E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έκπτωτος πρόεδρος ο Κασσελάκης» αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με 17 ψήφους υπέρ

1 κατά και 1 απουσία

Δημοσίευση 12/9/2024 | 22:31

«Έκπτωτος πρόεδρος ο Κασσελάκης» αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με 17 ψήφους υπέρ

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία επικυρώθηκε η αποπομπή του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία του κόμματος με 17 ψήφους υπέρ, 1 κατά και 1 απουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταψήφισε η Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ απούσα ήταν η Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας

«H K.E. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το ανώτερο όργανο του κόμματος και αυθεντικός ερμηνευτής του Καταστατικού, υπερψηφίζοντας την πρόταση άρσης εμπιστοσύνης, κήρυξε αυτόματα έκπτωτο τον Στέφανο Κασσελάκη από το αξίωμα του προέδρου του κόμματος και ενεργοποίησε τις διατάξεις του καταστατικού για τη διενέργεια εκτάκτου Συνεδρίου του κόμματος.

Ο σεβασμός στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Κόμματος και η τήρηση του καταστατικού και των κομματικών διαδικασιών είναι υποχρέωση για κάθε μέλος και στέλεχος και ουδείς είναι ανώτερος αυτών. Συνεπώς, το ζήτημα αυτό είναι λήξαν».

«Γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες» το πρώτο μήνυμα Κασσελάκη μετά την καθαίρεση

Για «απίστευτες προβοκάτσιες» έκανε λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του ανάρτηση μετά την καθαίρεσή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μίλησε για «ψευδείς διαλόγους» και «ψευδή προσκλητήρια» και κάλεσε τους οπαδούς του «να μη σαμποτάρουν τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ». Ακόμα, σημειώνει: «Απέναντι στην εκτροπή, κάντε την οργή σας δημιουργία» και κλείνει με τη φράση: «Είμαι εδώ!».

Η ανάρτησή του:

«Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Και κυρίως να μη σαμποτάρουν την επίσκεψη του επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκου Παππά, στη ΔΕΘ. Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας.
Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία. Είμαι εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο θρύλος της νυχτερινής διασκέδασης Λάκης Ραπτάκης: Ο άνθρωπος που άλλαξε το nightlife σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελλάδα Χτες
Τη δεκαετία του `80 και του `90 ήταν κυρίαρχος έχοντας φτάσει μάλιστα στο σημείο να έχει 46 (!) μαγαζιά διασκέδασης

O Έλον Μασκ γράφει ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία!

Κόσμος Χτες
Για μια προκλητική δήλωση του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου ή μια ένδειξη πραγματικής δυστυχίας, κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε τάιμ άουτ μόνο για να αποθεώσει τα κορίτσια της Εθνικής πόλο γυναικών

Αθλητικά Νέα Χτες
“Κάνατε το καλύτερο σας παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξατε”

Κελίφ: «Δεν είμαι τρανς, είμαι κορίτσι ‑ Έκανα ορμονοθεραπεία, δέχομαι οποιονδήποτε έλεγχο»

Αθλητικά Νέα Χτες
Αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη στη «L`Equipe» για την ορμονοθεραπεία και το γονίδιο SRY

Μαρουσάκης: Έρχεται νέα οργανωμένη κακοκαιρία

Καιρός Χτες
Ψυχρές αέριες μάζες και χιόνια στα βουνά

Ομολόγησε κατασκοπεία υπέρ της Κίνας ο 50χρονος σμήναρχος

Ελλάδα Χτες
Η δράση του και πώς εντοπίστηκε

Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ σε χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων

Οικονομία Χτες
Αναλυτικά τα πρόστιμα