E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Πατούλης: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοιλού – «Η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη»

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Δημοσίευση 16/9/2024 | 13:39

Γιώργος Πατούλης: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοιλού – «Η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη»

Ο Γιώργος Πατούλης είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς η είδηση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Νάνσυς Κοιλού συζητιέται έντονα τις τελευταίες εβδομάδες.

Στην κάμερα του «Πρωινού», μάλιστα, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής επιβεβαίωσε ότι περιμένει ένα παιδί και όχι δίδυμα. «Ένα είναι (το παιδί), ένα και καλό» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του ότι ο Γιώργος Πατούλης αναμένεται να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την κατά 33 χρόνια νεότερη σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος, όντας πατροπαράδοτος, δε θέλει να κάνει πολιτικό γάμο, αλλά επιθυμεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Νάνσυ Κοιλού.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, το ζευγάρι δεν έχει δρομολογήσει αν ο θρησκευτικός γάμος του θα πραγματοποιηθεί πριν ή μετά την έλευση του παιδιού του.

Από την άλλη, η πρώην σύζυγος του πολιτικού, Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Μαθαίνω ότι η Μαρίνα Σταυράκη δεν είναι και στα καλύτερά της, είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της διότι υπάρχουν κάποιες διαφωνίες σε κάποια πράγματα που αφορούν στο παιδί. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, γιατί είναι προσωπικά. Πάντως, η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη γιατί σου λέει τώρα βρήκε την πιτσιρίκα… Θα είναι εντάξει με τον γιο του;» σημείωσε ο παρουσιαστής.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz 15.02.2026
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid 15.02.2026
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

TV Buzz 15.02.2026
Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid 15.02.2026
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid 15.02.2026
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid 15.02.2026
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories 15.02.2026
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας

J2US – Κι όμως, η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα

TV Buzz Χτες
«Πολλά γράφτηκαν και πολλά είπαν κάποιες εκπομπές»

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο