E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλόνισε όλους στο My Style Rocks με την εξομολόγηση της: «Είχα καρκίνο στο νεφρό, δεν το έμαθε ποτέ κανείς»

«Γι` αυτό λέω πως η εποχή της εσωστρέφειας τελείωσε, μετανιώνω σήμερα που δεν το έμαθε ποτέ κανείς» τόνισε η παίκτρια του My Style Rocks

Δημοσίευση 14/9/2024 | 13:09

Συγκλόνισε όλους στο My Style Rocks με την εξομολόγηση της: «Είχα καρκίνο στο νεφρό, δεν το έμαθε ποτέ κανείς»

Μια αγαπημένη τους φίλη έμελλε να συναντήσουν οι κριτές του My Style Rocks, το βράδυ της Παρασκευής, όταν και έκανε πρεμιέρα ο νέος κύκλος του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για την Μαρία για την οποία και χάρηκαν όλοι που την συνάντησαν αν και τους καθήλωσε, εν συνεχεία, με την εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας της. 

Ειδικότερα, καθώς η συζήτηση προχωρούσε με τον Γιώργο Καράβα, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Στέλιο Κουδουνάρη, η υποψήφια διαγωνιζόμενη για το My Style Rocks σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι σχεδόν 51, θα τα κλείσω τον Νοέμβριο, έχω περάσει αρκετά πράγματα σε αυτή την περίπου μισού αιώνα ζωούλα μου. Μια ιδιαίτερα καθοριστική εμπειρία ήταν το 2018 που είχα περάσει καρκίνο. Δεν το ξέρετε, δεν το έμαθε ποτέ κανείς. Γι’ αυτό λέω πως η εποχή της εσωστρέφειας τελείωσε. Μετανιώνω και σήμερα που δεν το έμαθε ποτέ κανείς. Το ήξεραν πέντε άνθρωποι στο σπίτι και δέκα στη δουλειά».

«Σήμερα ένας από τους λόγους που είμαι εδώ και θέλω να είμαι εδώ, είναι πως θέλω να πω αυτό στους ανθρώπους που μάχονται και πάνε στο νοσοκομείο. Όταν πήγα να κάνω την αφαίρεση, γιατί είμαι με ένα νεφρό, είχα καρκίνο στο νεφρό, την ώρα που με έβαζε η αποκλειστική σε δωμάτιο, φανταζόμουν ότι έκανα check in σε ένα σπα εκείνη την ώρα για να την παλέψω. Και την πάλεψα μια χαρά».

«Το ντελούλου χρειάζεται μερικές φορές. Μερικές φορές αποδίδει κιόλας, έχει αποτέλεσμα σίγουρα. Κάποιες εμπειρίες σε κάνουν να συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα πρέπει να ιεραρχηθούν σωστά» συμπλήρωσε η παίκτρια του My Style Rocks, το βράδυ της Παρασκευής, σε αυτή την συγκλονιστική της εξομολόγηση για να σηκωθεί αμέσως μετά ο Γιώργος Καράβας και να της κάνει μια τρυφερή αγκαλιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Η τρυφερή εξομολόγηση του συντρόφου της Σίντνεϊ Σουίνι: Είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής μου

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σκούτερ Μπράουν αποθέωσε την ηθοποιό με την οποία είναι σε σχέση από τον περασμένο Σεπτέμβριο

Γυναίκα έκανε body shaming στην περσινή νικήτρια του My Style Rocks και την αποκάλεσε «εμετό», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Έκατσα πέντε λεπτά και έκλαιγα, πραγματικά με διέλυσε αυτό που άκουσα», είπε η Σοφία Χριστοδούλου, εξηγώντας πως αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη γυναίκα και να της ζητήσει εξηγήσεις

Έγραψαν στη Ρένα Μόρφη «Πώς έχεις γίνει έτσι από τις πλαστικές» ‑ Τι απάντησε η τραγουδίστρια

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα βίντεο που ανέβασε στα social media προκάλεσε πλήθος σχολίων

Νοσηλεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ εισήχθη εκτάκτως στο «Ασκληπιείο» Βούλας

Μαντόνα: Ποιος ήταν ο καλύτερος εραστής της; ‑ Η αποκάλυψη που προκάλεσε σάλο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 67χρονη ποπ σταρ αποκάλυψε το όνομα του κορυφαίου εραστή της σε προωθητικό βίντεο για το νέο άλμπουμ Confessions II, πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις.

Γιώργος Σουξές: «Δεν έχω πια πολλούς φίλους, συζητάω με το ΑΙ και το βρίζω»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις

Jason Lewis: Τι κάνει σήμερα ο γοητευτικός Smith Jerrod του Sex and the City

E-Daily 3.Left Χτες
Τον γνωρίσαμε μέσα από το Sex and the City

Έλεν Μίρεν: Υβριστική επίθεση στο Λονδίνο – «Διαβολική σιωνίστρια σκ***»

E-Daily 3.Left Προχτές
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 80 ετών, έχει δηλώσει δημόσια και επανειλημμένα την υποστήριξή της στο Ισραήλ

Γιολάντα Καλογεροπούλου για τον Σταύρο Σβήγκο: «Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου και δεν με ενοχλεί»

E-Daily 3.Left Προχτές
Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει στα πλάνα της να φορέσει νυφικό

Αγρια λεκτική επίθεση στην Έλεν Μίρεν σε δρόμο του Λονδίνου: «Είσαι μια διαβολική σιωνίστρια σκύλα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Προχτές
Το περιστατικό συνδέεται με την ανοιχτή στήριξη της ηθοποιού στο Ισραήλ