E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τα χυδαία σχόλια ‑ «Κω@@γερε να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη»

Εξερράγη ο Γιώργος Παπαδάκης για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η εκπομπή στα social media

Δημοσίευση 19/9/2024 | 15:20

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τα χυδαία σχόλια ‑ «Κω@@γερε να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη»

Απάντηση σε όσους τον «βομβάρδισαν» με αρνητικά σχόλια στα social media έδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρώι της Πέμπτης (19/9) μέσα από την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο παρουσιαστής σημείωσε χαρακτηριστικά: «θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, μακριά από εμάς η τοξικότητα. Αυτή η εκπομπή έχει αποδείξει ότι δεν ασχολείται ούτε με άλλες εκπομπές ούτε με πρόσωπα ούτε χαρακτηρίζει ούτε τίποτα. Υπάρχει το TikTok, το Facebook, το Instagram και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι αρέσκονται να κάνουν σχόλια και μάλιστα καυστικότατα. Εγώ προσωπικά ούτε Γιώργος Παπαδάκης ούτε το Facebook ούτε Instagram ούτε TikTok έχω και είμαι κατά αυτής της τοξικότητας που υπάρχει εκεί».

«Κάναμε χθες ένα ρεπορτάζ μετά από αυτή την περίπτωση του δυστυχή που πήγε να βγάλει τα πράγματα του από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έκλεισε η πόρτα. Εδώ, λοιπόν, αποφασίσαμε όλοι μαζί στη σύσκεψη να κάνουμε αναπαράσταση. Ο Λάζος Μαντικός φρόντισε να πάρει άδεια από τα ΚΤΕΛ, μάλιστα ήταν δική του ιδέα, για να μας κάνει πλήρη αναπαράσταση. Αυτό μεταφράστηκε ως ότι εγώ «υποχρέωσα τον Λάζο» και «δεν ντρέπομαι λιγάκι», «ο απαράδεκτος», «ο κω…γερος» και «σήκω φύγε ρε, σε βαρεθήκαμε» και «τι του ‘κανες του παιδιού και δεν ντρέπεσαι, να του ζητήσεις δημόσια συγνώμη». Μακριά από εμάς η τοξικότητα, κυρίες και κύριοι», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γκλεν Πάουελ επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Μισέλ Ράντολφ με ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο ηθοποιοί πυροδότησαν φήμες για σχέση ανάμεσά τους τον Νοέμβριο

Μήνυμα ελπίδας από τη σκιέρ Λίντσεϊ Βον μετά το ατύχημά της ‑ «Επιτέλους είμαι εδώ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ήξερα ότι μια μέρα θα έφτανα εδώ, απλώς δεν ήξερα πόσο καιρό θα μου έπαιρνε...», γράφει η αθλήτρια σε ανάρτησή της

Ξέχασε 10 χρόνια από τη ζωή της μετά από μια επίσκεψη στην τουαλέτα ‑ τι διαγνώσθηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Γυναίκα εμφάνισε παροδική αμνησία οκτώ ωρών μετά από έντονη αφόδευση, με τους γιατρούς να εντοπίζουν σπάνια νευρολογική πάθηση.

Το καλοκαίρι της Κέιτ Χάντσον στην Ελλάδα: Οι στιγμές πάνω σε σκάφος και τα φιλιά με τον σύντροφό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός συνεχίζει να δημοσιεύει υλικό από τις διακοπές της στη χώρα

Τι σερβίρισαν στο Air Force One και έγινε viral σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left Χτες
Η φωτογραφία από το εσωτερικό του προεδρικού αεροσκάφους δημοσιεύτηκε από την επικεφαλής του Πρωτοκόλλου των ΗΠΑ, Μόνικα Κρόουλι, και πυροδότησε χιλιάδες σχόλια στα social media.

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι αποκάλυψε για τις μέρες του στο Δρομοκαΐτειο και ποιοι τον «κατέστρεψαν»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον εγκλεισμό του στην ψυχιατρική κλινική, αποκαλύπτοντας πώς έζησε εκείνες τις δύσκολες μέρες και τι ρόλο έπαιξε η οικογένειά του.

Ιωάννα Πηλιχού: Τι αποκάλυψε για την απόπειρα κακοποίησης που βίωσε σε ηλικία 18 ετών

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός περιέγραψε πώς κατάφερε να διαφύγει από γιατρό που επιχείρησε να την κακοποιήσει, χάρη στις αθλητικές της ικανότητες.

Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς φαίνεται τώρα το σώμα της μετά την απώλεια 25 κιλών – Δείτε το αρετουσάριστο βίντεο με μαγιό

Celebrity Stories Χτες
Η παρουσιάστρια ανέβασε φυσικό βίντεο από τις διακοπές της στην Πάτμο, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια για την αυθεντικότητά της.

Γιώργος Λιάγκας: Επιβεβαιώθηκε το σενάριο που ακούγεται

E-Daily 3.Left Χτες
Τι αποκάλυψε επίσημα ο ΑΝΤ1 για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ινδία: Αυτοκίνητο γλιστράει σε βουνοπλαγιά και καταλήγει σε φαράγγι – Βίντεο

Παράξενα Χτες
Οι επιβάτες κατάφεραν να εγκαταλείψουν το όχημα λίγο πριν την πτώση