E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει το πολύ σeξ στο πέος σας σύμφωνα με νέα έρευνα

Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε μικρότερο μόριο

Δημοσίευση 20/9/2024 | 20:57

Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει το πολύ σeξ στο πέος σας σύμφωνα με νέα έρευνα

Μια νέα έρευνα που εξέτασε πώς το πέρασμα του χρόνου επηρεάζει το μέγεθος του πέους, ανακάλυψε ότι η έντονη σeξουαλική ζωή θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ στον άνδρα, με το μόριο να συρρικνώνεται λόγω του σeξ.

Η έρευνα έγινε από τη Mary Samplaski, MD, ουρολόγο και διευθύντρια του τμήματος ανδρικής υπογονιμότητας στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στο World Journal of Men’s Health.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το πολύ σeξ είναι ικανό να μειώσει το μέγεθος του πέους με την πάροδο του χρόνου, γιατί η υπερβολική σeξουαλική δραστηριότητα μπορεί να εμφανίσει τραυματισμούς. Με τη σειρά τους, οι συγκεκριμένοι τραυματισμοί μπορεί να προκαλέσουν συσσώρευση ουλώδους ιστού, έγραψε δημοσίευμα της New York Post.

Επίσης, οι ειδικοί εξέτασαν αν το ανδρικό μόριο συρρικνώνεται όσο γερνάει ο άνδρας. Τα αποτελέσματα δεν έδειξαν συσχέτιση της ηλικίας με το μέγεθος, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι το γήρας μπορεί να παίζει ρόλο, επειδή επηρεάζει την υγεία. Δηλαδή, οι παθήσεις στην καρδιά, ο διαβήτης και άλλες παθήσεις που επηρεάζουν τη στuση, μπορεί να διαδραματίσουν ρόλο στο μέγεθος.

Εντούτοις, η Mary Samplaski ανέφερε ότι ανησυχητικό δεν είναι αν μπορεί να συρρικνωθεί το πέος, αλλά πως τα τελευταία 30 χρόνια αυξήθηκε κατά 24%.

Ο συνάδελφός της, Michael Eisenberg, δήλωσε πως «οποιαδήποτε συνολική αλλαγή στην ανάπτυξη είναι ανησυχητική, επειδή το αναπαραγωγικό μας σύστημα είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ανθρώπινης βιολογίας. Αν βλέπουμε μια τόσο γρήγορη αλλαγή, σημαίνει ότι κάτι ισχυρό συμβαίνει στο σώμα μας και μπορεί να μην είναι για καλό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πτώση δέντρου στο Ίλιον πάνω σε ταξί μετά το μπουρίνι στην Αττική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου

Συναγερμός στην Ιταλία για δαγκώματα από ψάρι σε λουόμενους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Έχασε πολύ αίμα» – Γιατί οι αρχές αποκλείουν τον λαγοκέφαλο

Ανατροπή στο NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπογράφει με τη Φιλαδέλφεια

E-Daily 3.Left Χτες
Θα αγωνιστεί στην τέταρτη ομάδα της καριέρας του στο NBA

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη χώρα με μπουρίνια, χαλάζι και πάνω από 100.000 κεραυνούς σε μία ώρα – Σε ετοιμότητα η Αττική

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι καταιγίδες αναμένεται να συνοδεύονται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα

Η εκκένωση του Καπ Φερέ στη Γαλλία, ένα πρωτοφανές σχέδιο, που είχε εκπονηθεί από το 2023

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η πυρκαγιά έχει ήδη κάψει περισσότερα από 125.000 στρέμματα, μια επιφάνεια μεγαλύτερη εκείνης του Παρισιού και οδήγησε στην εκκένωση 44.000 ανθρώπων σε διάστημα δύο ημερών

Συγκλονίζει η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι: «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

Ελλάδα Χτες
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.