E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: Νέα ελπίδα για τη μητέρα του, 12χρόνια μετά

Παραπέμπεται σε δίκη ο γιος του «εγκεφάλου» για συνέργεια στην αρπαγή

Δημοσίευση 30/9/2024 | 18:54

Εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: Νέα ελπίδα για τη μητέρα του, 12χρόνια μετά

Δώδεκα χρόνια μετά την εξαφάνιση του Μάριου Παπαγεωργίου, σε δίκη παραπέμπεται ο ένας εκ των δύο γιων του καταδικασμένου σε ισόβια για τη δολοφονία του 26χρονου, η σορός του οποίου δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για τον 42χρονο απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος θα καθίσει στο εδώλιο με την κατηγορία της συμμετοχής στην αρπαγή του Μάριου Παπαγεωργίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας του άτυχου νεαρού.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος είναι ο γιος του φερόμενου ως εγκέφαλου της αρπαγής ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και δεκαοκτώ έτη πρόσκαιρης κάθειρξης. Η νέα αυτή εξέλιξη στην υπόθεση δίνει ελπίδες στην τραγική μητέρα που εδώ και 12 χρόνια προσπαθεί να βρει τη σορό του γιου της.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου αναφέρει: «Στις 26-09-2024 δημοσιεύτηκε το υπ’ αριθμόν 1216/2024 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο μετά από δώδεκα χρόνια διαρκούς έρευνας και αγώνα του γραφείου μας και της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, κ. Βαρβάρας Θεοδωράκη, παραπέμπεται να δικαστεί, για το αδίκημα της συνέργειας στην αρπαγή του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., γιος του ήδη καταδικασθέντος σε ισόβια κάθειρξη και δεκαοκτώ έτη πρόσκαιρης κάθειρξης εγκεφάλου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurostat: Στο 3,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο – 2,3% στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Οικονομία 19.07.2025
Αρκετά αυξημένος καταγράφηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα για τον μήνα Ιούνιο 2025, στο 3,6%, σε σχέση και με την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου διαμορφώθηκε στο 2,3%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat

Καύσωνας διαρκείας προ των πυλών – Σε ποιες περιοχές θα φτάσει η θερμοκρασία στους 45 βαθμούς

Καιρός 19.07.2025
Ενα από τα κύρια χαρακτηριστικά του επερχόμενου καύσωνα είναι ότι δε θα υπάρχει δροσιά ούτε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο τουριστικός «παράδεισος» του Κιμ Γιονγκ Ουν κατεβάζει ρολά για τους ξένους τουρίστες πριν… ανοίξει

Κόσμος Χτες
Στην τελετή εγκαινίων του θέρετρου στις 24 Ιουνίου παρευρέθηκαν Ρώσοι διπλωμάτες, μαζί με τον Κιμ και την οικογένειά του

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πρέπει να δούμε πώς η ΑΙ μπορεί να κάνει την άσκηση της διακυβέρνησης καλύτερη»

Πολιτική Χτες
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου «Greeks in AI»

Τηλεφωνική επικοινωνία πάπα Λέοντα με Νετανιάχου: Το μήνυμα του ποντίφικα για τη Γάζα

Κόσμος Χτες
Η συνομιλία πραγματοποιήθηκε με αφορμή το ισραηλινό χτύπημα σε καθολικό ναό στη Γάζα, περιστατικό για το οποίο ο Νετανιάχου εξέφρασε βαθιά λύπη

Η απελπισία και το κλάμα δασκάλας όταν άκουσε ότι καταδικάζεται για το stalking στον πρώην της

Κόσμος Χτες
Κατηγορήθηκε επίσης ότι παραβίασε το αυτοκίνητο του πρώην της και έκλεψε αντικείμενα αξίας 1.100 δολαρίων

Κάηκε το διαμέρισμα του Πέτρου Φιλιππίδη στην Πατησίων

Ελλάδα Χτες
Βρισκόταν μέσα ο ηθοποιός και κάλεσε το 100 - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπρησμού