E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεσπά η Γιάννα Τερζή: «Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται, δε θέλουμε πια να ζούμε ... »

«Αν εμπλακείτε πραγματικά στην queer κοινότητα, ως επί το πλείστον υπάρχουν μόνο θετικά μηνύματα για την αγάπη...»

Δημοσίευση 12/9/2024 | 13:55

Ξεσπά η Γιάννα Τερζή: «Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται, δε θέλουμε πια να ζούμε ... »

Στο ζήτημα της έμφυλης βίας και των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών και της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από τους άντρες αναφέρθηκε η Γιάννα Τερζή. Η γνωστή τραγουδίστρια ξέσπασε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, όπου παρέθεσε τις σκέψεις της εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της.

«Προσπαθώ καιρό να αποφύγω ένα τέτοιο βίντεο αλλά ζώντας στην Ελλάδα και γενικά στη γη αυτή την περίοδο και με το να είμαι γυναίκα, πρέπει να εκφράσω τις σκέψεις μου. Είναι περίεργο πώς τα straight άτομα και ειδικά οι straight άντρες -διότι όλοι ξέρουμε τον ειδικό δεσμό ανάμεσα τα queer άτομα με τις straight γυναίκες- αυτό που σας ενοχλεί είστε εσείς οι ίδιοι», ξεκινά να λέει στο βίντεό της η Γιάννα Τερζή.

«Αν εμπλακείτε πραγματικά στην queer κοινότητα, ως επί το πλείστον υπάρχουν μόνο θετικά μηνύματα για την αγάπη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και πως όλοι πρέπει να ζουν ελεύθερα», επισημαίνει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Οι «ομάδες» που οι straight άντρες έχουν δημιουργήσει στην ανθρωπότητα δεν αφορούν τόσο την αγάπη μεταξύ μας, ούτε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αφορούν κυρίως την εξουσία, τον θυμό, ποιος υποτάσσεται και ποιος απλά είναι ανώτερος. Όχι μόνο βλάπτεται τους εαυτούς σας αλλά και όλους τους άλλους.

Ίσως αυτό που ενοχλεί τους straight, ώστε όχι απλά να μη συμφωνούν με την queer κοινότητα και την κουλτούρα αλλά και να δρουν εναντίον της είναι θέμα μέσα τους. Σκεφτείτε το, μπορεί να είστε εσείς και είναι ok να παραδεχτείτε. Αφήστε το να πάει στο καλό!», συνεχίζει στο μήνυμά της η Γιάννα Τερζή.

«Δεν θέλω μέσα από το βίντεο να παράγω περισσότερο μίσος προς τους straight άντρες αλλά είμαι γυναίκα και πρέπει να αρχίσουμε να νιώθουμε ασφαλής. Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται. Δεν θέλουμε πια να ζούμε στο φόβο, αυτό υποστηρίζω», καταλήγει επί του θέματος στο βίντεό της η Γιάννα Τερζή.

@yiannaterzi Straight men, you have to do the work. We NEED to feel safe. ❤️ #women #humanrights #lgbtq #violence #safety #equality #patriarchy ♬ original sound - Yianna Terzi
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γέννησε η Βέρα Μακρομαρίδου

Tabloid Χτες
Η γέννα της ηθοποιού, Βέρας Μακρομαρίδου κρατήθηκε κρυφή - Τα πρώτα στιγμιότυπα του μωρού

Ιωάννα Τούνη κατά του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, πάλεψα να κρατήσω τη σχέση μας»

Tabloid Χτες
H Ιωάννα Τούνη μέσω Tiktok απάντησε σε σχόλια που δέχθηκε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Eurovision 2026: Το Nemo επιστρέφει το βραβείο στην EBU ως διαμαρτυρία για τη συμμετοχή του Ισραήλ

Tabloid Χτες
Το Nemo καταγγέλλει τη διοργάνωση, τονίζοντας ότι οι αξίες της ενότητας «δεν τηρούνται εκτός σκηνής»

«Αν η Mariah Carey ήταν Αιγύπτια» – Η viral εκτέλεση του “All I Want For Christmas Is You” με… ούτι

Tabloid Χτες
Πώς ένα παραδοσιακό όργανο αλλάζει τελείως μία παγκόσμια επιτυχία;

Οι «αρχιτέκτονες» του AI το «Πρόσωπο της Χρονιάς» του Time

Media Χτες
Μια ομάδα που περιλαμβάνει αυτούς που που διαμορφώνουν την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη -και συχνά ανεξέλεγκτη- τεχνολογική επανάσταση του 21ου αιώνα

Λίλι Κόλινς: Η αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την αποκάλυψη ότι παρακολουθεί Emily in Paris με τη σύζυγό του

Tabloid Χτες
Η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, Λίλι Κόλινς αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνέντευξή της στον Τζίμι Φάλον και στο δημοφιλές σόου, Tonight Show

Ναταλία Λιονάκη: Νέες φωτογραφίες της μοναχής Φεβρωνίας από την Κένυα

Tabloid Χτες
Στις εικόνες η πρώην ηθοποιός εμφανίζεται μαζί με άλλες μοναχές στο μοναστήρι του Αγίου Μάρκου

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Ο Δαλιανίδης δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα τρόμου στο «Ρετιρέ» – Έκλαιγαν οι ηθοποιοί

Tabloid Χτες
«Εγώ δεν ήμουν ποτέ αποδέκτης αυτής της συμπεριφοράς», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός

Τσιμτσιλή για Τούνη – Αλεξάνδρου: «Εγώ κατάλαβα ότι έχει γίνει κάτι χοντρό»

TV Buzz Χτες
Στο πλατό του Happy Day σχολίασαν την δημόσια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου