E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης

Τίτλοι τέλους για τη σχέση τους

Δημοσίευση 18/9/2024 | 11:39

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης

Μετά από τρία χρόνια σχέσης και μετά τις φήμες που υπήρξαν ότι παντρεύτηκαν μυστικά, ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Άσπα Κωνσταντοπούλου δεν είναι πια μαζί.

Την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα μέσα από ένα instastory: «Χωρισμός - βόμβα στην ελληνική showbiz! Έφτασε η ώρα να σας κάνω την αποκάλυψη με ονοματεπώνυμο. Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης και η αγαπημένη του makeup artist Άσπα Κωνσταντοπούλου εδώ και μερικούς μήνες δεν είναι μαζί! Να πούμε ότι και οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα από τις 'Άγριες Μέλισσες' όπου η Άσπα ήταν υπεύθυνη για το υπέροχο μακιγιάζ των ηθοποιών και έγιναν ζευγάρι. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μάλιστα το κοντινό περιβάλλον μιλούσε και για γάμο αφου είχαν αποφασίσει να συζήσουν. Όμως αντί για γάμο ήρθε ο χωρισμός -που σύμφωνα με τις πηγές μου είναι οριστικός- αν και το ζευγάρι συνεχίζει να συνεργάζεται σε επαγγελματικό επίπεδο»

Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει για την Άσπα: «Δεν έχω παντρευτεί. Βάφτισα το παιδί ενός πολύ καλού μου φίλου και φόρεσα κοστούμι, οπότε μάλλον θεώρησαν ότι παντρεύτηκα. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι ασχολούνται και καλά κάνουν, απλά εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δε μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι τόσο απλό και τόσο όμορφο. Δεν ξέρω αν είμαι νέας γενιάς, απλά απαντάω ότι δεν κρύβομαι. Κυκλοφορώ στον δρόμο, δε φοράω γυαλιά για να μη με αναγνωρίζουν… Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, είναι πολύ όμορφα. Υπάρχουν πολύ όμορφες στιγμές, υπάρχουν όμως και δύσκολες. Το κυριότερο είναι να μπορέσεις να μοιραστείς μία ζωή με έναν άνθρωπο. Δεν είναι τεστ η συγκατοίκηση, στην αρχή μπορεί να ήταν»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάκης Κατσούλης: Ποιο προσβλητικό μήνυμα δέχτηκε για τον νεογέννητο γιο του και πώς αντέδρασε

Tabloid 22.06.2026
Ο νικητής του Survivor έλαβε ένα σοκαριστικό μήνυμα για το νεογέννητο μωρό του και επέλεξε να απαντήσει με έναν τρόπο που εξέπληξε τους πάντες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Παύλο Σταματόπουλο για το «Happy Day γίναμε»

TV Buzz 22.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha αντέδρασε στο σχόλιο του συναδέλφου της, τονίζοντας ότι η εκπομπή της μιλά πάντα με ειλικρίνεια, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αρια Καλύβα: Το δημόσιο «άδειασμα» στον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα που έγινε αμέσως viral

TV Buzz 22.06.2026
Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση Κατσαρίδη από το «Πρωινό» και δεν άφησε τον Λιάγκα αναπάντητο.

Σκοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Buongiorno: «Δεν άντεξα να δω το βίντεο, δεν ήθελα να το δω»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Φαίη Σκορδά αρνήθηκε να προβάλει το σοκαριστικό βίντεο στο «Buongiorno», εξομολογούμενη ότι δεν άντεξε να το δει ούτε η ίδια.

Η Κάιλι Τζένερ φοράει μαύρο αθλητικό σετ και απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές ξεκούρασης σε πολυτελές γιοτ

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Στο φόντο διακρίνονται όργανα γυμναστικής, δείχνοντας πως δεν αφήνει την άσκηση ούτε στις διακοπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: Αυτό που έκανε ήταν μπούρδα

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε δημόσια στον Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας ως «μπούρδα» τη συμπεριφορά του μετά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στο «Πρωινό».

Ανατροπές στον ΑΝΤ1: Η Σία Κοσιώνη έρχεται, ο Νίκος Χατζηνικολάου φεύγει από το κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Σία Κοσιώνη ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να κατευθύνεται σε επιτελικό ρόλο;

Τάσος Δούσης: «Κύριε Μητσοτάκη, ο σνομπισμός θα σας ρίξει από την εξουσία – Έρχεται εκλογικό σοκ»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο Τάσος Δούσης πραγματοποίησε μια εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να σχολιάσει τα τρέχοντα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα

YFSF: Έκανε την κριτική επιτροπή να κλάψει ‑ Η απίστευτη μεταμόρφωση σε Amy Winehouse

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Αφροδίτη Χατζημηνά κέρδισε για τρίτη φορά στο YFSF, με τη μεταμόρφωσή της σε Amy Winehouse να φέρνει δάκρυα στα μάτια της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Έκανε το πιο επίπονο πείραμα του καλοκαιριού για να δείξει τι συμβαίνει χωρίς σωστή αντηλιακή προστασία

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Μέσα στον καύσωνα, ένας YouTuber έβαλε σε δοκιμασία όλα τα SPF και το αποτέλεσμα είναι αποκαλυπτικό