E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόλαφος η Φαίη Σκορδά για Μάρκο Σεφερλή και Δημήτρη Σούρα: «Είμαι τελείως ενάντια, το βρίσκω πολύ επικίνδυνο»

H παρουσιάστρια προχώρησε σε ένα ξέσπασμα για όσα υποστήριξε ο ψυχίατρος στο Δελφινάριο

Δημοσίευση 16/9/2024 | 16:06

Κόλαφος η Φαίη Σκορδά για Μάρκο Σεφερλή και Δημήτρη Σούρα: «Είμαι τελείως ενάντια, το βρίσκω πολύ επικίνδυνο»

Μεγάλη κουβέντα γύρω από το σκετς του Μάρκου Σεφερλή με το Νέο και την αντίδραση του Δημήτρη Σούρα είχαν η Φαίη Σκορδά με τη νέα τηλεοπτική της παρέα στην πρεμιέρα για το Buongiorno, το πρωινό της Δευτέρας, στο Μεγάλο Κανάλι.

Μάλιστα, αφού τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για όσα θέλει να υποστηρίζει ο λαοφιλής κωμικός, η παρουσιάστρια προχώρησε σε ένα ξέσπασμα για όσα υποστήριξε ο ψυχίατρος στο Δελφινάριο.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε αρχικά πως «νομίζω ότι αλλάζει το κέντρο βάρους της συζήτησης. Το παίρνει και το μετράει με την επιτυχία. Δηλαδή απαντάει σε αυτό όταν εξηγεί ότι γεμίζει τα θέατρο, και τα γεμίζει, ότι έχει επιτυχία, και έχει, έναντι κάποιων άλλων οι οποίοι μπορεί να είναι κρατικοδίαιτοι. Λέει και ότι βρίσκουν ευκαιρία κάποιοι να διαφημιστούν, δεν είναι όμως εκεί το θέμα. Το θέμα είναι τι προτείνει και τι λέει ο ίδιος ο Μάρκος. Για μένα το θέμα είναι που αρχίζει και που σταματάει η πολιτική ορθότητα».

«Με όλη την εκτίμηση, Ανδρέα μου, εγώ είμαι τελείως ενάντια σε αυτό. Δηλαδή μέσα σε ένα λεπτό, σε αυτόν το χώρο, δεν υπάρχει λόγος να αναφερθείς σε τέτοια θέματα τα οποία είναι λεπτά. Αν πας να διαβάσεις για έρευνες που γίνονται σχετικά, ακόμα και ανάμεσα στους γιατρούς, είναι όλα ρευστά δεν είναι κάτι τόσο απλό για να το εξηγήσεις και να μείνεις στο πόσα είναι τα βιολογικά φύλα. Άνδρας, γυναίκα και γίνεται και μια παρένθεση intersex» επισήμανε, εν συνεχεία, η Φαίη Σκορδά

«Υπάρχει και το κοινωνικό φύλο, για το οποίο εδώ δεν βλέπεις να γίνεται μια ανάλυση και το βρίσκω πολύ επικίνδυνο, μέσα σε ένα λεπτό, να κάνεις μια τέτοια τοποθέτηση για να σε καταχειροκροτήσουν Δεν έχεις διαβάσει για το κοινωνικό φύλο; Δεν έχεις διαβάσει για την ταυτότητα την οποία εμείς ορίζουμε σαν άνθρωποι, ακόμη και στην ενήλικη ζωή μας για το πως ορίζουμε τον εαυτό μας μέσα στην κοινωνία; H κοινωνία μπορεί να επηρεάσει την βιολογία; Είναι πολλά τα ερωτήματα».

«Γιατί να βάλουμε τον κόσμο για μια ακόμα φορά στο να πάρει μέρος σε κάτι τέτοιο; Εμένα αυτή είναι η ένσταση μου» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τονίζει πως «υπογραμμίζω την ανάλυση σου. Είναι η απάντηση στο θέμα, μην πλατειάσουμε παραπέρα, τοποθετήθηκες επακριβώς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories 01.04.2026
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Χτες
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της

Νόρα Βαλσάμη: Η εμφάνιση μέσω του γιου της – Η σπάνια φωτό

Tabloid Χτες
Το «αερικό» του ελληνικού σινεμά στα 78 του χρόνια. Τα εκατοντάδες σχόλια αγάπης για τη γυναίκα που υπήρξε το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα

Tabloid Χτες
Το μοντέλο αποκάλυψε πώς γνώρισε τον τραγουδιστή και πότε συνειδητοποίησε πως της άρεσε

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Tabloid Χτες
Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Κατερίνα Λάσπα: Ποια ηθοποιό από τον «Αγιο Έρωτα» παντρεύεται ο πρώην σύζυγός της

Tabloid Χτες
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ηρώς Πεκτέση

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid Χτες
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social Χτες
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε