E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ραδιόφωνα της Αθήνας: Όλες οι αλλαγές στα πρωινά

Τι θα ακούμε στα ερτζιανά αυτή τη σεζόν

Δημοσίευση 18/9/2024 | 01:12

Ραδιόφωνα της Αθήνας: Όλες οι αλλαγές στα πρωινά
Unsplash

Οι τελευταίες αλλαγές στα ραδιόφωνα της πόλης, όσον αφορά τα πρωινά σόου, υποδηλώνουν μια νέα εποχή για τους ακροατές, με ανανεωμένα πρόσωπα και φρέσκιες, καινοτόμες ιδέες.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλα όσα αλλάζουν αυτή τη στιγμή στα πρωινά ραδιόφωνα της Αθήνας, με την έναρξη της νέας ραδιοφωνικής σεζόν ...

Όσον αφορά τον Real FM 97.8, o Νίκο Στραβελάκης αναλαμβάνει το πολύ πρωινό μαγκαζίνο.Το 8 με 10 το κάνει πλέον το δίδυμο Γιώργου Χουδαλάκη και Μπάμπη Παπαδημητρίου, ενώ η Κάτια Μακρή πάει στις 11 δίπλα στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στον My radio 104.6, το «Mappes Show» των Δημήτρη Ουγγαρέζου, Ιωάννας Λαϊου και Βασίλη Βλάχου μεγαλώνει σε διάρκεια κατά μια ώρα και να ξεκινά από τις 6, ενώ τα ινία αναλαμβάνει αμέσως μετά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στην πρωινή ζώνη του Red 96.3 προστέθηκε φέτος η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αναλαμβάνοντας το 10 - 12, ενώ ο σταθμός αξιοποιεί πλέον και τα Σαββατοκύριακα με τα best of της εβδομάδας από το πρωινό σόου των Χαριζάνη, Κόρδα και Βράτσου.

Στη συχνότητα του Ρυθμού 9.49 στην πρωινή ζώνη, αναλαμβάνουν τώρα οι Βασίλης Φορτούνης και Χρυσηίδα Γκαγκούτη που ήταν στο απογευματινό, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους Φελίσια Τσαλαπάτη και Κώστα Μαλιάτση (καθώς και τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, ο οποίος αποχώρησε νωρίτερα).

Από τις 7 έως τις 10 το πρωί θα εκπέμπει η νέα πρωινή τριάδα του Kiss 92.9, που αποτελείται από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Μάρτζυ Λαζάρου και τον Μάνο Μαγιάτη. Στη συνέχεια, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, τη σκυτάλη θα αναλαμβάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στον Nostos 100.6 η εκπομπή της Κατερίνας Καφεντζή μετακινείται από τη βραδινή ζώνη 9-10 και θα μεταδίδεται πλέον το πρωί από τις 11 έως τις 12. Έτσι, η ώρα του Αντώνη Βαβαγιάννη, που μέχρι τώρα ήταν 11-12, αρχίζει πλέον μια ώρα αργότερα, δηλαδή από τις 12 μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Με μερικές αλλαγές, ο Easy 97.2 μπαίνει στον ανταγωνισμό της νέας σεζόν. Η πιο σημαντική αλλαγή αφορά την πρωινή ζώνη, όπου η Μαργαρίτα Λοϊζου αντικαθιστά τη Δέσποινα Κρητικού, που είχε την εκπομπή τα τελευταία χρόνια. Έτσι, η Μαργαρίτα Λοϊζου αναλαμβάνει το πρωινό πρόγραμμα 10-2 τις καθημερινές.

Ο Talk Radio 98.9 προσθέτει στις καθημερινές εκπομπές την Αθηναΐδα Νέγκα, που αναλαμβάνει με τον διευθυντή του σταθμού, Τάκη Χατζή, το 9 με 11 πρωινό.

Ο Music 89.2  φέρνει την Αλεξάνδρα Μόττα, «μεταγραφή» από το πρωινό του Λάμψη 92.3, και αναλαμβάνει το πρωινό 10-1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid 31.03.2026
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της

Νόρα Βαλσάμη: Η εμφάνιση μέσω του γιου της – Η σπάνια φωτό

Tabloid 31.03.2026
Το «αερικό» του ελληνικού σινεμά στα 78 του χρόνια. Τα εκατοντάδες σχόλια αγάπης για τη γυναίκα που υπήρξε το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα

Tabloid 31.03.2026
Το μοντέλο αποκάλυψε πώς γνώρισε τον τραγουδιστή και πότε συνειδητοποίησε πως της άρεσε

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Tabloid 31.03.2026
Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Κατερίνα Λάσπα: Ποια ηθοποιό από τον «Αγιο Έρωτα» παντρεύεται ο πρώην σύζυγός της

Tabloid 31.03.2026
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ηρώς Πεκτέση

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid 31.03.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid 31.03.2026
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social 31.03.2026
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε

Ο Τάκης Ζαχαράτος «έσπασε» μπροστά από το φέρετρο της Μαρινέλλας στο λαϊκό προσκύνημα

Tabloid 31.03.2026
Πλήθος κόσμου άρχισε να συρρέει στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου