E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης

Τίτλοι τέλους για τη σχέση τους

Δημοσίευση 18/9/2024 | 11:39

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης

Μετά από τρία χρόνια σχέσης και μετά τις φήμες που υπήρξαν ότι παντρεύτηκαν μυστικά, ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Άσπα Κωνσταντοπούλου δεν είναι πια μαζί.

Την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα μέσα από ένα instastory: «Χωρισμός - βόμβα στην ελληνική showbiz! Έφτασε η ώρα να σας κάνω την αποκάλυψη με ονοματεπώνυμο. Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης και η αγαπημένη του makeup artist Άσπα Κωνσταντοπούλου εδώ και μερικούς μήνες δεν είναι μαζί! Να πούμε ότι και οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα από τις 'Άγριες Μέλισσες' όπου η Άσπα ήταν υπεύθυνη για το υπέροχο μακιγιάζ των ηθοποιών και έγιναν ζευγάρι. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μάλιστα το κοντινό περιβάλλον μιλούσε και για γάμο αφου είχαν αποφασίσει να συζήσουν. Όμως αντί για γάμο ήρθε ο χωρισμός -που σύμφωνα με τις πηγές μου είναι οριστικός- αν και το ζευγάρι συνεχίζει να συνεργάζεται σε επαγγελματικό επίπεδο»

Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει για την Άσπα: «Δεν έχω παντρευτεί. Βάφτισα το παιδί ενός πολύ καλού μου φίλου και φόρεσα κοστούμι, οπότε μάλλον θεώρησαν ότι παντρεύτηκα. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι ασχολούνται και καλά κάνουν, απλά εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δε μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι τόσο απλό και τόσο όμορφο. Δεν ξέρω αν είμαι νέας γενιάς, απλά απαντάω ότι δεν κρύβομαι. Κυκλοφορώ στον δρόμο, δε φοράω γυαλιά για να μη με αναγνωρίζουν… Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, είναι πολύ όμορφα. Υπάρχουν πολύ όμορφες στιγμές, υπάρχουν όμως και δύσκολες. Το κυριότερο είναι να μπορέσεις να μοιραστείς μία ζωή με έναν άνθρωπο. Δεν είναι τεστ η συγκατοίκηση, στην αρχή μπορεί να ήταν»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από 13 ανάδοχες οικογένειες στο Χόλιγουντ: Η συγκλονιστική ζωή του Μπάρι Κίογκαν πριν γίνει σταρ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Έχασε τη μητέρα του από υπερβολική δόση σε ηλικία 12 ετών, πέρασε από ιδρύματα και κουβαλά τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας μέχρι σήμερα. Η ζωή του Μπάρι Κίογκαν είναι πολύ πιο σκληρή απ` όσο φαντάζεται κανείς.

Ο σταρ που εγκατέλειψε το Χόλιγουντ στην κορυφή: Η απόφαση του Κάρι Γκραντ που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Στο απόγειο της καριέρας του, ο πιο διάσημος άντρας του Χόλιγουντ έκανε μια επιλογή που άφησε όλους άφωνους

Η συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τις «μυστηριώδεις» νοσηλείες της Μέριλιν Μονρόε

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η άγνωστη μάχη της Μέριλιν Μονρόε έρχεται στο φως μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Μάικλ Τζόρνταν στη Μύκονο: Γιοτ, πούρο και βραδινό στο NAMMOS

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του NBA έφτασε με ιδιωτικό jet, εγκαταστάθηκε στο υπερπολυτελές σκάφος του και γευμάτισε με τη σύζυγό του και φίλους στο διάσημο εστιατόριο

Βαρύ πένθος για την Πόπη Τσαπανίδου

E-Daily 3.Left Χτες
Συγκινεί το δημόσιο «αντίο» της κόρης της στη γιαγιά της

Συγκλονίζει η Σάρον Στόοουν για την σωματική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της

E-Daily 3.Left Χτες
Η 68χρονη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την σωματική επίθεση που δέχθηκε πριν χρόνια μέσα στο σπίτι της από άγνωστο δράστη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη

Η Τζένιφερ Λόπεζ διέψευσε τις φήμες για τον Μπρετ Γκόλντσταϊν: Κάθε φορά που δουλεύω με κάποιον μου χρεώνουν σχέση μαζί του

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία «Office Romance» με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πιθανό ειδύλλιο μεταξύ τους

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και ο Γκάρι Μπάρλοου ανέβηκαν μαζί στη σκηνή πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Τα πρώην μέλη των Take That βρέθηκαν σε συναυλία της Lulu στο Λονδίνο και ερμήνευσαν το «Relight My Fire»

Ιωάννα Τούνη: Απαντά για την εμφάνισή της στις Κάννες – «Μπορεί να έχω λεφτά, αλλά δεν έδωσα ευρώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη, με βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, απαντά πρώτη φορά για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Γιώργος Λιάγκας: «Ο ξεπεσμένος γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος παρακαλούσε τη Μιμή Ντενίση να παίξει»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή σχόλιο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τη σάτιρα που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος στο “Τσαντίρι”, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό την Πέμπτη

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Συγκινεί η εξομολόγηση για τη μητέρα του: «Ναι, το έζησα αυτό, αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε άλλο γιατρό»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη μητέρα του και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno»