E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απόστολος Γκλέτσος: «Γκρέμισε τα μάρμαρα» με το ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο ‑ Τον χειροκρότησε και ο Κασσελάκης

Τι δήλωσε για την εμφάνισή του

Δημοσίευση 25/9/2024 | 17:58

Απόστολος Γκλέτσος: «Γκρέμισε τα μάρμαρα» με το ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο ‑ Τον χειροκρότησε και ο Κασσελάκης

Πολλές ξεχωριστές στιγμές είχε η συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο την Τρίτη το βράδυ, αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου.

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών οργάνωσε αυτή τη βραδιά, που αποτέλεσε μια γιορτή για τις κλασικές ελληνικές ταινίες και τους καλλιτέχνες που σημάδεψαν τον κινηματογράφο μας. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα στιγμιότυπα της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Απόστολου Γκλέτσου.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέβηκε στη σκηνή για να χορέψει το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», ένα απ' τα πιο εμβληματικά κομμάτια του Μάνου Λοΐζου, που ταιριάζει γάντι στον πρωταγωνιστή και υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος για το ζεϊμπέκικο

Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων, παρακολουθούσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ. Μετά το χορευτικό, ο Κασσελάκης χειροκρότησε τον Απόστολο Γκλέτσο, όμως η αντίδρασή του φάνηκε κάπως συγκρατημένη, προκαλώντας σχόλια και ερωτήματα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Πρωινό Σουσού ο Απόστολος Γκλέτσος ρωτήθηκε για το ζεϊμπέκικο και αν ήταν προγραμματισμένο. «Ανέβηκα στη σκηνή γιατί μου το ζήτησε ο Μάκης Δελαπόρτας, για κανέναν άλλο λόγο. Όποιος διαφωνεί ας ζητήσει τα ρέστα από εκείνον. Μπράβο του, μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα έχουν κάνει τρομερό έργο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιοι συμμετείχαν στη συναυλία του ΤΑΣΕΗ

Η συναυλία με τίτλο «Το Ελληνικό Σινεμά τραγουδά…» είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια του Μάκη Δελαπόρτα και τη μουσική συνοδεία της Φιλαρμόνια Ορχήστρας Αθηνών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Παγιάτη. Πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες τραγούδησαν γνωστά τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετείχαν ήταν και γνωστά ονόματα όπως η Λένα Αλκαίου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Μπέζος, αλλά και η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι stars που όταν έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Tabloid Χτες
Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Dara πανηγύρισε για τον Σάσα Βεζένκοφ

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision είχε ευχηθεί στον αστέρα του Ολυμπιακού και μερικές ώρες πριν τον χθεσινό τελικό της Αθήνας

Ζιζέλ Πελικό: Αφού μπόρεσε να ερωτευτεί ξανά, όλα είναι πιθανά

E-Daily 3.Left Χτες
Μίλησε γι’ αυτό σε ένα φεστιβάλ στην Ουαλία

Συγκλονίζει ο Τραϊανός Δέλλας: «Όσο μακριά και να πετάξεις, η αγάπη μου θα σε φθάνει»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Τραϊανός Δέλλας από το 2006 μέχρι και σήμερα υπήρξε δίπλα στη Γωγώ Μαστροκώστα σαν φύλακας-άγγελος