E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λίγο πριν τον εγκαταλείψει, διαμέλισε τη σύζυγό του και έβαλε στο μπλέντερ τα μέλη της ο 41χρονος επιχειρηματίας

Στη συνέχεια προσπάθησε να εξαφανίσει τα μέλη της με ειδικό χημικό διάλυμα

Δημοσίευση 13/9/2024 | 15:38

Λίγο πριν τον εγκαταλείψει, διαμέλισε τη σύζυγό του και έβαλε στο μπλέντερ τα μέλη της ο 41χρονος επιχειρηματίας

Μια φιναλίστ του διαγωνισμού Μις Ελβετία φέρεται ότι σχεδίαζε να αφήσει τον σύζυγό της πριν αυτός τη διαμελίσει με εργαλεία κήπου και επιχειρήσει να «πολτοποιήσει» το πτώμα της.

Το διαμελισμένο σώμα του 38χρονου μοντέλου, Kristina Joksimovic, βρέθηκε στο σπίτι της στο Binningen, κοντά στη Βασιλεία της Ελβετίας τον περασμένο Φεβρουάριο, με τη νεκροψία να αποκαλύπτει ότι η μητέρα των δύο παιδιών στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου πριν τεμαχιστεί με εργαλεία κήπου, ένα μαχαίρι και ένα πριόνι.

Μερικά από τα μέλη του σώματός της στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε ένα μεγάλο μπλέντερ και «πολτοποιήθηκαν», ενώ στη συνέχεια διαλύθηκαν με χημικό διάλυμα.

Ο 41χρονος σύζυγός της, ο οποίος ονομαζόταν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης με το ψευδώνυμο Thomas, συνελήφθη λίγο μετά τον εντοπισμό του πτώματος και αργότερα παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα του, η οποία συμμετείχε στον διαγωνισμό Μις Ελβετία.

Πηγή κοντά στην Kristina αποκάλυψε ότι ένα πιθανό κίνητρο για τη δολοφονία ήταν ότι η μητέρα των δύο παιδιών σχεδίαζε να εγκαταλείψει τον επιχειρηματία σύντροφό της.

«Ήθελε να χωρίσουν, αλλά τον φοβόταν», είπε η πηγή στο 20 Minuten.

Η αποτρόπαια επίθεση έγινε λίγες εβδομάδες αφότου η Kristina δημοσίευσε στα social media εικόνες μιας ειδυλλιακής απόδρασης του ζευγαριού στη λίμνη της Λουκέρνης.

Εντωμεταξύ, ο σύντροφος μιας από τις φίλες της Kristina ανέφερε ότι η σχέση ήταν «σε κρίση εδώ και μήνες», ενώ η Αστυνομία φέρεται να κλήθηκε στο σπίτι τους για αναφορές σωματικής βίας στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την Daily Mail οι ερευνητές είπαν ότι ο Τόμας έδειξε «έλλειψη ενσυναίσθησης και ψυχρότητα αφού σκότωσε τη σύζυγό του» και παρουσίαζε «σαδιστικά-κοινωνιοπαθητικά χαρακτηριστικά» στην ψυχολογική του αξιολόγηση, ενώ οι εισαγγελείς είπαν ότι ο επιχειρηματίας είχε αρπάξει μια πρώην σύντροφο από τον λαιμό και τη χτύπησε.

Το ζευγάρι λέγεται ότι είχε μια ευτυχισμένη σχέση έως ότου ο Thomas, ο οποίος είναι γιος γνωστού δικηγόρου από τη Βέρνη, ξεκίνησε τη δική του εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων που ονομάζεται Purform το 2022.

Η ιδιοσυγκρασία του Τόμας άλλαξε γρήγορα και η τέλεια σχέση του ζευγαριού άρχισε να καταρρέει, σύμφωνα με την πηγή κοντά στην Kristina.

Η πρώην Μις Ελβετία, Nadine Vinzens, η οποία ήταν φίλη με την Kristina, είπε στο Nau.ch: «Μου έδινε πάντα μια χαρούμενη εντύπωση. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι ο άντρας της θα έκανε κάτι τέτοιο».

Ο Τόμας είχε κάνει έφεση για αποφυλάκιση που απορρίφθηκε την Τετάρτη από το Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Λωζάνης, αφού μια συνεχιζόμενη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπήρχαν «συγκεκριμένες ενδείξεις ψυχικής ασθένειας» στη βάση της υπόθεσης.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να υποστήριξε ότι σκότωσε την Kristina σε αυτοάμυνα, αφού εκείνη του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι.

Στη συνέχεια φέρεται να είπε ότι διαμέλισε το πρώην μοντέλο, με το οποίο έχει δύο παιδιά, «πανικόβλητος».

Ωστόσο, μια ιατροδικαστική έκθεση καταρρίπτει την περιγραφή του για αυτοάμυνα, σύμφωνα με το FM1 Today.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η Kristina είχε στραγγαλιστεί πριν πεθάνει.

Οι εισαγγελείς λένε ότι ο Τόμας είχε προσπαθήσει να πνίξει τη σύζυγό του τουλάχιστον μία φορά πριν τη στραγγαλίσει μέχρι θανάτου, ανέφερε το τοπικό πρακτορείο BZ Basel.

Ο Τόμας, ο οποίος είναι ελβετός υπήκοος από πλούσια οικογένεια, φέρεται να συνελήφθη μια ημέρα αφότου βρέθηκαν τα μέλη της Κριστίνα από έναν άγνωστο το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου.

Αυτός και η Kristina αγόρασαν ένα ημι-ανεξάρτητο σπίτι στην εύπορη συνοικία Binninger λίγο έξω από τη Βασιλεία, όπου οι δρόμοι είναι γεμάτοι με αρχοντικά και πολυτελή νεόκτιστα σπίτια με θέα στην κοιλάδα.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2017, φέρεται να ζούσε στο ευρύχωρο σπίτι του με τις δύο μικρές του κόρες και τη μητέρα της Kristina.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί έχουν σκοτωθεί εκατοντάδες Παλαιστίνιοι ενώ ισχύει εκεχειρία στη Γάζα;

Κόσμος Χτες
Ρεπορτάζ των New York Times για την κατάσταση στο έδαφος στη Γάζα και τις απώλειες εκατοντάδων αμάχων

Υπουργείο Παιδείας: Τα 8 νέα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία που θα λειτουργήσουν από το 2026‑2027

Ελλάδα Χτες
Τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως συνδεδεμένα Γυμνάσια και Λύκεια σε τέσσερις περιφέρειες της χώρας

Τουρκία: Σενάρια δολιοφθοράς – Βάζουν στο κάδρο Ελλάδα και Ισραήλ για την πτώση του Falcon 50

Κόσμος Χτες
H τουρκική πλευρά εξετάζει το ενδεχόμενο οργανωμένης επίθεσης πίσω από τη συντριβή του λιβυκού αεροσκάφους

Χριστούγεννα 2025: Τα δρομολόγια των ΜΜΜ στην Αθήνα

Ελλάδα Χτες
Πώς θα κινηθούν μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ και λεωφορεία

Η σοκολάτα μπορεί να εξαφανιστεί μέχρι το 2050

Tech + Science Χτες
Υπάρχει υποκατάστατο;

Τραγωδία στη Βραζιλία: Κοριτσάκι 2 χρονών έπεσε σε λίμνη και το κατασπάραξαν τα πιράνχας

Κόσμος Χτες
Στο σημείο όπου συνέβη το τραγικό συμβάν δεν υπήρχαν προστατευτικά κιγκλιδώματα

«Τα λόγια τους είναι σαν ήχος από κούφιο ντενεκέ»: «Πυρά» Ερντογάν κατά Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Ελλάδα Χτες
«Δεν παγιδευτήκαμε και δεν θα παγιδευτούμε. Δεν υποκύψαμε στις προκλήσεις και δεν θα υποκύψουμε»

Πάτρα: Παιδιά είπαν τα κάλαντα και πληρώθηκαν με IRIS

Ελλάδα Χτες
Παρά τις καιρικές συνθήκες

Σοβαρά τραυματισμένη 14χρονη που βγήκε για να πει τα κάλαντα

Ελλάδα Χτες
Όπως περιέγραψε η ίδια έπεσε από πατίνι που εντόπισε ενεργοποιημένο σε πεζοδρόμιο

Με «υπεργρίπη» το 50% των περιστατικών στο Παίδων ‑ Τα συμπτώματα και πώς το αντιμετωπίζουμε

Ελλάδα Χτες
Η «υπεργρίπη» έχει υψηλότερη μεταδοτικότητα - Τι είπε παιδίατρος για το νέο στέλεχος

Πυκνό χιόνι στο Καϊμακτσαλάν: Ανοιξε το χιονοδρομικό κέντρο ‑ Το έστρωσε για τα καλά

Ελλάδα Χτες
Το πυκνό χιόνι που έπεσε στο Καϊμακτσαλάν είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει το χιονοδρομικό κέντρο - Χιόνια και στο Ανήλιο Μετσόβου

Ιερέας προτείνει… «κοινωνική κάθαρση» για τον Βινίσιους μετά την επίμαχη χειρονομία

Αθλητικά Νέα Χτες
O Πατέρας Ανχελ, μιλώντας στο ραδιόφωνο στην εκπομπή «El Larguero», αναφέρθηκε στην επίμαχη χειρονομία του Βραζιλιάνου προς τον Αλόνσο και στην αντικατάστασή του