E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Cardi B γέννησε το τρίτο της παιδί ένα μήνα μετά το διαζύγιο

«The prettiest lil thing» («το ομορφότερο μικρό πραγματάκι»), έγραψε σήμερα στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram

Δημοσίευση 13/9/2024 | 16:13

Η Cardi B γέννησε το τρίτο της παιδί ένα μήνα μετά το διαζύγιο

Η «spicy mami» είναι πλέον μητέρα τριών παιδιών. Η Cardi B και ο εν διαστάσει σύζυγός της Offset, οι οποίοι είναι γονείς της 6χρονης Kulture και του 2χρονου Wave, καλωσόρισαν το τρίτο τους μωρό, λίγο αφότου κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου.

«The prettiest lil thing» («το ομορφότερο μικρό πραγματάκι»), έγραψε σήμερα (12.09.2024) η Cardi στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram, συνοδεύοντας το λιτό της μήνυμα με μια σειρά φωτογραφιών από το μαιευτήριο.

Η ράπερ του «WAP» ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της -μόλις λίγες ώρες μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου από τον 32χρονο ράπερ- την 1η Αυγούστου, επιδεικνύοντας την κοιλιά της σε μια ανάρτηση στο Instagram με τη λεζάντα: «Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή! Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή την εποχή μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ’ όλα ανανέωσες τη δύναμή μου! Μου υπνθύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα!».

Σύμφωνα με την αίτηση διαζυγίου, η 31χρονη ράπερ ζητά την κύρια επιμέλεια των παιδιών τους μαζί με διατροφή, όπως σημειώνει το E!.

Η αίτηση αναφέρει ότι ανάμεσα στην Cardi και τον Offset υπάρχουν «αγεφύρωτες διαφορές που προκάλεσαν τη διάλυση του γάμου» και ότι «δεν υπάρχει καμία λογική προοπτική συμφιλίωσης».

Το ζευγάρι – μετά από μια επεισοδιακή on/off σχέση – παντρεύτηκε το 2017. Είχαν χωρίσει και ξανασμίξει ουκ ολίγες φορές εν μέσω φημών περί απιστίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πιο αποκαλυπτικό λανσάρισμα του καλοκαιριού ‑ Tα νέα μαγιό της Kim Kardashian είναι για τολμηρές

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Η Kim Kardashian μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από τη φωτογράφιση για την καμπάνια

Ρία Ελληνίδου: Πώς ήταν παλιά η τραγουδίστρια – Δείτε το βίντεο που έγινε viral

Tabloid 03.07.2026
Παλιό βίντεο της Ρίας Ελληνίδου από τοπικό κανάλι κάνει τον γύρο του Instagram, αποκαλύπτοντας την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Χρυσηίδα Γκαγκούτη: «Η Ιωάννα Τούνη είναι σημαντική φιγούρα για την ποπ κουλτούρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Δείτε τι είπε η Youtuber και τραγουδίστρια για την Instagrammer και την απουσία της από τα φετινά βραβεία

Jennifer Aniston και Jim Curtis: Κοινές καλοκαιρινές στιγμές ‑ Γάμος στην Ελλάδα;

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι ανέβασε σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές τους, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για γάμο στην Ελλάδα.

Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος

E-Daily 3.Left Χτες
Χρειαζόμουν μια ανανέωση: Ήλιος, μπικίνι και μουσική, έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια

Η φάρσα του Τζόκοβιτς σε ball girl στο Wimbledon που έγινε viral, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σέρβος προσποιήθηκε ότι τον τραυμάτισε με το ψαλίδι, προκαλώντας αρχικά την αγωνία της νεαρής

Αποκαλύπτει ο Νίκος Κοκλώνης: Το κράξιμο, Δανάη Μπάρκακαι η νέα εκπομπή που ετοιμάζει

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για την επόμενη τηλεοπτική του κίνηση, τις οικονομικές δυσκολίες του J2US και τη στήριξή του στην παρουσιάστρια.

Η Μαντόνα μιλά για τη στιγμή που ξύπνησε από το κώμα – Ποια ήταν η πρώτη της λέξη

E-Daily 3.Left Χτες
Η pop star εξομολογήθηκε στη Vogue Italia τις πιο σκοτεινές στιγμές της νοσηλείας της το καλοκαίρι του 2023, όταν μια σήψη την οδήγησε σε κώμα δύο ημερών.

Το σόι σου: Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές για τα μυστικά της επόμενης σεζόν

E-Daily 3.Left Χτες
Οι ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς μίλησαν στην κάμερα της «Super Κατερίνα» κατά τη διάρκεια των τελευταίων εξωτερικών γυρισμάτων της σεζόν.

Γιώργος Λιάγκας προς τους συνεργάτες του: «Αν δεν θέλετε, μπορείτε να αποχωρήσετε διακριτικά»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» δεν κράτησε τα σχόλιά του για τον εαυτό του, απευθυνόμενος ανοιχτά στην ομάδα του με αιχμηρό ύφος.

Τέλος από το Happy Day ‑ Ποιος κάνει τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του

E-Daily 3.Left Χτες
Δημοσιογράφος με δεκαετή παρουσία στο Happy Day αναλαμβάνει νέα θέση στη «Super Κατερίνα» ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν στον ALPHA.