E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεσπά η Γιάννα Τερζή: «Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται, δε θέλουμε πια να ζούμε ... »

«Αν εμπλακείτε πραγματικά στην queer κοινότητα, ως επί το πλείστον υπάρχουν μόνο θετικά μηνύματα για την αγάπη...»

Δημοσίευση 12/9/2024 | 13:55

Ξεσπά η Γιάννα Τερζή: «Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται, δε θέλουμε πια να ζούμε ... »

Στο ζήτημα της έμφυλης βίας και των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών και της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από τους άντρες αναφέρθηκε η Γιάννα Τερζή. Η γνωστή τραγουδίστρια ξέσπασε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, όπου παρέθεσε τις σκέψεις της εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της.

«Προσπαθώ καιρό να αποφύγω ένα τέτοιο βίντεο αλλά ζώντας στην Ελλάδα και γενικά στη γη αυτή την περίοδο και με το να είμαι γυναίκα, πρέπει να εκφράσω τις σκέψεις μου. Είναι περίεργο πώς τα straight άτομα και ειδικά οι straight άντρες -διότι όλοι ξέρουμε τον ειδικό δεσμό ανάμεσα τα queer άτομα με τις straight γυναίκες- αυτό που σας ενοχλεί είστε εσείς οι ίδιοι», ξεκινά να λέει στο βίντεό της η Γιάννα Τερζή.

«Αν εμπλακείτε πραγματικά στην queer κοινότητα, ως επί το πλείστον υπάρχουν μόνο θετικά μηνύματα για την αγάπη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και πως όλοι πρέπει να ζουν ελεύθερα», επισημαίνει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Οι «ομάδες» που οι straight άντρες έχουν δημιουργήσει στην ανθρωπότητα δεν αφορούν τόσο την αγάπη μεταξύ μας, ούτε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αφορούν κυρίως την εξουσία, τον θυμό, ποιος υποτάσσεται και ποιος απλά είναι ανώτερος. Όχι μόνο βλάπτεται τους εαυτούς σας αλλά και όλους τους άλλους.

Ίσως αυτό που ενοχλεί τους straight, ώστε όχι απλά να μη συμφωνούν με την queer κοινότητα και την κουλτούρα αλλά και να δρουν εναντίον της είναι θέμα μέσα τους. Σκεφτείτε το, μπορεί να είστε εσείς και είναι ok να παραδεχτείτε. Αφήστε το να πάει στο καλό!», συνεχίζει στο μήνυμά της η Γιάννα Τερζή.

«Δεν θέλω μέσα από το βίντεο να παράγω περισσότερο μίσος προς τους straight άντρες αλλά είμαι γυναίκα και πρέπει να αρχίσουμε να νιώθουμε ασφαλής. Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται. Δεν θέλουμε πια να ζούμε στο φόβο, αυτό υποστηρίζω», καταλήγει επί του θέματος στο βίντεό της η Γιάννα Τερζή.

@yiannaterzi Straight men, you have to do the work. We NEED to feel safe. ❤️ #women #humanrights #lgbtq #violence #safety #equality #patriarchy ♬ original sound - Yianna Terzi
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν ο Leonardo DiCaprio, η Lindsay Lohan και η Paris Hilton ήταν μάρτυρες ενός Hollywood δράματος

Celebrity Stories 18.01.2026
Βίντεο, κραυγές και celebrity θεατές σε ένα από τα πιο τρελά επεισόδια της δεκαετίας 2000

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

Celebrity Stories 18.01.2026
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Tabloid 18.01.2026
Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Tabloid 18.01.2026
Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Survivor 2026: Νέο μπιφ για τον Gio ‑ «Ρε μ... σε κέρδισα, πώς μιλάς έτσι;»

TV Buzz Χτες
Ένταση στο Survivor μεταξύ Σηφάκη και Gio

Συγκινεί ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Είχαμε σχέση και πέθανε από ναρκωτικά, μου στοίχισε πολύ»

Tabloid Χτες
«Στην καλλιτεχνική μου πορεία μου έδιναν σχήματα για να ‘μαι πρώτο όνομα εγώ και να πάνε οι άλλοι μετά, αλλά ήμουν πάντα δεύτερο όνομα εγώ»

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η γνωριμία, το πρώτο φιλί και το «μην το πεις σε κανέναν»

Tabloid Χτες
Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα έδωσαν μία απολαυστική συνέντευξη στον Φάνη Λαμπρόπουλο και μίλησαν για την αρχή της σχέσης τους.

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories Χτες
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Tabloid Προχτές
Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το «μπαμ» με μια από τις πιο... καυτές WAG στην Ευρώπη

Tabloid Προχτές
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετακομίζει στην πόλη με την καλλονή σύζυγό του.