E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεσπά η Γιάννα Τερζή: «Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται, δε θέλουμε πια να ζούμε ... »

«Αν εμπλακείτε πραγματικά στην queer κοινότητα, ως επί το πλείστον υπάρχουν μόνο θετικά μηνύματα για την αγάπη...»

Δημοσίευση 12/9/2024 | 13:55

Ξεσπά η Γιάννα Τερζή: «Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται, δε θέλουμε πια να ζούμε ... »

Στο ζήτημα της έμφυλης βίας και των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών και της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από τους άντρες αναφέρθηκε η Γιάννα Τερζή. Η γνωστή τραγουδίστρια ξέσπασε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, όπου παρέθεσε τις σκέψεις της εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της.

«Προσπαθώ καιρό να αποφύγω ένα τέτοιο βίντεο αλλά ζώντας στην Ελλάδα και γενικά στη γη αυτή την περίοδο και με το να είμαι γυναίκα, πρέπει να εκφράσω τις σκέψεις μου. Είναι περίεργο πώς τα straight άτομα και ειδικά οι straight άντρες -διότι όλοι ξέρουμε τον ειδικό δεσμό ανάμεσα τα queer άτομα με τις straight γυναίκες- αυτό που σας ενοχλεί είστε εσείς οι ίδιοι», ξεκινά να λέει στο βίντεό της η Γιάννα Τερζή.

«Αν εμπλακείτε πραγματικά στην queer κοινότητα, ως επί το πλείστον υπάρχουν μόνο θετικά μηνύματα για την αγάπη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και πως όλοι πρέπει να ζουν ελεύθερα», επισημαίνει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Οι «ομάδες» που οι straight άντρες έχουν δημιουργήσει στην ανθρωπότητα δεν αφορούν τόσο την αγάπη μεταξύ μας, ούτε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αφορούν κυρίως την εξουσία, τον θυμό, ποιος υποτάσσεται και ποιος απλά είναι ανώτερος. Όχι μόνο βλάπτεται τους εαυτούς σας αλλά και όλους τους άλλους.

Ίσως αυτό που ενοχλεί τους straight, ώστε όχι απλά να μη συμφωνούν με την queer κοινότητα και την κουλτούρα αλλά και να δρουν εναντίον της είναι θέμα μέσα τους. Σκεφτείτε το, μπορεί να είστε εσείς και είναι ok να παραδεχτείτε. Αφήστε το να πάει στο καλό!», συνεχίζει στο μήνυμά της η Γιάννα Τερζή.

«Δεν θέλω μέσα από το βίντεο να παράγω περισσότερο μίσος προς τους straight άντρες αλλά είμαι γυναίκα και πρέπει να αρχίσουμε να νιώθουμε ασφαλής. Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται. Δεν θέλουμε πια να ζούμε στο φόβο, αυτό υποστηρίζω», καταλήγει επί του θέματος στο βίντεό της η Γιάννα Τερζή.

@yiannaterzi Straight men, you have to do the work. We NEED to feel safe. ❤️ #women #humanrights #lgbtq #violence #safety #equality #patriarchy ♬ original sound - Yianna Terzi
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι πόζες της Κατερίνας Παπουτσάκη με το μαγιό της σε πισίνα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η ηθοποιός δημοσίευσε διαφορετικά στιγμιότυπα πριν κάνει τη βουτιά της

Μία μαγική στιγμή στο Μετρό του Συντάγματος – Μικρό κορίτσι χόρευε ενώ μία γυναίκα έπαιζε πιάνο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές και δεκάδες θετικά σχόλια

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού ‑ Τι δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η ηθοποιός νοσηλεύεται στο «Αττικόν», έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της

Λένα Δροσάκη: «Σε αυτό το κομμάτι, είμαι σε μια φάση απελπισίας, διότι έχουμε ξεχάσει να αγαπάμε»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά. Μέσα σε όλα, η γνωστή

Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει και 5ο παιδί

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί με τη σύζυγό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι

«Θύελλα» αντιδράσεων κατά του Μπρούκλιν Μπέκαμ: «Σταμάτα να εκμεταλλεύεσαι τους γονείς σου»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Το ειρωνικό σχόλιο του Μπρούκλιν για την ρήξη με τους γονείς του και οι αρνητικές αντιδράσεις των χρηστών στα social media

Βισκαδουράκης: «Είχαν εξώφυλλο ότι φέρνω τον γιο μου στη ζωή και εμείς μόλις τον είχαμε χάσει»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς για τη Μαίρη Βυτινάρος: «Υπήρξαν μηνύματα, αλλά με άφησε στο διαβάστηκε»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς. Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στο

Έλενα Τσαγκρινού για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας είναι αληθινό, έχει την κοπέλα του βασίλισσα»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σχέση τους και η βιντεοκλήση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για το άγνωστο παρελθόν του Σπύρου Παπαδόπουλου – «Ήμουν 20 χρονών φοιτητής»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
O Γιώργος Λιάγκας έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη και μοιράστηκε μία άγνωστη ιστορία για τον Σπύρο Παπαδόπουλο την οποία λίγοι γνωρίζουν

Σάκης Ρουβάς: Το απρόοπτο στη σκηνή με το μικρόφωνο και η αντίδρασή του ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε μία από τις επιτυχίες του, το μικρόφωνο γλίστρησε από τα χέρια του και έπεσε στο έδαφος