E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Πατούλης: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοιλού – «Η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη»

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Δημοσίευση 16/9/2024 | 13:39

Γιώργος Πατούλης: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοιλού – «Η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη»

Ο Γιώργος Πατούλης είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς η είδηση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Νάνσυς Κοιλού συζητιέται έντονα τις τελευταίες εβδομάδες.

Στην κάμερα του «Πρωινού», μάλιστα, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής επιβεβαίωσε ότι περιμένει ένα παιδί και όχι δίδυμα. «Ένα είναι (το παιδί), ένα και καλό» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του ότι ο Γιώργος Πατούλης αναμένεται να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την κατά 33 χρόνια νεότερη σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος, όντας πατροπαράδοτος, δε θέλει να κάνει πολιτικό γάμο, αλλά επιθυμεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Νάνσυ Κοιλού.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, το ζευγάρι δεν έχει δρομολογήσει αν ο θρησκευτικός γάμος του θα πραγματοποιηθεί πριν ή μετά την έλευση του παιδιού του.

Από την άλλη, η πρώην σύζυγος του πολιτικού, Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Μαθαίνω ότι η Μαρίνα Σταυράκη δεν είναι και στα καλύτερά της, είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της διότι υπάρχουν κάποιες διαφωνίες σε κάποια πράγματα που αφορούν στο παιδί. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, γιατί είναι προσωπικά. Πάντως, η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη γιατί σου λέει τώρα βρήκε την πιτσιρίκα… Θα είναι εντάξει με τον γιο του;» σημείωσε ο παρουσιαστής.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Carré Otis και Mickey Rourke: Ο έρωτας που μετατράπηκε σε εφιάλτη

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η παγίδα πίσω από το πάθος της

Η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε στο Κιργιστάν ‑ Δείτε τις εικόνες από την περιπέτειά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της πώς πέρασε την πρώτη της μέρα στη χώρα

Μάρω Κοντού: Η συγκινητική ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα ‑ «Θα κοιτάξουμε τον ουρανό και θα είσαι εκεί»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δε λέμε αντίο» έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τη Μάρω Κοντού

Αρκούδα ύποπτη για 14 διαρρήξεις μέσα σε δυο εβδομάδες

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αρχές στην πόλη Σιζουκουίσι αναζητούν μια ασιατική μαύρη αρκούδα που εισέβαλε σε σπίτια και καταστήματα, αδειάζοντας ψυγεία και κλέβοντας τρόφιμα.

Η Εύη Αδάμ έκανε σπάνια εμφάνιση στη Μύκονο με την κόρη της – Δείτε πόσο μοιάζουν

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εύη Αδάμ και η 23χρονη κόρη της Δανάη Λιβιεράτου τράβηξαν όλα τα βλέμματα στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η Μάγκι Τζίλενχαλ ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κέρκυρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα και από την παραμονή της στην Αθήνα - «Κολύμπι στη θάλασσα, Ναός του Ποσειδώνα, ντομάτες, σουβλάκι και το πιο εκπληκτικό κρητικό μέλι», έγραψε

Σάκης Ρουβάς: Σκίστηκε ξανά το παντελόνι του την ώρα που τραγουδούσε, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Παρά το σκίσιμο σε δύο σημεία του παντελονιού του, ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social Χτες
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left Χτες
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.