E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γλυφάδα: «Επικήρυξαν την κόρη μου στο Instagram, τη βρήκαν μετά και την χτυπούσαν», λέει ο πατέρας

Καρέ καρέ πώς περιγράφει ο πατέρας της 14χρονης την επίθεση στην κόρη του

Δημοσίευση 27/9/2024 | 11:39

Γλυφάδα: «Επικήρυξαν την κόρη μου στο Instagram, τη βρήκαν μετά και την χτυπούσαν», λέει ο πατέρας

Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης κόρης του στη Γλυφάδα έδωσε ο πατέρας της, μιλώντας στο Action24.

«Η μικρή δεν έχει πάει σχολείο όλες αυτές τις ημέρες. Έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στο σχολείο αλλά δεν ξέρω αν θα είναι σε θέση να πάει», αποκάλυψε ο πατέρας της 14χρονης στο Action24 και πρόσθεσε: «Μιλάει καθημερινά με ψυχολόγους και παιδοψυχίατρο. Δεν είναι καλά, είναι βεβαρημένη η ψυχολογία της. Αυτό αφορά όλη την οικογένεια. Είμαστε αρκετά ταλαιπωρημένοι και κουρασμένοι από το Σάββατο το βράδυ, έχει διαταραχθεί η ισορροπία και η λειτουργία του σπιτιού. Είμαστε ανάστατοι, στεναχωρημένοι, σχεδόν άυπνοι».

Ερωτηθείς για τη ψυχολογική κατάσταση της κόρης του και με το ενδεχόμενο επιστροφής της στο σχολείο, ο πατέρας της ήταν ξεκάθαρος: «Υπάρχει φόβος που τη διακατέχει ως προς την επαφή και τη συναναστροφή με τους συνομήλικούς της. Αυτό εξέφρασε στον παιδοψυχίατρο. Είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε αλλά είναι πολύ νωπό. Αυτό το τραύμα είναι κάτι που μας προκαλεί ανησυχία και στεναχώρια».

Το χρονικό του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα
Ο πατέρας της 14χρονης μίλησε και για το πώς φτάσαμε στον ξυλοδαρμό της 14χρονης αλλά και στις ρίζες του προβλήματος.

«Είχαμε αυτή την εικόνα παρόλο που το καθεστώς του bullying για να μπορεί να υπάρχει είναι "Δεν μιλάμε, τα λύνουμε μεταξύ μας.". Το παιδί μας είχε εκμυστηρευτεί καταστάσεις που ζούσε γι αυτό και τον Μάιο του 2024 καταγγείλαμε στο σχολείο της συμπεριφορές άσχημου εκφοβισμού, λεκτική, ψυχολογική βία και το αφόρητο press που έκανε εντός και εκτός σχολείου. Ήταν τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες δράστριες ήταν οι καταγγελθείσες από εμάς. Η διεύθυνση του σχολείου έπραξε τα δέοντα και την ευχαριστούμε γιατί η μια εκ των δυο αποχώρησε από το σχολείο. Θέλω μάλιστα να ευχαριστήσω δημόσια και το υπουργείο Παιδείας γιατί μαζί με το σχολείο μας έχουν σταθεί από την πρώτη στιγμή».

Αναφορικά μάλιστα με το «ραντεβού» του Σαββάτου, ο πατέρας σημείωσε: «Κλείσανε τα σχολεία, τα παιδιά σταμάτησαν την καθημερινή τους επαφή. Με το που επιστρέψαμε, με τρομερό μένος και θυμό που υπήρξε η καταγγελία αυτή, έκαναν ένα πρώτο κάλεσμά σε κλειστή ομάδα του Instagram, την βρήκαν και της έκαναν επίθεση και την χτύπησαν αντίστοιχα με την επίθεση της 21ης Σεπτεμβρίου αλλά σε ένα πιο ήπιο πλαίσιο πάλι. Φτυσίματα, βρισιές, της έριχναν ποτά, της έλεγαν "είσαι τυχερή που δε σε καίμε. Έχουμε αναπτήρα και θα σε κάψουμε ζωντανή". Τη έσκισαν τη μπλούζα και το σουτιέν. Τότε αποφασίσαμε να το διαχειριστούμε με κατανόηση. Θύμωσαν γιατί καταγγείλαμε τον εκφοβισμό που δεχόταν το παιδί μας. Είναι εκδικητική η συμπεριφορά αυτών των παιδιών».

Όπως αποκάλυψε, οι λόγοι που κρύβονται πίσω από αυτές τις απεχθείς επιθέσεις εντοπίζονται στο γεγονός ότι κάποια παιδιά ενοχλούνται να βλέπουν άλλα να προοδεύουν και να είναι δυνατά. «Τους πυροδοτεί άκρατο θυμό και επιθετικότητα η παρουσία παιδιών με ίσως ευπρεπή και καλή συμπεριφορά στο σχολείο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Θέλεις τα σημαντικότερα νέα της ημέρας στο e-mail σου;
Κάνε εγγραφή στο newsletter του newsbomb.gr
Διεύθυνση Email
ΕΓΓΡΑΦΗ
«Όταν χρειαζόταν να τη βρουν, καλούσαν κόσμο σε αυτές τις κλειστές ομάδες και έγραφαν "Αναζητούμε την τάδε. Μάθαμε ότι είναι στη Γλυφάδα, αυτή είναι η φωτογραφία της, πάμε να τη βρούμε για να κάνουμε όσα θα κάνουμε". Επικήρυξη και συμμορία κανονικότατα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Πεθαίνει» για καφέ ο Νετανιάχου: Δείτε το βίντεο με το οποίο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός διαψεύδει τις φήμες περί θανάτου

Κόσμος Χτες
Αγαπώ το έθνος μου μέχρι θανάτου, λέει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός παραγγέλνοντας καφέ

Χανιά: Το χρονικό με τον ομαδικό βιασμό 17χρονης ‑ «Έγινε με τη θέλησή της», λένε οι κατηγορούμενοι

Ελλάδα Χτες
Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι - Η 17χρονη κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της και τη βιντεοσκόπηση της ειδεχθούς πράξης

Σκληρό bullying σε 11χρονη από ανηλίκους ‑ Την έβαλαν να γονατίσει και να ζητήσει «συγγνώμη»

Ελλάδα Χτες
Επτά κορίτσια και δύο αγόρια ασκούσαν bullying σε 11χρονη και βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους

ΕΝΦΙΑ 2026: Ανέβηκαν τα εκκαθαριστικά στην ΑΑΔΕ – Δείτε τα εδώ

Οικονομία Χτες
Τα εκκαθαριστικά αφορούν περίπου 7 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι μπορούν να εξοφλήσουν τον φόρο είτε εφάπαξ είτε σε δόσεις

Σεισμός αισθητός στην Αττική

Ελλάδα Χτες
Σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 1 χλμ βορειοανατολικά των Σπάτων

«Ποτέ Ξανά»: Η Θεσσαλονίκη τίμησε τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος του Αουσβιτς

Ελλάδα Χτες
Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως ορόσημο για την Θεσσαλονίκη, αφού το πρωί πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των εργασιών για την ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας και τη δημιουργία Πάρκου Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος

Καλάθι του Νονού: Πότε θα εφαρμοστεί και ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει

Οικονομία Χτες
Τα προϊόντα που εντάσσονται στο «Καλάθι του Νονού» θα φέρουν ειδική σήμανση στα ράφια για διευκόλυνση των καταναλωτών

Νέο περιστατικό βίας στη Θεσσαλονίκη: «Ατομα με κράνη εισέβαλαν σε αγώνα πόλο παίδων»

Ελλάδα Χτες
Νέα καταγγελία για περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, μόλις λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του 20χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ

23χρονος έπεσε από μπαλκόνι στη Γαστούνη ‑ Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Ελλάδα Χτες
Ο άνδρας επιχειρήσε να μετακινηθεί από το ένα μπαλκόνι στο άλλο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Βίντεο‑ντοκουμέντο από τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης

Ελλάδα Χτες
Το βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης είναι αποκαλυπτικό όσον αφορά τις παραβάσεις του αστυνομικού

F1: Ματαιώνονται και επίσημα τα GP σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία

Αθλητικά Νέα Χτες
Η F1 επιβεβαίωσε και επίσημα ότι οι αγώνες σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία δεν θα διεξαχθούν φέτος λόγω του πολέμου στο Ιράν

Πυροβολισμοί στη Νέα Μάκρη: Τέσσερις προσαγωγές Τούρκων υπηκόων

Ελλάδα Χτες
Τρεις άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου στη λεωφόρο Μαραθώνος και στη συνέχεια διέφυγαν