E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε άγρια η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον σύζυγό της: «Με πνίγει το δίκιο όλους αυτούς τους μήνες»

Δημοσίευση 19/9/2024 | 10:30

Ξέσπασε άγρια η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον σύζυγό της: «Με πνίγει το δίκιο όλους αυτούς τους μήνες»

"Ακούω πολλούς δικηγόρους να λένε: ανέλαβε ο Σοφός μία υπόθεση εναντίον ενός συναδέλφου του. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν είναι συνάδελφός τους;".

Στα επικριτικά σχόλια που ακούει ο Θέμης Σοφός τους τελευταίους μήνες απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωινό της Πέμπτης (19/9). Η οικοδέσποινα του Happy Day θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να υπερασπιστεί στον σύζυγό της απέναντι σε όσους τον κατηγορούν πως ανέλαβε την υπεράσπιση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στην υπόθεση Λύτρα, όντας συνάδελφός τους. Αφορμή στάθηκαν οι σχετικές χθεσινές δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα στο Live News, μετά την αποφυλάκισή του.

«Δεν αντέχω, είπα ότι δεν θα το πω αλλά θα το πω, επειδή άκουσα και τη συνέχεια των δηλώσεων του κυρίου Λύτρα στο Live News, που δεν κατονόμασε τον Θέμη αλλά είπε ο δικηγόρος της άλλης πλευράς και δεν θα κάνει κανείς καριέρα στην πλάτη μου… Είναι ο Θέμης μία προσωπικότητα στον νομικό κόσμο που θα εκμεταλλευτεί μία τέτοια υπόθεση; Είναι από τους λίγους συναδέλφους του που δεν θέλει να βγαίνει στα κανάλια. Βγήκε μια φορά στην αρχή για να πει δυο πράγματα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο Θέμης, όπως ξέρεις, στα κοσμικά δεν έρχεται αλλά σε έναν γάμο, ας πούμε, δεν θα πάω μόνη μου. Είμαι παντρεμένη, θα πάω με τον σύζυγό μου. Ξέρεις όμως τι θέλω να πω; Ακούω πολλούς δικηγόρους να λένε: ανέλαβε ο Σοφός μία υπόθεση εναντίον ενός συναδέλφου του. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν είναι συνάδελφός τους; Δεν είναι μία γυναίκα που έφαγε ξύλο; Από παραδοχή του συζύγου το λέω», συνέχισε στον τοποθέτησή της η παρουσιάστρια.

«Άρα γιατί οι δικηγόροι κατανοούν μόνο την περίπτωση Λύτρα, που είναι ένας δικηγόρος που βάλλεται, αλλά από την άλλη η Πολυζωγοπούλου τι είναι; Ταξιθέτρια; Και δεν το λέω υποτιμητικά προς τις ταξιθέτριες», υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Λένε: γιατί ένας δικηγόρος όπως ο Σοφός πηγαίνει εναντίον ενός άλλου δικηγόρου; Εγώ, συγνώμη που το κάνω και ξεσπάω και απαντάω, αλλά με πνίγει το δίκιο μου όλους αυτούς τους μήνες», κατέληξε στην τοποθέτησής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανώς ενοχλημένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζέσικα Αλμπα και Κας Γουόρεν: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους

Tabloid 14.02.2026
Θα έχουν συνεπιμέλεια των τριών παιδιών τους, ενώ κανένας από τους δύο δεν θα καταβάλει διατροφή στον άλλον

Eurovision: Αυτά είναι τα επόμενα 7 τραγούδια που πέρασαν στον ελληνικό τελικό

Media 14.02.2026
Oλοκληρώθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός

Το tweet που δίχασε το Hollywood: Μια φωτογραφία της Kim Kardashian και η κόντρα που δημιούργησε!

Celebrity Stories 14.02.2026
Πώς ένα tweet μετατράπηκε σε συζήτηση για τα πρότυπα των γυναικών στα media

James Van Der Beek: Η μεγάλη δωρεά του Στίβεν Σπίλμπεργκ στην οικογένεια

Tabloid Χτες
Αν και οι δύο δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ, υπήρξε μία «σύνδεσή» τους στο Dawson`s Creek

Η Σάρον Στόουν ξέσπασε σε κλάματα στην Όπερα της Βιέννης

Social Χτες
Η ηθοποιός παρακολούθησε συγκινημένη τον 68ο χορό, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Justin Trideau: Αγόρασε έπαυλη στο Μόντρεαλ για να «στεγάσει τον έρωτα του» με την Katy Perry

Tabloid Χτες
Η έπαυλη διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γραφείο και μια ιδιωτική αίθουσα χορού, ενώ προστατεύεται από μεταλλικό φράχτη και πλούσια βλάστηση, με δύο εισόδους

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς αντέδρασε ο Στέφανος Παπαδόπουλος στην είδηση του χειρουργείου

Tabloid Χτες
Eχει προγραμματιστεί χειρουργική επέμβαση για το Σάββατο

Κώστας Μακέδος: «Στο σπίτι όλα λειτουργούν με τηλεκοντρόλ γιατί δεν μπορώ να κουνηθώ»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με την παχυσαρκία καθώς πλέον βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του

Απίστευτο σκηνικό στη λεωφόρο Σχιστού: Πήγαινε με όπισθεν στο αντίθετο ρεύμα για να γλιτώσει την κίνηση

Παράξενα Χτες
Όπως εξηγούν χρήστες των social media αυτή είναι μια πρακτική που εφαρμόζεται για χρόνια από τους οδηγούς που κινούνται στον συγκεκριμένο δρόμο