E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρήστος Βαλαβανίδης για Σεφερλή: «Δε με αφορά ο κύριος, κάνει πράγματα που δεν είναι της αρεσκείας μου»

«Γενικά δε με ενδιαφέρει η κρεβατοκάμαρα, αλλά το σαλόνι», είπε ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Δημοσίευση 20/9/2024 | 13:22

Χρήστος Βαλαβανίδης για Σεφερλή: «Δε με αφορά ο κύριος, κάνει πράγματα που δεν είναι της αρεσκείας μου»

Για τον Μάρκο Σεφερλή απάντησε ο Χρήστος Βαλαβανίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, επίσης, και για τη σάτιρα.

«Ο κύριος Σεφερλής δεν με αφορά. Τον ξέρω από πολύ παλιά, ήταν πολύ καλός σε κάτι που έκανε κάποτε και μετά έκανε πράγματα που δεν είναι της δικής μου αρεσκείας. Ένας είδος κωμωδίας που δεν το πιστεύω. Είναι από αυτά που κλείνεις την κάμερα και φεύγεις.

Αυτό που κάνει ο Σεφερλής και δεν μου αρέσει είναι η υποτίμηση του κοινού και τα σεξιστικά αστεία. Είμαι εναντίον του σεξιστικού χιούμορ, γενικά δεν με ενδιαφέρει η κρεβατοκάμαρα, αλλά το σαλόνι», είπε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης ανέφερε επίσης: «Φυσικά και υπάρχουν όρια στη σάτιρα που καθορίζονται από την αξιοπρέπεια και την αξιοκρατία της σκηνής».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χολιγουντιανός έρωτας με κακό τέλος: Χώρισαν... on air

Celebrity Stories 02.05.2025
Η χημεία τους στην οθόνη δεν άργησε να μεταφερθεί και εκτός πλατό

Γιώργος Τσαλίκης για Πέτρο Λαγούτη: «Κάτι του φάνταζε περίεργο τότε αλλά τώρα κάτι τον ιντρίγκαρε στο Big Brother»

Celebrity Stories Χτες
""""""""""""""""Έτσι όπως είχα συζητήσει τότε αρχικά και όπως το είχα στο μυαλό μου, θα έκανα το Big Brother"""""""""""""""" δηλώνει ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω δει στον υπέρηχο πώς μοιάζει ο γιος μου και…»

Celebrity Stories Χτες
«Ανυπομονώ να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου»

Ιωάννα Τούνη: «Δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ διατροφή! Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου…» – Η αποκάλυψη του Δημητρακόπουλου

Celebrity Stories Χτες
Οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό και τα στοιχεία για τη δίκη του revenge porn

Αριελ Κωνσταντινίδη: “Λύγισε” ο Πουλόπουλος με την αποκάλυψή της – «Ήταν αγνοούμενος για 3 μέρες! Κράτησε 9 μήνες το κώμα»

Celebrity Stories Χτες
Η τραγική ιστορία του πρώην συντρόφου της, η εγκυμοσύνη, η αποβολή, η σχέση με τον πατέρα των διδύμων και η αναφορά στο όνομα της κόρης της