E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Πατούλης: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοιλού – «Η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη»

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Δημοσίευση 16/9/2024 | 13:39

Γιώργος Πατούλης: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοιλού – «Η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη»

Ο Γιώργος Πατούλης είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς η είδηση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Νάνσυς Κοιλού συζητιέται έντονα τις τελευταίες εβδομάδες.

Στην κάμερα του «Πρωινού», μάλιστα, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής επιβεβαίωσε ότι περιμένει ένα παιδί και όχι δίδυμα. «Ένα είναι (το παιδί), ένα και καλό» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του ότι ο Γιώργος Πατούλης αναμένεται να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την κατά 33 χρόνια νεότερη σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος, όντας πατροπαράδοτος, δε θέλει να κάνει πολιτικό γάμο, αλλά επιθυμεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Νάνσυ Κοιλού.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, το ζευγάρι δεν έχει δρομολογήσει αν ο θρησκευτικός γάμος του θα πραγματοποιηθεί πριν ή μετά την έλευση του παιδιού του.

Από την άλλη, η πρώην σύζυγος του πολιτικού, Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Μαθαίνω ότι η Μαρίνα Σταυράκη δεν είναι και στα καλύτερά της, είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της διότι υπάρχουν κάποιες διαφωνίες σε κάποια πράγματα που αφορούν στο παιδί. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, γιατί είναι προσωπικά. Πάντως, η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη γιατί σου λέει τώρα βρήκε την πιτσιρίκα… Θα είναι εντάξει με τον γιο του;» σημείωσε ο παρουσιαστής.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.