρθούν από τις πλημμύρες

Οι συγκλονιστικές εικόνες δείχνουν το ζευγάρι αγκαλιασμένο μαζί, με τη μητέρα της να φοράει παλτό και να περιβάλλεται από κουβέρτες, καθώς τα νερά της πλημμύρας βρίσκονταν ελάχιστα μακριά από τη βάση της στέγης.

Μια σπαρακτική τελευταία φωτογραφία παππούδων με το εγγόνι τους πάνω στη στέγη του σπιτιού του στη Βόρεια Καρολίνα, πριν τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά του χειμάρρου από το πέρασμα του τυφώνα Helene, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Jessica Drye Turner – που βρισκόταν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά στο Τέξας – είχε παρακαλέσει μέσω του Facebook να σώσει τα μέλη της οικογένειάς της που εγκλωβίστηκαν στην οροφή του σπιτιού τους στο Ασβιλ και «έβλεπαν αυτοκίνητα να επιπλέουν» καθώς περίμεναν βοήθεια.

Στην έκκλησή της για βοήθεια, η Τέρνερ δημοσίευσε μια φωτογραφία που τράβηξε η αδελφή της, Μέγκαν Ντράι – η οποία είχε παγιδευτεί μαζί με τους γονείς τους, οι οποίοι ήταν γύρω στα 70, και τον μικρό Μίκα.

Οι συγκλονιστικές εικόνες δείχνουν το ζευγάρι αγκαλιασμένο μαζί, με τη μητέρα της να φοράει παλτό και να περιβάλλεται από κουβέρτες, καθώς τα νερά της πλημμύρας βρίσκονταν ελάχιστα μακριά από τη βάση της στέγης.

Ωστόσο η βοήθεια δεν έφτασε εγκαίρως. Η Turner αποκάλυψε αργότερα ότι η οροφή όπου είχαν καταφύγει οι αγαπημένοι της κατέρρευσε – και οι γονείς της και ο 7χρονος ανιψιός της παρασύρθηκαν και πνίγηκαν στα νερά της πλημμύρας.

Η αδελφή της, Μέγκαν, σώθηκε όταν εγκλωβίστηκε στα ερείπια συντρίμμια και δεν παρασύρθηκε. Διασώθηκε περίπου μια ώρα αργότερα.

Η σορός του 7χρονου ανιψιού της βρέθηκε ελάχιστα μέτρα μακριά από το σημείο όπου διασώθηκε η μητέρα του.

Ο αριθμός των νεκρών από τον τυφώνα Helene ανέρχεται σε τουλάχιστον 133 άτομα – εκ των οποίων 40 στην κομητεία Buncombe, όπου βρίσκεται το Ασβιλ. Οι αξιωματούχοι αναμένουν ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί μόλις τα σωστικά συνεργεία φθάσουν σε απομονωμένες πόλεις και αποκατασταθούν οι τηλεπικοινωνίες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυναικοκτονία στην Πολωνία: Βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της 16χρονης Μάγια πριν εξαφανιστεί

Κόσμος Χτες
Τα τελευταία μηνύματα που έστειλε η ανήλικη με τη φίλη της

Παιδί 12 ετών συνελήφθη για ξυλοδαρμό δύο αστυνομικών

Κόσμος Χτες
Η αστυνομία πιστεύει ότι έδινε εντολές σε μεγαλύτερους του

Επεισοδιακή συνέντευξη Τραμπ – Κάρνεϊ: «Ο Καναδάς δεν πωλείται»

Κόσμος Χτες
Επεισοδιακή η πρώτη συνάντηση του Καναδού πρωθυπουργού με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο

Οι ΗΠΑ «κατασκεύασαν υπόγεια πόλη αξίας 21 τρισεκατομμυρίων» για να επιβιώσουν οι πλούσιοι σε περίπτωση αποκάλυψης

Κόσμος Χτες
Τι υποστήριξε η 74χρονη Catherine Austin Fitts με θητεία στον Λευκό Οίκο και πρώην βοηθός υπουργού στην κυβέρνηση του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου

Οι 9 παράγοντες που οδηγούν τους έφηβους σε προβληματική χρήση των social media

Tech + Science Χτες
Σχεδόν όλα τα παιδιά ηλικίας 12-18 ετών διαθέτουν smartphone και περνούν πολλές ώρες καθημερινά συνδεδεμένα στο διαδίκτυο

Εκλογή νέου πάπα: Πότε θα βγει ο πρώτος καπνός από την Καπέλα Σιξτίνα

Κόσμος Χτες
Από μεθαύριο Πέμπτη, κάθε ημέρα θα διεξάγονται τέσσερις ψηφοφορίες

Παναθηναϊκός: Πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο της Αναντολού Εφές τα ξημερώματα

Αθλητικά Νέα Χτες
Σε λίγες ώρες το καθοριστικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ

Ανακούφιση μετά το θρίλερ στη Γερμανία: Εξελέγη καγκελάριος ο Μερτς, στη δεύτερη ψηφοφορία

Κόσμος Χτες
Εξελέγη τελικά καγκελάριος Γερμανίας ο Φρίντριχ Μερτς, στον δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας