E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε άγρια η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον σύζυγό της: «Με πνίγει το δίκιο όλους αυτούς τους μήνες»

Δημοσίευση 19/9/2024 | 10:30

Ξέσπασε άγρια η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον σύζυγό της: «Με πνίγει το δίκιο όλους αυτούς τους μήνες»

"Ακούω πολλούς δικηγόρους να λένε: ανέλαβε ο Σοφός μία υπόθεση εναντίον ενός συναδέλφου του. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν είναι συνάδελφός τους;".

Στα επικριτικά σχόλια που ακούει ο Θέμης Σοφός τους τελευταίους μήνες απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωινό της Πέμπτης (19/9). Η οικοδέσποινα του Happy Day θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να υπερασπιστεί στον σύζυγό της απέναντι σε όσους τον κατηγορούν πως ανέλαβε την υπεράσπιση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στην υπόθεση Λύτρα, όντας συνάδελφός τους. Αφορμή στάθηκαν οι σχετικές χθεσινές δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα στο Live News, μετά την αποφυλάκισή του.

«Δεν αντέχω, είπα ότι δεν θα το πω αλλά θα το πω, επειδή άκουσα και τη συνέχεια των δηλώσεων του κυρίου Λύτρα στο Live News, που δεν κατονόμασε τον Θέμη αλλά είπε ο δικηγόρος της άλλης πλευράς και δεν θα κάνει κανείς καριέρα στην πλάτη μου… Είναι ο Θέμης μία προσωπικότητα στον νομικό κόσμο που θα εκμεταλλευτεί μία τέτοια υπόθεση; Είναι από τους λίγους συναδέλφους του που δεν θέλει να βγαίνει στα κανάλια. Βγήκε μια φορά στην αρχή για να πει δυο πράγματα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο Θέμης, όπως ξέρεις, στα κοσμικά δεν έρχεται αλλά σε έναν γάμο, ας πούμε, δεν θα πάω μόνη μου. Είμαι παντρεμένη, θα πάω με τον σύζυγό μου. Ξέρεις όμως τι θέλω να πω; Ακούω πολλούς δικηγόρους να λένε: ανέλαβε ο Σοφός μία υπόθεση εναντίον ενός συναδέλφου του. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν είναι συνάδελφός τους; Δεν είναι μία γυναίκα που έφαγε ξύλο; Από παραδοχή του συζύγου το λέω», συνέχισε στον τοποθέτησή της η παρουσιάστρια.

«Άρα γιατί οι δικηγόροι κατανοούν μόνο την περίπτωση Λύτρα, που είναι ένας δικηγόρος που βάλλεται, αλλά από την άλλη η Πολυζωγοπούλου τι είναι; Ταξιθέτρια; Και δεν το λέω υποτιμητικά προς τις ταξιθέτριες», υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Λένε: γιατί ένας δικηγόρος όπως ο Σοφός πηγαίνει εναντίον ενός άλλου δικηγόρου; Εγώ, συγνώμη που το κάνω και ξεσπάω και απαντάω, αλλά με πνίγει το δίκιο μου όλους αυτούς τους μήνες», κατέληξε στην τοποθέτησής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανώς ενοχλημένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Kris Jenner: Ισχυρίζεται ότι το Ozempic «την αρρώστησε»

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Με τι αντικατέστησε το διαβόητο φάρμακο για τον διαβήτη, που πολλοί celebrities παίρνουν για απώλεια βάρους.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η άσεμνη χειρονομία του στο κοινό όταν φώναζε «Μέσι, Μέσι» ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Πορτογάλο σούπερ σταρ το όλο σκηνικό

Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις της Τζένιφερ Λόπεζ μέσα από τη μπανιέρα της

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Αν και το βίντεο στο οποίο η JLo είναι ημίγυμνη αφορούσε τη φροντίδα του δέρματος, η Λατίνα τραγουδίστρια στο τέλος της έκανε μια γενικότερη τοποθέτηση ζωής

Πώς κατέληξε η Bonnie Tyler σε τεχνητό κώμα – Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

Tabloid 08.05.2026
Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η 74χρονη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Στο Αγιο Όρος ο Γιώργος Μαζωνάκης

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Ανέβασε και βίντεο από κελί

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»