E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εμφύλιος στην οικογένεια του Ρούπερτ Μέρντοχ για την περιουσία: Όρισε διάδοχο τον μεγάλο γιο, γιατί είναι δεξιός

Σε εξέλιξη βρίσκεται μυστική δικαστική διαμάχη

Δημοσίευση 12/9/2024 | 19:14

Εμφύλιος στην οικογένεια του Ρούπερτ Μέρντοχ για την περιουσία: Όρισε διάδοχο τον μεγάλο γιο, γιατί είναι δεξιός

Η οικογένεια του Ρούπερτ Μέρντοχ, μεγιστάνα των αμερικανικών ΜΜΕ, βρίσκεται σε εμφύλιο, καθώς ο 93χρονος όρισε ως κληρονόμο της περιουσίας τον μεγάλο του γιο και αυτό επειδή… είναι δεξιός!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, ο αμερικανός κροίσος θα μοίραζε την περιουσία ισόποσα στα τέσσερα από τα έξι παιδιά του, τον Λάχλαν, τον Τζέιμς, την Ελίζαμπεθ και την Προύντενς.

Ωστόσο, λίγους μήνες πριν άλλαξε απόφαση και όρισε μοναδικό κληρονόμο τον μεγάλο του γιο, Λάχλαν, επειδή έχουν τις ίδιες συντηρητικές απόψεις και δεν θέλει τα ΜΜΕ του να αλλάξουν γραμμή, όταν εκείνος φύγει από τη ζωή.

Τα υπόλοιπα τρία αδέρφια που αποκλείστηκαν, λοιπόν, πήγαν την υπόθεση στα δικαστήρια, με τη δίκη να διεξάγεται στην Πολιτεία της Νεβάδα, επειδή προσφέρει ένα από τα πιο ιδιωτικά δικαστικά πλαίσια για τέτοιες υποθέσεις, επιτρέποντας στους δικαστές να κλειδώσουν υποθέσεις σε τέτοιο βαθμό που ούτε η ύπαρξή τους δεν δημοσιεύεται στις δικαστικές λίστες.

Το θέμα για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε από δημοσίευμα της «New York Times» και έκτοτε διάφορα ΜΜΕ ασχολούνται με την υπόθεση, αλλά καμία πλευρά δεν δέχεται να σχολιάσει δημόσια, ώστε να μην πληγεί το κύρος των επιχειρήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέμπη: 50 σωματεία του πολιτισμού στο πλευρό του απεργού πείνας Πάνο Ρούτσι

Ελλάδα Χτες
Απευθύνουν κάλεσμα στο Σύνταγμα την Κυριακή (21/9)

Γιάμαλη: «Θέλουμε να μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι και ασφαλείς είτε είμαστε μαύροι, γκέι, είτε φοράμε κοντές φούστες»

Ελλάδα Χτες
Το σχόλιο της Αναστασίας Γιάμαλη για την ισότητα και την ελευθερία, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ένα ζευγάρι ανδρών.

Πάνος Ρούτσι: Έχω υποσχεθεί στο παιδί μου ότι θα βρω τους δολοφόνους και θα τους βάλω στη φυλακή

Ελλάδα Χτες
Ο πατέρας του Ντένις Ρούτσι συνεχίζει την απεργία πείνας έξω από τη Βουλή, ζητώντας να του χορηγηθεί άδεια εκταφής του παιδιού του, προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ανδρας έπνιξε την αδερφή του με σακούλα

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα ο άνδρας ήταν εκείνος που κάλεσε στο 100 και ενημέρωσε την Αστυνομία για το έγκλημα.

Σέρρες: Οργή αγροτών κατά του υφυπουργού Ανάπτυξης – Φυγαδεύτηκε από την αστυνομία

Ελλάδα Χτες
Δεκάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν, από το πρωί του Σαββάτου, στο χώρο της Serexpo, στις Σέρρες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα που πλήττουν τον πρωτογενή τομέα.

Μαρία Καρυστιανού: «Βρώμικοι και απάνθρωποι Μητσοτάκης, Καραμανλής, Τριαντόπουλος»

Ελλάδα Χτες
Κατάθεση ψυχής από τη Μαρία Καρυστιανού. «Αγγιξα κάθε οστό του παιδιού μου, ως τελευταίο χάδι και αναγνώρισα κάτι που δεν ανέφερε καμία ιατροδικαστική» – Τι απαντά σχετικά με το 25% δημοσκόπησης που δείχνει επιθυμία να δημιουργήσει κόμμα;

«Αγώνας δρόμου» για την πιστοποίηση στα ασανσέρ ‑ Έρχονται σφραγίσεις και πρόστιμα

Ελλάδα Χτες
Στην πράξη, η εφαρμογή αυτών των απαιτήσεων αποδεικνύεται εξαιρετικά προβληματική.

To NATO στις επάλξεις: Στόχευαν το Ταλίν τα ρωσικά αεροσκάφη; «Στο κόκκινο» η κατάσταση στη Βαλτική

Κόσμος Χτες
Το πρωί η Πολωνία απογείωσε εσπευσμένα μαχητικά αεροσκάφη

Χάος από κυβερνοεπίθεση σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια

Κόσμος Χτες
Στόχος τα συστήματα check-in και επιβίβασης