E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει το πολύ σeξ στο πέος σας σύμφωνα με νέα έρευνα

Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε μικρότερο μόριο

Δημοσίευση 20/9/2024 | 20:57

Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει το πολύ σeξ στο πέος σας σύμφωνα με νέα έρευνα

Μια νέα έρευνα που εξέτασε πώς το πέρασμα του χρόνου επηρεάζει το μέγεθος του πέους, ανακάλυψε ότι η έντονη σeξουαλική ζωή θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ στον άνδρα, με το μόριο να συρρικνώνεται λόγω του σeξ.

Η έρευνα έγινε από τη Mary Samplaski, MD, ουρολόγο και διευθύντρια του τμήματος ανδρικής υπογονιμότητας στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στο World Journal of Men’s Health.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το πολύ σeξ είναι ικανό να μειώσει το μέγεθος του πέους με την πάροδο του χρόνου, γιατί η υπερβολική σeξουαλική δραστηριότητα μπορεί να εμφανίσει τραυματισμούς. Με τη σειρά τους, οι συγκεκριμένοι τραυματισμοί μπορεί να προκαλέσουν συσσώρευση ουλώδους ιστού, έγραψε δημοσίευμα της New York Post.

Επίσης, οι ειδικοί εξέτασαν αν το ανδρικό μόριο συρρικνώνεται όσο γερνάει ο άνδρας. Τα αποτελέσματα δεν έδειξαν συσχέτιση της ηλικίας με το μέγεθος, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι το γήρας μπορεί να παίζει ρόλο, επειδή επηρεάζει την υγεία. Δηλαδή, οι παθήσεις στην καρδιά, ο διαβήτης και άλλες παθήσεις που επηρεάζουν τη στuση, μπορεί να διαδραματίσουν ρόλο στο μέγεθος.

Εντούτοις, η Mary Samplaski ανέφερε ότι ανησυχητικό δεν είναι αν μπορεί να συρρικνωθεί το πέος, αλλά πως τα τελευταία 30 χρόνια αυξήθηκε κατά 24%.

Ο συνάδελφός της, Michael Eisenberg, δήλωσε πως «οποιαδήποτε συνολική αλλαγή στην ανάπτυξη είναι ανησυχητική, επειδή το αναπαραγωγικό μας σύστημα είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ανθρώπινης βιολογίας. Αν βλέπουμε μια τόσο γρήγορη αλλαγή, σημαίνει ότι κάτι ισχυρό συμβαίνει στο σώμα μας και μπορεί να μην είναι για καλό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διακίνηση όπλων «φαντασμάτων» στη Θράκη στην τουρκική μαφία

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Δύο συλλήψεις μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Γλέντι μέχρι πρωίας για τους πρωταθλητές Ευρώπης

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
H κίνηση Παπανικολάου που συγκίνησε και η ερυθρόλευκη «καλημέρα»

Κρατικά «φέσια»: Πάνω από 3,8 δισ. ευρώ χρωστάει το κράτος σε ιδιώτες

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Αλμα 570 εκατ. ευρώ σε τρεις μήνες. Στην κορυφή τα νοσοκομεία με χρέη 1,59 δισ. ευρώ σε προμηθευτές.

Κρήτη: Στον εισαγγελέα οι γονείς του κοριτσιού που χαροπαλεύει – Βαριά κακοποιημένη η 3χρονη

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Ρομά μητέρα και ο Πακιστανός πατέρας

Επίδομα θέρμανσης: Οι ημερομηνίες πληρωμών και τα ποσά ανά περιοχή

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Έως 1.200 ευρώ η συνολική ενίσχυση σε περιοχές με αυξημένες ανάγκες θέρμανσης

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών η Γωγώ Μαστροκώστα

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Η Γωγώ Μαστροκώστα έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο