E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τα χυδαία σχόλια ‑ «Κω@@γερε να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη»

Εξερράγη ο Γιώργος Παπαδάκης για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η εκπομπή στα social media

Δημοσίευση 19/9/2024 | 15:20

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τα χυδαία σχόλια ‑ «Κω@@γερε να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη»

Απάντηση σε όσους τον «βομβάρδισαν» με αρνητικά σχόλια στα social media έδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρώι της Πέμπτης (19/9) μέσα από την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο παρουσιαστής σημείωσε χαρακτηριστικά: «θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, μακριά από εμάς η τοξικότητα. Αυτή η εκπομπή έχει αποδείξει ότι δεν ασχολείται ούτε με άλλες εκπομπές ούτε με πρόσωπα ούτε χαρακτηρίζει ούτε τίποτα. Υπάρχει το TikTok, το Facebook, το Instagram και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι αρέσκονται να κάνουν σχόλια και μάλιστα καυστικότατα. Εγώ προσωπικά ούτε Γιώργος Παπαδάκης ούτε το Facebook ούτε Instagram ούτε TikTok έχω και είμαι κατά αυτής της τοξικότητας που υπάρχει εκεί».

«Κάναμε χθες ένα ρεπορτάζ μετά από αυτή την περίπτωση του δυστυχή που πήγε να βγάλει τα πράγματα του από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έκλεισε η πόρτα. Εδώ, λοιπόν, αποφασίσαμε όλοι μαζί στη σύσκεψη να κάνουμε αναπαράσταση. Ο Λάζος Μαντικός φρόντισε να πάρει άδεια από τα ΚΤΕΛ, μάλιστα ήταν δική του ιδέα, για να μας κάνει πλήρη αναπαράσταση. Αυτό μεταφράστηκε ως ότι εγώ «υποχρέωσα τον Λάζο» και «δεν ντρέπομαι λιγάκι», «ο απαράδεκτος», «ο κω…γερος» και «σήκω φύγε ρε, σε βαρεθήκαμε» και «τι του ‘κανες του παιδιού και δεν ντρέπεσαι, να του ζητήσεις δημόσια συγνώμη». Μακριά από εμάς η τοξικότητα, κυρίες και κύριοι», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 1.Hero 25.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί