E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δανάη Παππά: Σε οικονομικό «πόλεμο» με τον Λάμπρο Λάζαρη μετά τον χωρισμό

Στις δικαστικές αίθουσες, φαίνεται, πως θα λύσουν τις διαφορές τους η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης

Δημοσίευση 18/9/2024 | 14:19

Δανάη Παππά: Σε οικονομικό «πόλεμο» με τον Λάμπρο Λάζαρη μετά τον χωρισμό

Σαν «βόμβα» έσκασε το καλοκαίρι η είδηση χωρισμού της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη, ύστερα από έξι χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα στην εκπομπή «Πρωινό», την προηγούμενη εβδομάδα το ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες.

Το πρωί της Τετάρτης (18/9) ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και αποκάλυψε πως αν δεν λυθεί συναινετικά το οικονομικό θέμα του πρώην ζευγαριού το επόμενο βήμα θα είναι το δικαστήριο.

«Είναι σύνηθες ένα ζευγάρι να χωρίζει αλλά όταν υπάρχουν νομικές διαδικασίες που αφορούν τους ίδιους, δηλαδή οικονομικές εκκρεμότητες, ακίνητα που πρέπει να μεταβιβαστούν και επιχειρηματικές δραστηριότητες, εφόσον δεν λύνονται συναινετικά οδηγούνται προφανώς στα δικαστήρια. Η εντολή που έχω λάβει από τον κ. Λάζαρη είναι ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις είναι μονόδρομος να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Υπήρχαν κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες και φυσικά εντάξει ήταν πολύ δεμένο το ζευγάρι, ωστόσο αυτή η εμπιστοσύνη αναιρείται, χώρισαν οι δρόμοι τους, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που αν δεν διευθετηθούν προφανώς η εντολή είναι να οδηγηθεί σε ποινικό δικαστήριο.

Είναι μονόδρομος να οδηγηθούμε στα δικαστήρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται αν δεν διευθετηθούν τα οικονομικά. Φυσικά υπάρχει και το σενάριο της έξωσης, αφού το ακίνητο ανήκει στον Λάμπρο Λάζαρη. Το ακίνητο έχει μεταβιβαστεί στο όνομά του το 1/3. Ήταν σπίτι συγγενικού προσώπου της κα. Παππά. Από τη δική μας μεριά τηρούνται τα πάντα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση και από την άλλη μεριά. Από τη στιγμή που του ανήκει έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει» τόνισε ο δικηγόρος του γνωστού επιχειρηματία.

Το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει στην οικογένεια της Δανάης Παππά, είναι τριώροφο (ισόγειο, πρώτος και δεύτερος όροφος) με το 1/3 να ανήκει στον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι σταρ που το Χόλιγουντ λατρεύει αλλά τα Όσκαρ… αγνοούν: Οι μεγάλοι ηθοποιοί που δεν πήραν ποτέ το χρυσό αγαλματίδιο

Celebrity Stories 16.03.2026
Οι σταρ που το Χόλιγουντ λατρεύει αλλά τα Όσκαρ… αγνοούν: Οι μεγάλοι ηθοποιοί που δεν πήραν ποτέ το χρυσό αγαλματίδιο

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Γιώργος Λιάγκας μου κάνει επιθέσεις επειδή δεν πάω στην εκπομπή του»

Tabloid Χτες
«Εντάξει, εγώ τις δέχομαι και απαντώ με πολύ ευγενικό τρόπο πάντα»

Η Λίλι Αλεν στη σκηνή με μίνι σιθρού φόρεμα και εσώρουχα

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια έκανε μία ακόμη εκκεντρική εμφάνιση μετά το φόρεμα με τις αποδείξεις από τα ραντεβού του Ντέιβιντ Χάρμπουρ με άλλες γυναίκες

Απείλησαν τη Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής ‑ Η viral απάντηση: «Και είναι και κόκκινη, άντε γεια»

TV Buzz Χτες
Η «πληρωμένη» απάντηση της παρουσιάτριας σε τηλεφωνική απειλή

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories Χτες
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories Χτες
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Η Σίντνεϊ Σουίνι διέψευσε τις φήμες περί μείωσης στήθους

Tabloid Προχτές
Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως παλαιότερα δεν αισθανόταν άνετα με το σώμα της και αυτό άλλαξε όταν συμμετείχε στο Euphoria

Κωστόπουλος: «Βγαίνει μία κυράτσα ψεύτρα, βλαχάρα των media που λέει ότι εμείς ξέρουμε»

TV Buzz Προχτές
Τι είπε για τα δημοσιεύματα για την Ελένη Μενεγάκη

Ο Ανταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του 2025: Ποιοι συμπληρώνουν τη δεκάδα στη λίστα Forbes

Tabloid Προχτές
Τα κέρδη του ηθοποιού ήταν αισθητά χαμηλότερα από εκείνα του περσινού πρωταθλητή, Ντουέιν Τζόνσον

Η Δούκισσα Νομικού απάντησε στις πιο συχνές αναζητήσεις στο ίντερνετ για εκείνη: «Συγγνώμη νούμερο ένα είναι η ηλικία μου;»

Tabloid Προχτές
«Δεν ξέρουν ότι είμαι 25; Έλα Χριστέ και Παναγιά», είπε με χιούμορ το μοντέλο