E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεσπά η Γιάννα Τερζή: «Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται, δε θέλουμε πια να ζούμε ... »

«Αν εμπλακείτε πραγματικά στην queer κοινότητα, ως επί το πλείστον υπάρχουν μόνο θετικά μηνύματα για την αγάπη...»

Δημοσίευση 12/9/2024 | 13:55

Ξεσπά η Γιάννα Τερζή: «Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται, δε θέλουμε πια να ζούμε ... »

Στο ζήτημα της έμφυλης βίας και των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών και της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από τους άντρες αναφέρθηκε η Γιάννα Τερζή. Η γνωστή τραγουδίστρια ξέσπασε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, όπου παρέθεσε τις σκέψεις της εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της.

«Προσπαθώ καιρό να αποφύγω ένα τέτοιο βίντεο αλλά ζώντας στην Ελλάδα και γενικά στη γη αυτή την περίοδο και με το να είμαι γυναίκα, πρέπει να εκφράσω τις σκέψεις μου. Είναι περίεργο πώς τα straight άτομα και ειδικά οι straight άντρες -διότι όλοι ξέρουμε τον ειδικό δεσμό ανάμεσα τα queer άτομα με τις straight γυναίκες- αυτό που σας ενοχλεί είστε εσείς οι ίδιοι», ξεκινά να λέει στο βίντεό της η Γιάννα Τερζή.

«Αν εμπλακείτε πραγματικά στην queer κοινότητα, ως επί το πλείστον υπάρχουν μόνο θετικά μηνύματα για την αγάπη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και πως όλοι πρέπει να ζουν ελεύθερα», επισημαίνει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Οι «ομάδες» που οι straight άντρες έχουν δημιουργήσει στην ανθρωπότητα δεν αφορούν τόσο την αγάπη μεταξύ μας, ούτε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αφορούν κυρίως την εξουσία, τον θυμό, ποιος υποτάσσεται και ποιος απλά είναι ανώτερος. Όχι μόνο βλάπτεται τους εαυτούς σας αλλά και όλους τους άλλους.

Ίσως αυτό που ενοχλεί τους straight, ώστε όχι απλά να μη συμφωνούν με την queer κοινότητα και την κουλτούρα αλλά και να δρουν εναντίον της είναι θέμα μέσα τους. Σκεφτείτε το, μπορεί να είστε εσείς και είναι ok να παραδεχτείτε. Αφήστε το να πάει στο καλό!», συνεχίζει στο μήνυμά της η Γιάννα Τερζή.

«Δεν θέλω μέσα από το βίντεο να παράγω περισσότερο μίσος προς τους straight άντρες αλλά είμαι γυναίκα και πρέπει να αρχίσουμε να νιώθουμε ασφαλής. Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται. Δεν θέλουμε πια να ζούμε στο φόβο, αυτό υποστηρίζω», καταλήγει επί του θέματος στο βίντεό της η Γιάννα Τερζή.

@yiannaterzi Straight men, you have to do the work. We NEED to feel safe. ❤️ #women #humanrights #lgbtq #violence #safety #equality #patriarchy ♬ original sound - Yianna Terzi
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια είναι η Αntigoni που μάγεψε τη σκηνή της Eurovision: H διάσημη μαμά και το reality show

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Όσα ξέρουμε για την τραγουδίστρια που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο στη Eurovision

Eurovision 2026: Viral βίντεο με τον γιο της εκπροσώπου της Λετονίας να τραγουδά «Ferto»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια τρυφερή και απρόσμενη στιγμή από τη Eurovision 2026 κάνει τον γύρο των social media, με τον γιο της εκπροσώπου της Λετονίας να τραγουδά την ελληνική συμμετοχή «Ferto» του Akylas

Britney Spears: Βγήκε για δείπνο με φίλους και προκάλεσε... χάος στο εστιατόριο

E-Daily 3.Left Χτες
Γαβγίσματα, φωνές και ένα... μαχαίρι που προκάλεσε αναστάτωση

Ο ξέφρενος χορός της μητέρας της Antigoni Buxton στην πρόβα λίγο πριν τον Β` ημιτελικό της Eurovision, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Όσο η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγουδούσε το «Jalla» στη σκηνή, η Τόνια Buxton χοροπηδούσε απέναντί της και φώναζε για να την ενθαρρύνει

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

E-Daily 3.Left Χτες
«Εγώ δεν άλλαξα τη στάση μου ούτε λεπτό»

Akylas: «Γεννήθηκα σε μια μικρή πόλη στην Ελλάδα, ως queer αγόρι με τόσο bullying»

E-Daily 3.Left Χτες
Μετά την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου, ο Akylas παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην Βιέννη

Η «πέτρα του σκανδάλου» για τους Μακρόν δήλωνε: «Γιατί να μένεις με τη γυναίκα σου, αν δεν είσαι πια ερωτευμένος μαζί της;»

E-Daily 3.Left Χτες
«Οι Γάλλοι είναι κολλημένοι με τη μαμά τους», είχε προσθέσει η Ιρανή ηθοποιός, Γκολσιφτέ Φαραχανί

Τζένιφερ Λόπεζ: Κάτι τρέχει με τον συνεργάτη της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ατάκα της λατίνας σταρ που έβαλε φωτιά στα σενάρια για καινούριο έρωτα

Eurovision 2026: Το βίντεο του Akylas από τον ημιτελικό ξεπέρασε το 1 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες

E-Daily 3.Left Χτες
«Ferto, γατάκια είστε τρελοί, σας αγαπώ πάρα πολύ», σχολίασε ο 27χρονος τραγουδιστής